Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charismatický cynik Karel Král (Jiří Langmajer), trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí, je šéfredaktorem časopisu Playboy. Jednoho dne jeho nezávazný způsob života utrží hned několik ran. Dostane výpověď kvůli průšvihům a poklesu prodejnosti časopisu, bývalá manželka a dcera (Andrea Hoffmannová a Sara Sandeva) ho opět naštvou, neznámá žena mu nabourá auto a na jeho místo je dosazena pohledná mladá šéfredaktorka Leona (Táňa Pauhofová). Karel vyřeší problémy po chlapsku – společně s nejlepším kamarádem Čestmírem (Matěj Hádek) se opije a v dobrodružné noci si přeje, aby se stal ženou, protože „ženský to mají v životě mnohem jednodušší a on je na tom kvůli nim bídně.“  Ráno Karel zjistí, že následkem noční alkoholické „jízdy“ a zásahem vědmy Zoltany (Pavla Tomicová) se stal ženou (Anna Polívková). Ovšem pouze fyzicky. Karel se jako Karla musí vyrovnat nejen s novým vzhledem, ale hlavně se naučit fungovat v ženském těle a zjistit, zda to mají ženy opravdu snazší? (CinemArt)

(více)

Recenze (501)

S.hort.Y 

všechny recenze uživatele

Podle názvu (nečetl jsem popisel) jsem čekal něco úplně jiného... Po prvních minutách, kdy product placement dosáhl pro mě téměř neúnosné úrovně (Bandi, Impuls, Hyundai a ještě cosi), jsem film skoro vypnul. Nakonec jsem ta neudělal a ve výsledku mi to až tolik nevadí. Paní Polívková to zahrála dobře, líbila se mi, ačkoliv jsem čekal, že se první ráno s gustem poškrábe alespoň na vercajku nebo na zadku. Byly situace, kdy jsem se smál, ale od komedie bych čekal takových situací víc (u 3. dílu Hobita jsem se smál víc). Dal bych jednu hvězdičku, ale jak jsem zmínil, paní Polívková se mi v tom filmu líbila, takže nakonec dávám hvězdičky 2. Co mi film dal: Vím, že si nemám kupovat Hyundai, protože z něj nelze vystoupit (ne že bych si v budoucnu chtěl jakýkoliv Hyundai koupit); pár vteřin smíchu; důvod podívat se na další filmy s Annou Polívkovou. Co mi film vzal: víru, že může vzniknout dobrý film i z jiné TV produkce, než je ČT. ()

zigy odpad!

všechny recenze uživatele

Dokud tam byl v úvodu langoš, dalo se to vydržet. Po přeměně v polívkovou jsem začal mít problémy, hlavně jsem musel přemýšlet, proč natočili sexistickou zápletku (ovšem bez sexu), a přitom je to natočený ve stylu létající čestmír pro max. desetileté děti. Opakované nevtipné vtipy, a polívkové tohle fakt nesedlo. V půli jsem rezignoval. Demence. ()

tchempi 

všechny recenze uživatele

Scénář a dialogy splácal autor na velké, než stihl hodit bobek. Více času to nezabralo. A digitálně omlazený Bolek Polívka v ženských hadrech děsně přehrával. Ale uznávám, že nejsem cílovka a divačky Ordinace a swingers Výměny se u toho asi královsky baví. Blahoslavení chudí duchem a vkusem. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Langmajer skvělý výkon, dále Lucie Polišenská taky skvělá. Ač mám Polívkovou moc rád, tak tady to příliš přehrávala a vůbec jsem ji to nevěřil. Ten scénář má hrozný díry. Třeštíková by si místo výlevůl na facebooku měla přihlasit na kurzy tvůrčího psaní, aby z toho nebyl takový slepenec. Okopírovaný název "Po čem ženy touží " mně vadí hodně, je to zavádějící. Celkově snímek nepřináší nic nového, a staví na podobných zápletkách, jako jiné lepší komedie. skvělý výstižný komentář: Tetsuo ()

