Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Recenze uživatele Spiker01 k tomuto seriálu (3)

The End of the F***ing World (2017) 

Tuhle stošedesátiminutovou podivnou etudu jsem si málem nechal ujít. Ovšem pak jsem zjistil, že je složena z dvacetiminutových, přesně rozdělených částí leporela, které místy šokuje, místy melancholicky hřeje u srdíčka a občas je to prostě jen bizár. Hlavní dvojka složená z britských podivínů (Jessica Barden for blondie!) je vyloženě lahůdková a nezřídka kdy překvapuje svými (ne)logickými myšlenkovými pochody, že si to prostě nejde neužít. Dvojka už je zkrátka slabší. Sice jsem se pár dílů musel opět do tohoto nelibého světa dostávat, ale občas jsem se i tak přistihl, že po zhlédnutí jednotlivých, opět velmi krátkých dílů (stále vyhovující!), mám chuť si pustit alespoň ještě jeden. Po první řadě je i dvojka povinnost, i když třeba někdo může mít pocit, že jsme dostali apendix, epilog, jež jsme už dovyprávět nepotřebovali...Nedivil bych se, kdyby Netflix začal po tvůrcích tlačit nějaké spin-offy. | S1: 4/5 | S2: 4/5 | ()

Série 1 (2017) (S01) 

Tuhle stošedesátiminutovou podivnou etudu jsem si málem nechal ujít. Ovšem pak jsem zjistil, že je složena z dvacetiminutových, přesně rozdělených částí leporela, které místy šokuje, místy melancholicky hřeje u srdíčka a občas je to prostě jen bizár. Hlavní dvojka složená z britských podivínů (Jessica Barden for blondie!) je vyloženě lahůdková a nezřídka kdy překvapuje svými (ne)logickými myšlenkovými pochody, že si to prostě nejde neužít. Druhá série byla naprostá povinnost, nebo snad né?! ()

Série 2 (2019) (S02) 

Byl jsem na tom, že první řadě (tenkrát to ještě měla být minisérie) jsem udělil pětikvalt a dvojce jsem chtěl o jednu snížit, protože je zkrátka slabší. Jelikož jsem ale tak neučinil, tak tři dávat nebudu. Sice jsem se pár dílů musel opět do tohoto nelibého světa dostávat, ale občas jsem se i tak přistihl, že po zhlédnutí jednotlivých, opět velmi krátkých dílů (stále vyhovující!), mám chuť si pustit alespoň ještě jeden. Po první řadě je toto povinnost, i když třeba někdo může mít pocit, že jsme dostali apendix, epilog, jež jsme už dovyprávět nepotřebovali...kdyby to ale byla novinka, zřejmě bych za doporučení tolik nebojoval. A nedivil bych se, kdyby Netflix začal po tvůrcích tlačit nějaké spin-offy. ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama