Reklama

Reklama

The End of the F***ing World - Série 2 (2019) (série)


Epizoda 7 (S02E07)

(epizoda)
Velká Británie, 2019, 25 min

Předloha:

Charles S. Forsman (komiks)

Scénář:

Charlie Covell

Hudba:

Graham Coxon
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

James se dozví, jaké má Bonnie skutečné úmysly, a spěchá pomoct Alysse. V kavárně dojde k dramatické scéně. (Netflix)

Recenze (8)

Matte27 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlépe našlápnutých závěrů seriálu pohoří na tom, že tvůrci nemají koule na to, aby rádoby nemainstreamovému publiku přinesli konec, který bude alespoň trošku dávat smysl. Stačilo by při tom střihnout o nějaké dvě minuty dřív a tenhle seriál ve mně zanechá mnohonásobně víc, než na kolik se tváří. To by ale tvůrci nesměli být odkojeni na Disneyovkách. Jako bonus nechají ve hře nejnesympatičtější postavu 20. století. Teď už nemám ani chuť dokoukat poslední díl. Tak promarněný potenciál se často nevidí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musel jsem sice přivřít oči (obě) nad Bonnie, pak už jsem mohl přihodit i tu pátou hvězdičku. Kromě ne zrovna podařeného výkonu Naomi Ackie nemám k sedmé epizodě negativních připomínek. Naopak, byl jsem příjemně překvapen, tohle byl výborný kousek. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do prdele, tak tohle byl masakr! Když jsem říkala, že příští epizoda bude dobrá jak sviň, nemyslela jsem, že bude až takhle dobrá. Sakra už jsem fakt myslela, že je tam v tom bistru odstřelila a je konec, což na mým výrazu bylo určitě znát. A ten napínák s tím účtem a policajtem, co si ho nechtěl vzít - berte si účty lidi, nikdy nevíte. :D Zkrátka tenhle díl, to byl mistrovskej kousek! Hodnocení: 10/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bolo to celkom dobré s takmer tarantinovskými prvkami, v malom priestore s minimom ľudí a dobrými dialógmi, ak by nebolo Naomi Ackie ako Bonnie. Od úvodu bolo vidieť, že svoju úlohu prehráva a celý čas pôsobí príliš umelo. James v istých momentoch tiež zabúda krívať, to by bol však proti slabučkému výkonu Bonnie iba nepatrný detail. Veľká škoda, ale treba uznať že napriek tomu to bola najlepšia epizóda druhej série. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem to psal u jednoho z dílů první sezóny, ale napíšu to znovu. Tohle má až tarantinovské kvality. Pomalé budování atmosféry, hrdinové v ohrožení, policista, který do poslední vteřiny neví, co se děje a pak... Na chvilku mi ten závěr doslova vyrazil dech... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama