Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jamesovi se vybaví nepříjemná vzpomínka z dětství a musí změnit plán. Když Alysse dojdou peníze, začne krást v obchodech. (Netflix)

Recenze (8)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

James zavolá na políciu, že chce nahlásiť vraždu, ale rozmyslí si to a na policajnej stanici povie, že bol svedkom samivraždy svojej mamy. Keď chce detektív zvoláť sociálku, ktorá by sa oňho postarala, utečie. Allyson je prichytená stážnikom v supermarkete pri krádeži, avšak pomôže nájsť stratené dievčatko a tak ju strážnik pustí. Vyšetrovateľky navštívia rodičov Jamesa a Allyson a zistia dôvody, prečo sa táto dvojica rozhodla opustiť svoje domovy. James zájde do bistra, kde sa rozdelili s Allyson a dúfa, že ju tam nájde. Solídna sonda do mysle zmätených teenagerov, aj keď práve v tejto epizóde je asi najviac vidieť, že ich hrajú podstatne starší herci. ()

Reklama

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ti dva jsou jednoduše roztomilí. A celá tahle romanticko detektivně dramaticko thrillerová road movie je skvěle napsaná. Trochu slabší díl, nicméně rozdělení dvojice vedoucí k opětovnému shledání na konci byla skoro dojemná... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti předchozím dvěma epizodám byl pátý díl sice lehce slabší, ale i tak jsem byl velmi spokojen. Líbilo se mi, jak tvůrci znovu zvládli během pouhých dvaceti minut pohnout s příběhem a ještě dodat hlavním postavám větší hloubku. Začínám litovat, že se ke mně nikdy nedostala komiksová předloha. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama