Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Minifilm k veleúspešnému hitu Michaela Jacksona sa považuje za prvý videoklip natočný cinematickým prístupom a ako v prvom sa tu vyskytujú herecké pasáže takže akoby sme sa nepozerali na klip ale na krátky filmový muzikál. Thriller v 90tych rokoch vyhral cenu MTV za najlepší klip a dodnes je jedným z najoceňovanejších videoklipov vôbec. (JohnFarst)

(více)

Recenze (156)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Klasika, oficiálne prvý moderný videoklip, ktorý je doslova svetoznámy. Ja uprednostňujem a obľubujem iné Jacksonove, ale s týmto mám spojenú stužkovú. Nikdy som nechápal, prečo sa pozerá sám na seba v kine a prečo tá postava, na ktorú sa pozerá, teda on, najprv spečatí vzťah s dievčaťom prsteňom a následne ju ako obluda roztrhá. Taktiež to, prečo to dievča nebežalo preč druhou stranou ulice, ale išla do domu, či to, že sa tváril Michael zdesene, keď videl nemŕtvych a následne sa na také niečo premenil. Nie je to dokonalé, nezaraďujem to medzi svoje obľúbené, ale musím uznať, že to spôsobilo prelom, skoro by som až povedal, že revolúciu v hudobnej tvorbe. Je to legenda. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dokonalá pesnička v dokonalom videoklipovom prevedení s jednými z tých najdokonalejších a najodpudivejších zombíkov nielen malej obrazovky, ale aj strieborného plátna. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nejlepší klip všech dob. MJ a jeho nejlepší/nejprodávanější deska a vrcholná forma. Skvělé masky a atmosféra a nadobro změnil tvář videoklipů. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Přestože mě zrovna tento klip už od mala děsí úspěšně do dospělosti, tak musím konstatovat jeho originalitu. Nejen po hudební stránce, která je bez pochyby geniální(jak jinak, když Michael Jackson byl a BUDE králem popu), ale také po stránce "filmové". Přestože stále nepobírám fakt, že zde na csfd mohu hodnotit hudební klipy, tak musím ocenit to, že některé hudební klipy si zaslouží pozornost více než tu cca 4minutovou, kterou dostávají. ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejlepší klip co byl kdy natočen, to je jasné, zatím ho nikdo nepřekonal a jak to vypadá, ani nepřekoná. A ještě k tomu temný hlas mého oblíbence Vincenta Price drtí atmosféru do závratných výšin. 5*!! ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Videoklip, který má tak hustou horrorovou atmosféru, kterou by mohl závidět nejeden celovečerní zombie film! Píseň z nejprodávanějšího alba všech dob, alba, které katapultovalo Michaela Jacksona na absolutní vrchol! ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Zlatý vek zombie hororu sa podpísal aj na kráľovi popu, Michaelovi Jacksonovi. Chytľavý song a do toho horda nemŕtvych vstávajúcich z hrobov za prednesu Vincenta Pricea funguje a ako celok je neprekonateľný do dnešných dní. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Úžasný Michaelovův song v revolučním třináctiminutovém klipu!! Opravdu delikátní záležitost a lahůdka pro filmové i hudební fanoušky zároveň. Michaela mám opravdu rád a Thriller je podle mě jedna z jeho nej písniček leč ty příšery které lezou odevšad vypadají po chvilce dost trapně a uměle tažke to po chvíli připomínalo loutkové divadlo s Michaelem uprostřed... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mychaela Jacksona a jeho Fryler som nikdy extra nemal rad /vlastne nikdy/. Ale dokazem uznat, ze to bol hudobny talent. Hudba mu proste sla, a to tak, ze velmi - To uznava aj taky mentalny invalid a zakomplexovany debil ako som ja. 90 % ()

Reklama

Reklama