Reklama

Reklama

Drive

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Známý zloděj a pouliční automobilová závodnice chystají velkou loupež, u které si pohrají s úřady skrývajícími nejedno tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

salfa72 

všechny recenze uživatele

Není to úplně špatný film, má skvělé obsazení (nebýt Jacqueline a Bomana, tak by bylo moje hodnocení ještě nižší) a zajimavou i když tuctovou zápletku, krásné exotické lokace. Co však pokulhává je v první řadě scénař, divák by měl být asi překvapený dějovými zvraty, ale to se tvůrcům tak nějak nedaří a děj je dost předvýdatelný, díky čemuž se divák většinu času nudí a čeká na to kdy to už konečně přijde. Hudební složka filmu (písně mě moc nebavily a občas jsem je dokonce i přeskakoval, abych to utrpení zkrátil) se taky zrovna nevyvedla (krom úvodní písně), což zamrzí dvojnásob, ptože kdybych chtěl bezduchou akční podívanou bez písniček, pustil bych si něco z USA. Až teď při psaní komentáře si všímám, že jsem viděl na Netflixu zkrácenou verzi, je tudíž možné, že by bylo moje hodnocení jiné, kdybych viděl plnou verzi (147 minut). ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Filmu nechýba švih, to je fakt, chýba však okamih prekvapenia, dej bol silno predvídateľný, romantická línia nikde, piesne nič moc, úprimne, nebyť predstaviteľov hlavných hrdinov tuctová záležitosť. Páčil sa mi ten odkaz s Kingom na Dilwale, kde sa Bomani tiež tak volal, možno náhoda a možno nie, v princípe to nie je nudné, ale ani waw! ()

Reklama

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Když se v Indii splaší kola, tak je nutné se mít na pozoru. Průměrné to bylo dozajista, počítačové triky ze škatulky „výprodej“, zápletka a nápady předvídatelné a místy i zbytečně překombinované, navíc více než připomínající dvě filmové série z USA, ale... Mně tyto vyjmenované věci však vůbec nevadily, nenudil jsem se ani na chvilku a mnohé podivnosti jsem jednoduše nechal být. Problém byl v tom, že jsem se podíval na celkové hodnocení dříve, než jsem film shlédl a učinil jsem si tak dopředu závěr, který se pozvolna rozpouštěl ve vlastní názor a pohled. S. S. Rajput a J. Fernandez měli své osobité kouzlo, stejně jako klasik B. Irani a nemám důvod si na ně stěžovat. I když se mi zdálo, že scénář byl psán na zakázku Západu s přidělením rozpočtu na dokument o kráse rozkvetlých kaktusů, tak jednoduše nemohu sdílet všeobecný názor na bídnost tohoto snímku. Snad jediné, co mi vadí a rozhodně nikoliv jen zde, je to zbytečné „cpání“ blondýn a všeobecně bělochů, do jasně indických lokací v rámci nějakého „multikulti“ zájmu. Na to jsem opravdu alergický a tato umělá vata „v rámci kvót“ mě vytáčí rovněž i v opačném gardu dnešní celosvětové kinematografie. Písně průměrné, souhlasím, ale například ta ze svatby nebyla vůbec špatná i svým provedním. Opět tedy nemám důvod za něco snižovat své hodnocení. Čekal jsem až do závěrečných titulků, ale mé cítění se nijak nezměnilo. Přiděluji jako jeden z mála slabší čtyři hvězdy. Vítězný souboj nad silnou trojhvězdou byl rozhodnut a potvrzen na konci. K všeobecnému lynči se tedy nepřipojím. Slabostí filmu jsem si vědom, ovšem rovněž i jeho pohodových poloh, které jsem si užil. Neřeším a pedál plynu sešlapávám až k podlaze. ()

artas odpad!

všechny recenze uživatele

neznášam bollywoodske filmy, polovicu filmu pretancujú a spievajú odrhováky, ďalšia štvrtina spomalené zábery alá reklama na kozmetiku. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Snažím se na filmu najít alespoň jedno pozitivum... A to jediné, které mě napadá tak jsou Sushant Singh Rahpur a Bonami Irani a to jen proto, že je mám ráda. protože třeba BI v tomto filmu vůbec nevyužil svůj potenciál. A třeba Jacqueline více než jinde ukázala, že její herecké přednosti jsou o dost menší než ty fyzické (přitom holka je to milá a já ji věřím, že najdu ještě alespoň jednu roli, ve které mi sedne). Celkem škoda proměrněného potenciálu, protože ten nápad, sic tuctovej, nebyl úplně špatnej, jenže zpracování je naprosto katastrofální a to jak dialogově tak i digitálně (teda jestli se to, co bylo v rámci filmu užito dá vůbec za CGI považovat) ()

Reklama

Reklama