Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Recenze uživatele whack k tomuto seriálu (1)

Série 1 (2017) (S01) 

Čakal som niečo na štýl Bonnie a Clyde, ale je to iba akýsi plytký príbeh o dvoch spratkoch, ktorí z neopodstatnených dôvodov nenávidia vlastných rodičov a preto ušli z domu. Chcel som v nich nájsť pozitíva, pretože autsajderi sú tak trochu moja krv, a párkrát sa mi to aj podarilo, ale celkovo som nenašiel, čo som chcel. Posledné dva diely však naznačujú, že v druhej sérii sa môže všetko zmeniť k lepšiemu. ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama