Reklama

Reklama

The End of the F***ing World - Série 2 (2019) (série)


Epizoda 8 (S02E08)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Alyssa, která se zoufale snaží zahnat vzpomínky na noc u Clivea, najednou zmizí a James z toho zpanikaří. (Netflix)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální epizoda druhé sezóny a zřejmě i celého seriálu se tvůrcům vcelku povedla. Velkým kladem pro mě byla absence Bonnie, oba hlavní hrdinové tak dostali dostatek prostoru, takže jsem si mohl užít návrat pachatelů na místo činu i rozptýlení otcova popela. 5*- ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc sice nejsem na takový ty šťastný romantický konce, ale jo, tady jsem ráda, že to skončilo tak, jak to skončilo. Upřímně doufám, že už žádná další série nebude a Netflix mi tedy nezprzní další dobrej seriál. Takhle to už je skvěle zakončený, a už to nechte odpočívat prosím, nechci na tenhle seriál vzpomínat s pachutí na jazyku. Hodnocení: 8/10 ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc hezký závěr. Nebo to nebyl závěr a můžeme se těšit na třetí sezónu? Obecně mi tato druhá přišla temnější, vážnější, ale zároveň o něco nevyrovnanější. To ale nic nemění na faktu, že jsem ji zhltnul za jedno odpoledne... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absencu Jonathana Entwistla je cítiť v celej sérii a rovnako tak aj v poslednej epizóde. Bohužiaľ seriál už neponúkol tak výborný dej ako tomu bolo v prvej sérii a pochopiteľne má teraz vyššie čísla, keďže fanúšikovia ktorý si k postavám vybudovali bližší vzťah tento záver privítali. Ako nestranný fanúšik som si prvú sériu vychutnal, v druhej mi to pripadá už skôr ako bad romance Ale vďaka aj za to. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechno jednou končí a já jsem rád, že se svého závěru dočkal i tento seriál, u něhož jsem nedoufal ani v řadu druhou. Ta ale odstartovala tak napínavě, že jsem za ni nemálo vděčný. Na její vyvrcholení se ale již nikdy nesmít navázat, jedině by jej to poškodilo. ()

Reklama

Reklama