Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alyssa si hledá novou cestu k otci a znepokojeného Jamese čeká těžké rozhodnutí. Eunice a Teri se hádají, jak na teenagery. (Netflix)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panoptikum zdejších postav doplnil v sedmé epizodě Alyssin svérázný otec a nálada se měnila jako na houpačce. Bylo už velice znát, že se situace zvolna mění v naprosto neudržitelnou a že se příští epizodou příběh uzavře. Já jen mohu říct, že jsem se i tentokrát dobře bavil. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alyssa sa zbližuje po rokoch so svojim otcom, žijúcim v karavane pri mori. Nevadí jej ani to, že je drogový díler. James sa cíti byť odstrčený napriek tomu, že Alyssin otec sa s ním snaží zblížiť. Detektívovia sú stále o krok pozadu, nájdu však Leslieho druhú manželku. Tá ho navštívi aj v bare, kam vzal Jamesa s Allyson a tá sa dozvie, že má nevlastného brata, čo jej pohľad na otca zmení. Leslie uvidí vo svojom karavane v správach pátranie po Jamesovi s Allyson, rovnako ako ponúkanú odmenu. Za zmienku stojí hlavne záver epizódy, keď James nebol schopný zabiť psa, ktorého prešiel Leslie, nakoľko ako sa zdá, Allyson v ňom prebudila city. ()

Reklama

Reklama