Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eunice poruší plán, Leslie ukáže své pravé já a Alyssa s Jamesem plánují útěk – jenže jim brzy vyprší čas. (Netflix)

Recenze (12)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

James s Allyson sa rozhodnú vziať si Leslieho loď a pokračovať v úteku. Leslie však zalarmuje políciu a v Leslieho hniezdočku sa objaví aj detektívka Eunice Noonová, ktorá ich presviedča, aby sa vzdali. James s Allyson však utečú, potom však na miesto prichádza zásahová jednotka polície a James udrie Allyson, pretože nechce, aby ju kvôli nemu zadržali a v úteku pokračuje sám aj so zbraňou v ruke, ktorú Alysson vzala z Leslieho karavanu. Pobrežím zaznejú výstrely...Tvorcovia si nechali otvorený koniec pre prípadnú druhú sériu, čo by mohol byť dobré... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobný závěr jsem sice více méně očekával, ale v žádném případě jsem nebyl zklamaný. Rozhovory v mobilním domě mě bavily, ale největší spokojenost ve mně vyvolalo zakončení seriálu. Jsem rád, že se tvůrci dokázali vyhnout variantě s jakýmkoli happyendem, to by byla studená sprcha. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý závěr, zklamaný jsem nebyl, ale ani bych nechtěl další sérii. Tohle mi bohatě stačilo, dostal jsem z mini-seriálu smíšené pocity, jestli brečet nebo se smát. Každopádně to byl nejspíš záměr a povedlo se. Pokud bude další série, určitě se podívám, ale už určitě nebude tak dobrá, jako tato. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak záver dosť mimo, akoby si zrazu uvedomili, že už je posledná časť a potrebujú tam vtesnať viacero vecí. Nemohli ho dobehnúť, keď len utekal (klusal) od nich, a neriešil nič iné? Toto určite ďalšiu časť mať nebude :) ()

Reklama

Reklama