Reklama

Reklama

Pengabdi Setan

  • angličtina Satan's Slaves
Trailer 2

Obsahy(1)

Píše se rok 1981. I přesto, že je Kak Rini dcerou známé zpěvačky, nevede se jí a její rodině příliš dobře. Doba slávy dávno pominula, tantiémy nevynášejí, úspory jsou z důvodu matčiny dlouhodobé nemoci pryč. Co teď? Prodat dům a přestěhovat se do menšího? To podle otce nepřipadá v úvahu. Nezbývá tedy nic jiného, než čekat. Když pak konečně skončí matčino utrpení, přinese to s sebou smutek. Smutek, ale i jistou úlevu a naději na nový začátek. Jak se ale nakonec ukáže, peníze jsou to poslední, s čím by si měli pozůstalí dělat starosti. Matčin hrob je nedaleko, otec odjel do města a vypadá to, že na legendě o tom, že se nebožtíci mohou vrátit mezi živé, je možná něco málo pravdy. Tedy alespoň v tom smyslu, že se NĚCO může vrátit. Rozhodně ale ne milující rodinný příslušník. (EMIA)

(více)

Diskuze

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Neskutecny, poslednich 10 minut velkeho finale jsem se jenom smal, dalsi vykradena namyslena asijska fraška. Opet lituji, ze jsem se podival na asijskej film.

Uživatel duckman smazal svůj příspěvek.

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

V posledních letech nejsou skoro žádné asijské horory a pak příjde tahle pecka.. Miluju asijské horory, jsou neskutečně strašidelný.. Tenhle je absolutní bomba! Škoda, že nejsou titulky k původnímu z 80 let, klidně bych se podíval.

Reklama

Reklama