Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po nepříjemném setkání v kavárně se Alyssa ve svůj velký den vzbudí s hlodajícími pochybnostmi ohledně toho, co chce od života. (Netflix)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě to není taková jízda jako v první sezóně, přesto jsem znovu hodnotil pěti kousky. Proč? Protože mě Alyssa s Jamesem extrémně baví a jejich dialogy i vnitřní monology jsou perfektní. Jamesův první pokus o projetí brány mě fakt dostal, doufám, že to takhle půjde dál. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra tenhle seriál ve mě vyvolává pocity, který ani nevím, že existujou, hmm zvláštní. Každopádně si to užívám. Jen tak mimochodem už jsem zmínila, jakou tam dali úžasnou muziku? Za tuhle sérii mi zase určitě přibude pár písniček do playlistu. Hodnocení: 7/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalejšie to ani James nemohol jednou zo svojich myšlienok v tejto epizóde ani vystihnúť. "Na chviľu to bolo ako za starých časov" Škoda, že iba na chvíľu. Nemôžem si pomôcť, ale prvá séria vysielaná na kanále 4 britskej televízie mala podstatne lepšie čaro a táto séria sa zatiaľ akosi nevie rozhýbať. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první sérii mi ty střídmé a úderné dialogy celkem lezly na nervy, teď pro ně seriál prakticky zbožňuju. Již jen proto, že jej dělaji hodně odlišným a tudíž zajímavým. Epizoda jinak hodně podobná průběhu předchozí řady. ()

Vojmato15 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že pokračování je poňekud zdráhavé, ale ukazuje na psychomotorickou instabilitu dětí, a proto považuji tu marketingem překypující kletovinu za zdařilou. ()

Reklama

Reklama