brodži 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem úplnou klasickou tupou chujovinu, ale byl jsem docela mile překvapen lehkým, břitkým humorem. Nic inteligentního, prostě pytlovina na zasmání, odreagování. Zasmál jsem se, pobavil. Splnilo to účel jaký jsem očekával. Kdo by hledal film k zamyšlení, s pořádným scénářem, tak ať jde dál. 4* ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Navzdory tomu, že to má to spoustu chyb a je to naivní a omleté téma, navíc místy až křečovitě přehnané, bavila jsem se od začátku do konce a tři hvězdičky dávám nepřekonatelné Aničce Polívkové. ()

Astonko 

všechny recenze uživatele

Nad klasický podpriemer tento film vyťahuje Anna Polívková, ktorá si ho takpovediac pre seba celý ukradla a dá sa to vďaka nej pozerať aj bez hocijakej ujmy, dokonca aj s úsmevom na perách 5/10 ()

Tristanian odpad!

všechny recenze uživatele

Po odjezdu do Ugandy jsem to musel pro zachování příčetnosti vypnout. Až při návštěvě Čsfd jsem pochopil, proč postavy ve filmu mluvili jako retardi. Radka Třeštíková je opravdu fenomenální fušer... ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 4/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

haack 

všechny recenze uživatele

Nic jsem nečekal a dobře jsem se pobavil. Určitě vidím naštěstí vzestupnou úroveň českých komedií, když ušly dlouhou cestu od oplzlých a přisprostlých "děl" k návratu k poctivé české taškařici a to myslím v tom nejlepším slova smyslu. 9/10 ()

amalia 

všechny recenze uživatele

Nebýt herců, tak to za moc nestojí. Vlastně nejlepší z celého filmu je začátek s Ester Kočičkovou, pak už je to v podstatě o ničem. Nesmyslný děj. ()

gogo77 

všechny recenze uživatele

4/10...sklamanie, pretoze na to aky to malo skvely trajler a teda ja zaciatok filmu tak potom postupne....to bolo nudnejsie a nudnejsie a nudnejsie...mozno aj preto, ze pre mna herecka jednej postavy, alias Tanicka Pauhofová .... total katastrofa, dramaticko sexi tvariaca sa trapka bez fantazie filmu vobec neprospela..... za to Polívková bola skvelá, až teda na ten postupne ubohy scenar vdaka ktoremu sa 100 krat opakovany ftip uz vobec nezdal ftipny ale skor naopak.... no nevadi.... kazdy kto chce vidiet ako sa z hlavnej muzskej postavy stane cez noc zena a s akymi problemami sa zrazu musi popasovat...aj ked v deji absolutne bez logiky....tak je na tomto filme urcite vitany :D ()

vlk++ 

všechny recenze uživatele

malá česká komedie s výbornou Polívkovou, ale taky Matějem Hádkem, Langmajer standardně ostřílený, není to taková nálož, že by člověk slzel, ale když se bavit chce, tak se baví a bavilo se celé kino, takže za mě čtyři hvězdy a když to někde poběží, rád se znovu pobavím ;) ps: akorát ten product placement mě u českých filmů bije do očí, ale co už... ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Na film jsem byl donucen jít s přítelkyní a musím říct že je to vyloženě film pro ženský. Mám rád Langmajera který se tam ukáže jen čtvrtinu filmu což je škoda. Je mi jasný že kvůli příběhu to jinak nejde, ale mrzelo mě to. Příběh byl hodně předvídatelný a nijak hlubší. Myslím si že pokuď na to jde žena hodně se nasměje, když vidí jak se "muž" snaží popasovat se ženskými problémy. Musím říct že jsem se u filmu taky nasmál sice ne jako přítelkyně a některé vtipy mi přišli stupidní, ale úplně nejhorší to nebylo. Pocitově bych chtěl dát tři hvězdičky, ale když se nad tím zamyslím není to nějaké super dílo, takže zůstanu u dvou. ()

Související novinky

Reklama

Reklama