Reklama

Reklama

Bella a Sebastián 3: Přátelé navždy

  • Francie Belle et Sébastien 3, le dernier chapitre (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Uběhly už dva roky od posledního příběhu o přátelství mezi Bellou a Sebastianem. Sebastian dospívá a z Belly se stává maminka tří roztomilých štěňátek. Pierre a Angelina budou mít svatbu a sní o novém životě na jiném místě, jinde než v horách… Sebastian však své hory opustit nechce. Když se najednou objeví Joseph, bývalý vlastník Belly, je pevně přesvědčen, že ji získá zpět. Sebastian si uvědomuje nebezpečí, které Belle i štěňatům hrozí a rozhodne se udělat všechno pro to, aby je ochránil. (Mirius FD)

(více)

Recenze (20)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $17,950,000▐ Príbeh rutina, nič zvláštne neponúkne, aspoň že občas máme pekné obrázky zamrznutej zimnej krajiny. /45%/ ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Pre Bellu si po vojne prichádza bývalý majiteľ. Šťastie s ním ale neprichádza. Sebastian čelí hrozbe odchodu do Kanady. Predtým sa ale musí postarať o Bellu a jej šteňatá. Tretie filmové dobrodružstvo je zároveň podareným detským filmom. Nemá už tak univerzálne posolstvo ani vydarenú výpravu ako jednotka, no ak má niekto rád psy a vysoké zasnežené hory - nemá čo riešiť. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jak se dalo čekat, kvalitativní sestup stále pokračuje. Pro děti tu jsou tři štěňata, pro dospělé záběry zimních Alp. Pokud to někomu nestačí, ať hledá jinde. Režisér se obsadil do role hlavního padoucha – v tomto případě to mluví za vše (30%). ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Přesně jsem dostal co jsem čekal, pro mě klasický příběh už v několikátem podání. Jednoduché pěkné ale neohromi. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Tak trochu zbytočné pokračovanie veľmi dobrej jednotky a priemernej dvojky. Stále sa je ale na čo pozerať. Prekrásna krajina a milí hafani. To sú jediné pozitívne veci v tomto filme. Príbeh už varí z vody a nezachraňuje to ani zostarnutý Tcheky Karyo. 45% ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Stejně jako předchozí pokračování, už povětšinu času spíše nudí. Příběh podprůměrný. Bella oslňuje jako vždy převážně už jen hezkou přírodou a to je dost málo. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Bella má štenatá. A zlý ujo v americkom polopáse ich chce. Trojka to už príliš hrá na city a je najmenej svižná a zaujímavá. Ďakujeme, ale skutočne už by táto séria mohla skončiť. 2 z 5 ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nejlepčí dáreček pod stromečkem 2018, DVD Bella a Sebastian 3- jako jasně, dvojka byla lepší, ale opět dávám za pět...už jen za ty štěnátka...Je to pochopitelně spíš pro děti, ale na Vánoce skvělý filmek...90% (uznávám, že jsem jednu hvězdu přidal za to,že to je prostě Bella a Sebastian a takových filmů pro celou rodinu by mělo být víc) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Ani tretie pokracovanie nezaostava,prave naopak,bolo to krasne,nadherny pribeh i psikovia,sympaticki herci a opat nemozem zabudnut spomenut prirodu,kde sa to odohrava,ktora je neskutocne okuzlujuca,neda sa inak ako za plny pocet...:-) ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Chlapec a jeho pes po tretí krát a najslabšie (hoci len o vlas). Rutinný rodinný film v ktorom deti dostanú psíkov a dospelí zasnežené Alpy, ale v podstate nič viac. Dej je klišé o tom ako zlý a krutý cudzinec tvrdí že Bella je jeho a chce si ju vziať, čo mu samozrejme Sebastián a jeho priatelia nemôžu dovoliť. Spracovanie je primerané zápletke a zo stoličky vás nepostaví, ale s ohľadom na cieľovku sa viac ani nečakalo. 5-/10 ()

Fido 

všechny recenze uživatele

Závěrečná část nového zpracoávní "pohádky pro děti i dospělé", tentokrát i trochu s hororovými prvky. Ale především koncert. Moc pěkný kvartet a koncert pro Bellu, Félixe Bosueta, ALPY a Armanda Amara. ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

No a na závěr tu samozřejmě máme třetí pokračování, které je bez debat nejslabší. Film se snaží zaujmout, přes magora, který je fakt hodně nesympatický a je to debil, ale tohle ten film opravdu nezachrání. Kouzlo hor a Alp je fuč, příběh se nikde moc neposouvá a hraje se jenom na jistotu jedné zápletky s magorem, která není bůh ví jak dobrá. Film se snaží nahnat nějaké to drama a zajít, do vážnějších vod, ale co si budeme moc jim to nejde, protože o tom, tahle série není. Samozřejmost je ta, že se film snaží nahnat na přepálené finále filmu, které se snaží být až thrillerem. Tyhle filmy, jsem si pustil, jenom, kvůli tomu, že teď v kině hraje nová Bella a Sebastian. Tak snad nebudu zklamaný.... 4,5/10 ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ukončenie trilógie v zásade v podobnom štýle ako boli predošlé dva diely. Atmosféra fajn, príroda opäť nádherná a dejovo nič prevratné. Z toho rodinného pohľadu je to pekný film, z toho odbornejšieho by som povedal, že nič nového neprináša a je to maximálne na jedno pozretie. Takýmto filmom s psíkami tu už bolo mnoho mnoho a niektoré o dosť lepšie. 50 % ()

rigby 

všechny recenze uživatele

S prvním filmem se to nedá srovnávat. Opravdu zbytečnost, která ani nebaví a divák se celou dobu nudí. Tohle pokračování už vzniknout nemuselo. ()

finkie 

všechny recenze uživatele

Poslední díl kráčí ve šlépějích dvojky, takže se víc a víc blíží hollywoodskému mainstreamu (ovšem spíše tomu kolem roku 2000 než dnešnímu). Dvojka byla akčnější a výpravnější, tady se zase objevují hlavně v závěru náznaky hororu. Malý Bossuet zde předvádí svůj ze všech tří dílů zdaleka nejvýraznější výkon, což je logické. ()

Reklama

Reklama