Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Recenze uživatele vyfuk k tomuto seriálu (2)

The End of the F***ing World (2017) 

1. série: Dokážu si představit, proč to oslovilo tolik lidí ve výsledku. Něco takového není obvyklé na vidění, už jenom tou atmosférou, že se to celé odehrává v Anglii, je to nekorektní, bláznivé a v podstatě takové trochu beze smyslu. Je to takový humorný nekonečný road trip a směska událostí, které do sebe postupně zapadají. Dokážu si představit, jak se někdo královsky bavil, když toto vymýšlel. Nedivím se mu. Pro mě to nebylo nic dokonalého, převratného, něco co by přineslo originální osvětu. Ale bavil jsem se. Docela dost a to se počítá. 2. série: Asi se nedá mluvit o zklamání. Ani za nic. Vlastně hned první díl nám ukáže, že to jde jinak, originálně. Jiným úhlem pohledu. A ono to jde. Postavy se vrátí, mají nový osud a mají co nabídnout. Zápletka mezi nimi někdy zní trochu až moc pubescentně a hlavně stupidně, ale není to nijak strašná věc. Naopak se nedá mluvit o ničem, co by bylo vyloženě strašné. Jde o velmi důstojné pokračování, které se dokázalo jako jedno z mála vydat originální cestou. Docela bych řekl, že třetí série není potřeba, ale určité naděje bych v ní měl. Nemusela by bát úplně katastrofická. Stranger Things by se mohli učit. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Asi se nedá mluvit o zklamání. Ani za nic. Vlastně hned první díl nám ukáže, že to jde jinak, originálně. Jiným úhlem pohledu. A ono to jde. Postavy se vrátí, mají nový osud a mají co nabídnout. Zápletka mezi nimi někdy zní trochu až moc pubescentně a hlavně stupidně, ale není to nijak strašná věc. Naopak se nedá mluvit o ničem, co by bylo vyloženě strašné. Jde o velmi důstojné pokračování, které se dokázalo jako jedno z mála vydat originální cestou. Docela bych řekl, že třetí série není potřeba, ale určité naděje bych v ní měl. Nemusela by bát úplně katastrofická. Stranger Things by se mohli učit. ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama