Reklama

Reklama

The End of the F***ing World - Série 2 (2019) (série)


Epizoda 5 (S02E05)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Bonnie se snaží zahladit stopy a ošetřit svoje zranění a James se snaží zjistit, jaká je situace s Alyssou. (Netflix)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když hlavně Alyssa dělala, co mohla, šlo zatím o nejslabší epizodu seriálu. Bonniina dějová linie mě opravdu příliš nebere a výsledný dojem nevylepšil ani místní Zdeněk Macura. V pátém dílu mi velice chybělo kouzlo první sezóny s pořádnou dávkou cynismu a suchého humoru. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra je to dobrý, ale už se tam děje celkem pořád to samý. Někam dojedou, tam se chvíli zastaví, jedou dál, pak zase zastaví. Road trip po zapadákovech Ameriky si můžu udělat i sama, takže prosím trošku něčeho jinýho, děkuji! :D Na Bonnie už si začínám docela zvykat, i když je strašně vidět, že je jenom křen Alyssy a Jamese, a vlastně by tam vůbec nemusela bejt a celý by to jelo v pohodě i bez ní. Hodnocení: 6/10 ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čaro prvej série je nenávratne preč. Toto už hraničí z vyhadzovom z top 10 najobľúbenejších seriálov. Opakujem sa, ale nemôžem si pomôcť - príchod Bonnie, ktorý mal byť hlavnou dejovou líniou celý príbeh a čaro seriálu zruinoval. Ako tvrdilo množstvo fanúšikov, koniec prvej série nám stačil a lepšie pokračovanie ako je toto sa určite odohralo v mysliach fanúšikov seriálu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama