Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Recenze (202)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě zlé, ale kde je nějaká pořádná Foleyho kecací scéna? Foley bez improvizace a bez slovního střeliva? No budiž, ale doufám, že v připravované čtyřce to Foley pořádně dožene,,, ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Co tomuhle filmu chybělo oproti předchozím dílům ? V podstatě nic . Jen humor , akce, kvalitní scénář, Taggart,spád. Zato zde můžeme najít, Axela,Beverly Hills, mimochodem to mě vždycky dostane jak polda z Detroitu řeší připady v Beverly Hills. Prostě v Detroitu je to raz,dva vyřešený nebo se tam nic neděje , a tak si jedu dělat přesčasy do BH. A cože bylo v tomhle filmu ještě --záverečné titulky, ty jsem ocenil asi nejvíc jen mohli přijít krapet dřív. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je zřetelně nejslabší z celé trilogie, ale přesto si ještě zachoval jakous takous úroveň oproti pozdějším Murphyho "komediím". ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého i zlého... Bohužel v tomto případě šálek trpělivosti a slitování nad černochem s neskutečně bílými zuby přetekl a tak se může smát na kazetě v regálu videopůjčovny. Naprostá a totální vymáčknutí všeho potenciálu, který nabízel policajt z BH a konec Axela Foleyho v Hollywoodu. Amen ()

woody 

všechny recenze uživatele

Díl, který nějak nezaostává za předchozými díly a nabízí vskutku skvostného záporáka Timothy Carharta.A roztomilý zábavný park se tvůrcům povedl a nabízí zde pár velmi dobrých akčních scén.Ale na druhou stranu by to chtělo dynamičtější režii. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Harold Faltermeyer: 1. The Place Where You Belong - Shai [4:22] ,2. Summer Jamming - Inner Circle [4:03] ,3. Luv 4 Dem Gangsta'z - Eazy-E [4:33] ,4. Mood - Chante Moore [4:10] ,5. The Right Kinda Lover - Patti LaBelle [4:52] ,6. Keep The Peace - INXS [4:29] ,7. Right Thing, Wrong Way - Terence Trent D'Arby [5:13] ,8. Leavin' - Tony Toni Tone [4:04] ,9. Axel F - Nile Rodgers/Richard Hilton [2:57] ,10. Come See About Me - Supremes [2:37] ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Zdravím, toto je nelegálna autodielňa? Moja žena tu má fáro, potrebujem, aby ste ho tej štetke rozmontovali.“ Prvé dve časti neboli geniálne, ale mali svoje čaro, švih a ťažko zameniteľnú atmosféru 80. rokov. Nie sú to moje srdcovky, no sú to vcelku zábavné filmy, aj keď osobne poznám aj zábavnejšie. Diváci si sériu ale zamilovali, jednotka zarobila na celom svete 316 miliónov (pri 13-miliónovom rozpočte) a dvojka 299 (pri rozpočte 27). Trojka naškriabala 119, čo síce úplná katastrofa nie je, ale predsa len v porovnaní s predchádzajúcou tržbou (a podstatne navýšeným rozpočtom, trojka stála 55 miliónov) aj... je. A nečudo. Trojka je mimoriadne matná, fádna, až televízna. Vytratili sa skoro všetky známe postavy (Billy Rosewood má len cameo, ale aspoň sa z jednotky vrátil v dvojke chýbajúci Bronson Pinchot), parádne chytľavý ústredný hudobný motív prvý raz zaznie po polhodine (!) a producenti série Don Simpson a Jerry Bruckheimer odišli a podľa toho to aj (ne)vyzerá. Eddie Murphy je síce miestami neodolateľný, ale absencia skúsených hitmakerových producentov sa podpísala i na ňom: je akýsi znudený, idúc na pol plynu. Scenár je mizerný (toto by možno stačilo istému nemenovanému texaskému rangerovi), mnohé scény takmer až trápne (muzikálový prológ, George Lucas) a akčné scény nestoja za reč. Prepad kvality je o to nepochopiteľnejší, že režíroval klasik komédií 80. rokov John Landis (Výmena, Cesta do Ameriky). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak trochu zbytecnej dil, kterej kdyby se nejmenoval Policajt z Beverly Hills, tak by clovek ani nerek, ze patri do trilogie. Eddie nedela zadny okecavacky, i kdyz se porad vrha bezhlave do akce, tak nikde nic moc neokecava a ani nedela moc vtipky. Z dvojky policajtu tu zbyl jen Reinhold, kterej taky moc nepredvede, ale zase tu je asi nejlepsi zaporak ze vsech trech dilu a prostredi zabavniho parku a prostoru pod nim dava docela solidni moznosti, ktery jsou bohuzel vyuzity jen obcas. Navic tu bohuzel krome paradniho, asi 20 minutovyho zaveru, neni prakticky skoro zadna akce a film se tak drobet tahne. Nejslabsi dil. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Pro valnou většinu nejslabší díl z celé série, ale mě se velmi líbil. Eddie Murphyho jsem nikdo moc rád neměl, ale svými rolemi Axela Foleyho či postavou ve filmu Záměna si mě získal. Ovšem to co točí poslední roky, to je jedním slovem hnus....... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vyšetřuju tady, myslím si, že dobře, protože jsem tady jen pár minut a už po mně stříleli." Axel se potřetí vydal z Detroitu do Los Angeles a já si myslím, že to neměl dělat. Ztratil totiž hodně na své ukecanosti i nadhledu, Billy zúředničil, Taggart se ani neobtěžoval vstoupit na scénu a načesaný záporák byl omyl sám o sobě. Takže se vsadilo na to, že zábavní park bude bavit a on to kupodivu nezvládl. To už byl lepší i Anihilator 2000, ale opravdu jen o kousek. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Trojka už možná neni tak kvalitní příběhově, ale stejně si myslim že to je pořád hodně dobrá zábava, Eddie Murphy je ještě ve formě a několik dobrejch hlášek vypustí. celkově se u toho dá určitě dobře zabavi ()

choze 

všechny recenze uživatele

Stejně slabé jako dvojka. Úvodní honička v částečně demontovaném autě, které se za jízdy rozpadá, byl fajn nápad, ale zpracování - stejně jako celý film - odfláknuté. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I přes scénář koketující s imbecilitou nejsou patálie v zábavním parku strýčka Davea až zase takovou katastrofou. Chytejte se stébel ve vedlejších rolích (McHattie, Elizondo), kaskadérsky povedené scény na kolotoči, camea taťky Hvězdných válek, či lehce parodického nádechu a relativně ve zdraví dospějete k závěrečnému kolektivnímu postřelení. Rypák Axela Foleyho by však už neměl překročit hranice státu Michigan.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi pozerateľná nuda, ktorá sa vezie na úspešnosti prvých dvoch častí. Každopádne Alexove hlášky si držia úroveň, akcia pomerne slušná, no najväčším sklamaním zápletka a záverečné rozuzlenie, ktoré je predvídateľné už od desiatej minúty filmu. Zasmiať sa na tom ale dá a pokiaľ si v sebe prechovávate nostalgiu k tomuto ukecanému sympaťákovi, tak vás to určite neurazí. 60%. ()

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama