Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charismatický cynik Karel Král (Jiří Langmajer), trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí, je šéfredaktorem časopisu Playboy. Jednoho dne jeho nezávazný způsob života utrží hned několik ran. Dostane výpověď kvůli průšvihům a poklesu prodejnosti časopisu, bývalá manželka a dcera (Andrea Hoffmannová a Sara Sandeva) ho opět naštvou, neznámá žena mu nabourá auto a na jeho místo je dosazena pohledná mladá šéfredaktorka Leona (Táňa Pauhofová). Karel vyřeší problémy po chlapsku – společně s nejlepším kamarádem Čestmírem (Matěj Hádek) se opije a v dobrodružné noci si přeje, aby se stal ženou, protože „ženský to mají v životě mnohem jednodušší a on je na tom kvůli nim bídně.“  Ráno Karel zjistí, že následkem noční alkoholické „jízdy“ a zásahem vědmy Zoltany (Pavla Tomicová) se stal ženou (Anna Polívková). Ovšem pouze fyzicky. Karel se jako Karla musí vyrovnat nejen s novým vzhledem, ale hlavně se naučit fungovat v ženském těle a zjistit, zda to mají ženy opravdu snazší? (CinemArt)

(více)

Recenze (501)

Pitbull16 

všechny recenze uživatele

Nové české filmy obecně moc nemusím a českým komediím se už dlouho obloukem vyhýbám, ale tady jsem udělala výjimku, a jsem za to ráda. Děj není nijak složitý a celou zápletku už člověk viděl nesčetněkrát, ale není potřeba u toho přemýšlet, stačí prostě vypnout a smát se. Celý film svým herectvím táhne Anna Polívková. A protože jsem k tomu tak přistupovalaa Anna Polívková komediální party umí, tak jsem se bavila a dostala jsem přesně to, co jsem chtěla. Jako film na páteční dámskou jízdu spojenou s kinem se Po čem muži touží osvědčili. ()

PavelKral 

všechny recenze uživatele

Oddechový románek na pátek po práci, s partou... Potom na šampus a pěkně to rozebrat a zopakovat si nějaké humorné repliky z filmu... Langoš je v pohodě, Anka Polívková je talent na praštěné baby... Fajn film, nic proti ()

zvirek 

všechny recenze uživatele

Víceméně jsem se většinou filmu prosmál, místy i výrazně, stejně jako zbytek kina. Samozřejmě jde o nenáročnou oddechovku, na kterou si za chvíli už nevzpomenete, ale myslím, že o nějaké vyšší cíle film ani neusiluje. Vtipy a vtipné situace jsou povětšinou prvoplánové, Anna Polívková ukazuje, že pohybový talent "mima" rozhodně podědila ve velké míře a ostatní herci také slušní, takže za mě spokojenost na nedělní odpoledne.4*. ()

JanB22 

všechny recenze uživatele

Bolo to veselé a zábavné po celý čas. Kino sa smialo často a mne sa to páčilo. Anna Polívková hrala výborne, naozaj som sa bavil na tom, ako má muž problém byť ženou a keď si pritom človek uvedomí, že to hrala žena, tak je to waw. Film má aj poučný rozmer, učí byť trochu empatickejší k ženám. Celkovo super. Áno, myšlienka je podobná ako v Po čom ženy túžia. Áno, sú tam nelogické situácie, teda aj keď prijmeme, že človek zmení svoje pohlavie cez noc. Ale keby som chcel realistický film, idem na dokument. Ako komédia výborné. ()

Jrk 

všechny recenze uživatele

Pokud si chcete film užít, nehledejte v něm žádnou hlubokou myšlenku. Ti kteří na něj házejí špatné recenze tuto chybu udělali. Od toho jsou jiné filmy, které řeší "zásadní otázky lidstva a vztahů". Toto je komedie a musím říct velmi povedená. Jsem rád, že to do tohoto netahali a nešli do extrému. Od filmu jsem moc nečekal, tak jsem si ho užil. Zasmál jsem se. A to mi od komedie stačí. A příjemně vystihli různé momenty "běžných stížností" žen/holek. Stojí to za to, po dlouhé době se mi něco Českého fakt líbilo a nebyla v tom politika, smutné vztahy, sirotci apod. ()

karyon 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se ukecat manzelkou, ze na to pujdem. Radsi bych sel nakupovat tri hodiny hadry nez na tohle jit. Ale sel sem a uprimne nelituju....ikdyz...Langmajer na zacatku filmu uzasnej, vtipnej, prirozenej. Melo to vtip a spad. Bohuzel premena na zenu je totalni ulet, ktera ten film totalne degradovala. A nepomohla tomu ani skvela Polivkova. Skoda. Zacatek super, pak slabota. ()

sorbon1 

všechny recenze uživatele

Podařená a výborně obsazená komedie. Námět určitě není originální, ale zábavě to neubírá. Polívková exceluje v roli, kdy jako žena hraje muže, který je ženou. Skvěle jsem se bavil a opravdu hodně nasmál, doporučuji. ()

kopretinka 

všechny recenze uživatele

Řeknu to tak, trošku jsem měla obavy na ten film jít po přečtení zdejších komentařů a recenzí. Ale... já jsem z kina odcházela a měla jsem celkem příjemný pocit. Tak jasně, nebylo to nic hlubokého, nic, z čeho byste těžili ještě další týden a tak, ale nebylo to špatné. Jednoduché, ale milé, občas i úsměvné a tak jak nemám paní Polívkovou příliš ráda, tak tady si myslím, že podala hodně dobrý výkon. Za mne to celkem šlo :) ()

kareluh 

všechny recenze uživatele

Tak to byla Paráááda! Od začátku do konce. Úplně luxusní obsazení Anny Polívkové! To byl herecký výkon. Tak takto může a má vypadat český film dnešní doby. Jo, našlo se tam plno různých otřepaných fází. Ale co už. Komu to vadí, ať vymyslí svůj film a scénář a texty a další. Hodnotím zcela pozitivně. Např. jak zahrála chůzi na podpatcích :) ()

Pajina68 

všechny recenze uživatele

Taková skvělá oddychovka, která mne opravdu bavila. Smíchu není nikdy dost a když se občas v kině nebo televizi objeví film pro zasmání, který nesmí člověk brát až tak vážně, tak mám prostě radost. Kdo nečeká žádná vážná témata a chce se odreagovat od starostí a negativních zpráv, které nám denně média servírují, ať se na film jde určitě podívat! ()

Petromilka1 

všechny recenze uživatele

Boze lidi, neberte ten zivot a sebe tak moc vazne 😃 Nechapu komentare typu ODPAD! Je to skvela komedie. A myslim si, ze by promena prospela obema pohlavim 😉 ()

DuTo 

všechny recenze uživatele

Ač zapřísáhlý odpůrce českých komedií, tak musím říct, že tento film není tak úplně debilní jako ty ostatní ze stejného žánru. Pokud tomu člověk odpustí (pro český film klasický) odporný PP a některé pitomé scény, tak se na to dá dívat. Nakonec film obsahuje i některé pasáže, kterým jsem se upřímně zasmál a necítil se při jejich sledování trapně. ()

Machli 

všechny recenze uživatele

Po opravdu velmi dlouhé době podařená komedie! Nešla jsem hledat nelogičnosti a PP, ale chtěla jsem se bavit a nepamatuji si, kdy naposledy jsem se (nejenom já) tak nasmála. A. Polívková prostě skvělá - za mě dávám lvíčka! Bavil i Hádek a kupodivu i Langmajer. Pro nenáročné doporučuji! ()

Allesandra.W 

všechny recenze uživatele

Klasická lepšia česká komédia, pri ktorej som si v kine príjemne oddýchla a zasmiala sa. Táňa Pauhofová by mala radšej hovoriť po slovensky, to bol za mňa jediný rušivý a nepríjemný dojem z filmu a taktiež Polívková asi nie je vizuálnym snom mužov, ktorí sa stanu chtiac, či nechtiac ženou. Myslivcová ma vo filme hodne prekvapila, ale scéna búrajúcej blondíni na začiatku filmu, bola pre mňa vydarená. ()

Související novinky

Reklama

Reklama