Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Alyssa se po dvou letech rozhodne začít nový život, zatímco se jiná žena, plná nenávisti, vydává na vražednou cestu pomsty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhé řadě tvůrci trochu vyměkli. Může za to nejspíš i fakt, že jim došel zdrojový komiksový materiál (který končí jinak, drsněji), ale oni přesto chtěli pokračovat s hlavní dvojicí, kterou si očividně spolu s diváky šíleně oblíbili. Místy to na mě působilo spíš jako taková nadšená fanfikce. Na druhou stranu je kvalita stále dost vysoká a seriál je fakt stylový. Vizuál i hudba je místy něco úchvatného. The End of the F***ing World připomíná různé indie filmy, ale první řada mi přišla více stylizovaná, zatímco druhá je realističtější. Je hodně o vztazích, především samozřejmě o vztahu hlavní dvojice, kteří jsou stále velcí sympaťáci. Ale jak jsem říkal, tvůrci si je zamilovali, a tak jim dle mého názoru příliš nadržují. A na černý humor se tu taky nějak pozapomnělo. Pořád kvalitní seriál... ale asi bych spíš byl radši za konec, který byl jen naznačený, ale tvůrci z něho rychle zase vycouvali (ti, co viděli, budou jistě vědět, na co narážím). (8/10) ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitatívne na podobnej úrovni ako prvá séria. Máme tu síce otravnú Bonnie no na druhú stranu to už nie je tak "edgy" ako predtým, postavy i témy ktoré riešia zvážneli, chémia medzi ústrednou dvojkou je stále skvelá. Povedal by som že silné 3*, no pri tak skvelom soundtracku a veľmi vydarenej predposlednej epizóde (poslednú vnímam skôr ako -ne-povinné zadosťučinenie pre fanúšikov a teenagerom) by bol asi hriech neprihodiť pár bodíkov navyše. Tak teda za 4* .. snáď druhá a posledná séria :) Nevidím dôvod pre ďalšiu. ()

Reklama

applause 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekala jsem, že bude druhá série, takže mě to na Netflixu překvapilo. Každopádně slyšet seriál v češtině bylo super. Je skvělé, že jsme se dozvěděli, co se vlastně s těmito dvěma podivíny stalo, nicméně to bylo celé na můj vkus zbytečně natahované. Bohužel oproti jedničce to bylo dost slabší a měla jsem z toho rozporuplné pocity, asi nejvíce smutek. Prosím další sérii už ne, ať si diváci domyslí, co bude dál. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to vyloženě průser, spíš jen taková sázka na jistotu. Jako když vedete ve fotbale po půlce tři nula a potřebujete utkání v klidu dohrát. Lážo, plážo, žádný vzrůšo, hlavně nic nepokazit. Což takhle druhá série vesměs nabízí. Kromě výborné Naomi Ackie a výtečného soundtracku už jen naši starou, známou dvojku a jen pár kvalitních situací. Nejen k místním procentům jsem čekal určitě víc.Obíbené postavy: Alyssa, James, Bonnie. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejzbytečnější druhá série jakou jsem za poslední dobu viděl. Tenhle příběh si zasloužil otevřený romantický konec a ne tuhle patlaninu nuceně nalepenou na předchozí řadu. Naomi Ackie jako Bonnie je skvělá, ale stejně to kvůli jejímu story arch nefunguje. 40% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama