Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na cestě si James a Alyssa rychle uvědomí, že jsou v tom až po uši, ale ani jeden to nechce přiznat. Milý armádní veterinář jim nabídne pomoc. (Netflix)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I ve druhé epizodě pokračovali tvůrci v dobře zahájené práci, hlavní hrdinové mohou být některým divákům jistě protivní, ale mně jsou extrémně sympatičtí a opravdu mě baví. Taky se bavím tím, jak Alyssa o všem rozhoduje a jak James výborně funguje, pokud je správně nasměrován. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná dvojice hrdinů se vám druhou epizodu zaryje ještě víc pod kůži. A podobně jako u Sex Education i zde mi přijde úžasná práce s hudbou, respektive skladbami, které nejen svojí náladou, ale především textem, výborně dotvářejí atmosféru. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

James a Alyssa sa na úteku z domovov zastavia v herni či v reštaurácii, odkiaľ ujdú pretože nemajú peniaze na zaplatenie za jedlo. Potom, ako nabúrajú auto Jamesovho otca pokračujú v ceste ako stopári a zvezie ich vojnový veterán, ktorý sa Alysse nepozdáva. Neskôr ho provokuje sa mu rozhodne ospravedlniť a podarí sa mu získať jeho peňaženku. S Jamesom sa ubytujú v moteli a Alyssa zavolá domov, kde je však nevlastný otec povie, že mama s ňou nechce hovoriť. Jamesov otec potom, ako si myslí že sa syn už nevráti domov zalarmuje políciu. Alyssa presvedčí jamesa, aby sa vybrali za jej biologickým otcom Lesliem. Cesta dvoch stratených teenagerov je dobrou sondou do ich vnímania sveta doplnená skvelým výberom skladieb. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele

Slušná epizoda, silný konec mě donutil uvažovat o pěti hvězdách. Ačkoliv se ta hlavní linka zdá být celkem předvídatelná, scénář má tolik nápadů, skvělých hlášek a postavy jsou tak zajímavé, že to vůbec nevadí. ()

Reklama

Reklama