Reklama

Reklama

Lil Pump - Gucci Gang

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2017, 2:10 min

Hrají:

Lil Pump

Recenze (7)

whack odpad!

všechny recenze uživatele

„Moja štetka ľúbi kokaín, pošukal som štetku, zabudol som jej meno. Nemôžem kúpiť štetke zásnubný prsteň, radšej si kúpim džínsy značky Balmain. Môj drogový sirup stojí viac než tvoj nájom, och. Tvoja mamka stále žije v stane, yeah.“ Nafetovaný zdegenerovaný magor tlácha slová jedno cez druhé, hoci nemajú príliš význam, keď sa spoja do viet. Osprosteným mladým generáciám je to úplne jedno, text sa aj tak už nejakú tú dobu nepočúva. Mámvpičizmus je novou kultúrou, vierou a presvedčením, budúcnosť je Absurdistán. ()

dennykr 

všechny recenze uživatele

"Should I listen to Lil Pump?" -> "nonononononononono, you will get autism im serious bro everytime i listen to him i lose irl IQ" ()

Longview1994 odpad!

všechny recenze uživatele

Ked toto je nijaký druh hudby, tak je zjem kefu. Dokedy sa budeme kŕmiť takýmito sračkami, ako sú: Despacito, Anakonda, lil pump a jeho slávna pieseň Gucci Gang. Táto "pieseň" nemá nič spoločné s umením, a ani s hudbou samotnou. Text piesne je sračka, ktorá nemá ani hlavu, ani pätu, a lil ju napísal na hajzli ked sral, spievanie môžem prirovnať ku madarskemu polo teplému moderátorovi, ktorý sa snaží spievať, ale nejde mu to. Smutné, že toto "dielo" má taký veľký dosah na ľudí a že toto ma okolo 705 mil pozretí na youtube, lil je akože vas idol, ľudia spamätajte sa, lebo táto "hudba" nas všetkých pozabíja. ()

Hornet.CZ odpad!

všechny recenze uživatele

0% / Virální sračka od naprosto sfetovaného kreténa co si myslí, že stačí drogy a sprosté bez-myšlenkovité sračky ke slávě, bohužel má pravdu a dementních dětí stále přibývá, tudíž, tenhle ko*** si bude žít jak boháč až do své brzké smrti na předávkováním nějakého svinstva. ()

Reklama

Reklama