Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jamesovi se vybaví nepříjemná vzpomínka z dětství a musí změnit plán. Když Alysse dojdou peníze, začne krást v obchodech. (Netflix)

Recenze (8)

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ti dva jsou jednoduše roztomilí. A celá tahle romanticko detektivně dramaticko thrillerová road movie je skvěle napsaná. Trochu slabší díl, nicméně rozdělení dvojice vedoucí k opětovnému shledání na konci byla skoro dojemná... ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti předchozím dvěma epizodám byl pátý díl sice lehce slabší, ale i tak jsem byl velmi spokojen. Líbilo se mi, jak tvůrci znovu zvládli během pouhých dvaceti minut pohnout s příběhem a ještě dodat hlavním postavám větší hloubku. Začínám litovat, že se ke mně nikdy nedostala komiksová předloha. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

James zavolá na políciu, že chce nahlásiť vraždu, ale rozmyslí si to a na policajnej stanici povie, že bol svedkom samivraždy svojej mamy. Keď chce detektív zvoláť sociálku, ktorá by sa oňho postarala, utečie. Allyson je prichytená stážnikom v supermarkete pri krádeži, avšak pomôže nájsť stratené dievčatko a tak ju strážnik pustí. Vyšetrovateľky navštívia rodičov Jamesa a Allyson a zistia dôvody, prečo sa táto dvojica rozhodla opustiť svoje domovy. James zájde do bistra, kde sa rozdelili s Allyson a dúfa, že ju tam nájde. Solídna sonda do mysle zmätených teenagerov, aj keď práve v tejto epizóde je asi najviac vidieť, že ich hrajú podstatne starší herci. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama