Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V naději, že si pár dní odpočinou, se vloupají do domu plného fešných věcí – a znepokojivých tajemství. (Netflix)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí epizody mě bavily, ale třetí byla skvělá. Dvacetiminutová výborná práce s psychikou postav, Jamesův vnitřní konflikt psychopat- romantik- vrah byl parádní a Alyssin vnitřní monolog v reakci na probíhající události neměl chybu. A ta syrová akce v závěru... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po odhlásení z hotela sa Alyssa poháda s Jamesom, pretože ten na ňu nalieha, aby išli za jej otcom, zatiaľ čo ona má obavy, či ju príjme. Obaja sa vkradnú do opusteného domu spisovateľa, kam si neskôr Alyssa privedie priateľa Christophera, ktorého stretne na ulici, ale nakoniec sa rozhodne poslať ho preč, pretože vie, že k Jamesovi cíti stále viac. James medzitým zistí, že spisovateľ ma zvláštnu záľubu, a tou je mučenie žien. Potom, ako sa vráti domov sa pokúsi Alyssu znásilniť, James ho však zabije. Spracovanie príbehu má svoje čaro a potešila aj dĺžka jednotlivých epizód, taká jednohubka na spestrenie. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší epizoda. Předchozí v rámci vlastních možností dobré, tato seriál posouvá na úplně jinou úroveň, nechává postavy vyvíjet a James si konečně našel svoji oběť. ()

Reklama

Reklama