Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že sa v tretom diely tie akcie berú viac vážnejšie a menej vtipnejšie, čo ale platí len do polky filmu. Trojka nieje zlá, iba menej zaujímavá. Eddie Murphy je znovu fajn a znovu ma pribalený balík smrteľných hlašok a nábojov aj keď tento krát v menej výraznom prevedení a nepomáha tomu ani zábavný park. Aj keď Gerge Lucas potešil :-). 70% - 3* ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Od "trojky" už všichni předem očekávají, že bude nejslabší, ale řekl bych že tady je co do kvality mezi "jedničkou" a "dvojkou". Možná je to ale díky atraktivnosti zábavního parku, kde se celý příběh odehrává. Závěrečná scéna se "superzbraní" v nočním parku je prostě výborná. Vůbec bych řekl že je tu zase víc humoru než třeba ve "dvojce". ()

Reklama

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Misty by to mozna slo i na 2 hvezdy, protoze tak razantni zmena prostredi podle me nutna nebyla a i kdyz to neni vylozene chybou rezie nebo scenare, lunapark (alespon na me) proste z podstaty veci pusobi kycovite. Clovek ma z toho vzdy ten pocit "uz jsme jako tvurci nedokazali nic vymyslet, tak to vrznem do Disneylandu, protoze to musi divaci prece bastit". No opak je pravdou a je to vpodstate stejne jako v "Krokodyl Dundee v Los Angeles" (2001). Nastesti jsem se ale na par mistech docela zasmal, takze nekolik fajn momentu, kde je poznat, ze je to brano s nadhledem, tu stale je. A i kdyz uz tu neni Taggart, Rosewood je porad stejny pako a to je dulezity :) Jen je skoda, ze to neni zmineny Disneyland ale jakasi coververze :) Netusim, jestli nazev, postavicky i atrakce existuji, nebo byly vymysleny jen pro tento film (coz je pravdepodobnejsi), ale mne osobne slon Okie Dokie nebo strycek Dave fakt nic nerikaji :) Ale asi nechteli divaka rozptylovat licencovanymi nazvy atrakci, ktere by odkazovaly na jine filmy apod. Na druhou stranu se tu mihne "licencovany" George Lucas :), coz jsem moc nepochopil (jestli delal producenta nebo co, netusim), a take se vraci "teplej" Serge z prvniho dilu :) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak týmto filmom tvorcovia skazili celú sériu. Prvé diely síce tiež stáli za "vylišprdel" ale toto je vážne trochu moc. Občas si hovorím, prečo že sa točia zbytočné pokračovania, ktoré len pošpinia meno predchádzajúcich dielov. Kam sa asi stratila ľahkosť predchádzajúcich dielov toť otázka. Proste už je tu veľmi bláznovstiev, nezmyselných striel a aj vtákovín a nelogizmov - proste podpriemerný príbeh a komédia sa stráca a nahrádza ju nútený a horúcou ihlou šitý príbeh. Neverím a nikdy ani neuverím, že sa chystá štvrtý diel. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Všechny jednotky v blízkosti Wonderworldu, vyrazte okamžitě k záchranné akci. - AXEL!" Axel Foley (Eddie Murphy) potřetí! Je pravda, že navázat na úspěchy předchozích dílu není lehký oříšek. Ale i do třetice je Policajt v Beverly Hills sranda. Uznávám, že improvizací a hlášek je tu poskrovnu. A těžko si lze představit Foleyho bez nějaké té scény, kde se umí ze všeho hravě vykecat. Nicméně i trojka má něco do sebe. Má spád a o akční scény není nouze. PS: Taggart tam vážně chybí! (75 %) ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně na atrakci, kdy Axel (Eddie Murphy) zachraňuje dvě děti, které se drží, aby nespadly, jde vidět, jak oběma vysí nohy ven. V čase 29:44 však visí nohy ven pouze jednomu a v čase 29:48 je klec prázdná úplně, načež hned v dalším záběru jsou obě děti zpět. (Pulos)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama