Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Minifilm k veleúspešnému hitu Michaela Jacksona sa považuje za prvý videoklip natočný cinematickým prístupom a ako v prvom sa tu vyskytujú herecké pasáže takže akoby sme sa nepozerali na klip ale na krátky filmový muzikál. Thriller v 90tych rokoch vyhral cenu MTV za najlepší klip a dodnes je jedným z najoceňovanejších videoklipov vôbec. (JohnFarst)

(více)

Recenze (156)

MarekT 

všechny recenze uživatele

Jacksonovým fanouškem jsem nikdy nebyl a poslední léta jsem si o něm myslel své. Jeho prvopočáteční tvorba ovšem ukazuje, že nějaký talent v něm rozhodně byl. Smutné, jak s ním naložil a jak nakonec dopadl (komentář píši právě při příležitosti jeho úmrtí). Klip k Thrilleru je fantastická pocta starým hororům, píseň bez debat skvělá, dokonce si myslím, že některé hudební pasáže by stály za použití v nějakém hororovém snímku. ()

Jermann 

všechny recenze uživatele

Super song, špičkové masky, kostýmy i choreografie .. Michaelova uctivá poklona žánru a nová definice pojmu 'music video'. Ta ukřičená holčina na 10'' štoklech je sice nejhorší herečka ever, ale tak nějak sem patří. "Of course you're different, Michael. That's why I love you." :-D ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Na tú dobu dosť kvalitné video so super klipom a moc dobrou muzikou Michaela Jacksona. Dosť dobrý vizuál a masky, Jackson bol spravený perfektne až sa je na neho radosť pozerať, určite väčšia ako momentálne :)). 80% ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Sáhodlouhý videoklip z dob, kdy byl ještě Michael Jackson opravdovým králem popu, má vynikající strašidelné masky, nezapomenutelnou choreografii a atmosféru starých béčkových hororů. Slyšet, jak pod tím vším působivě duní charismatický hlas legendárního Vincenta Price, je velký zážitek. ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Rest in peace Michael, ... budeš tomuto světu chybět....jedna z nesmrtelných věcí, co po Tobě zbyla....společně se skupinou Queen průkopník hudebník videoklipů,... tento klip je toho důkazem.... ()

SoolenJV 

všechny recenze uživatele

Třináct minut a film se vším všudy. Napínavý, strašidelný s dobrou pointou. A pak: V kolika filmech uvidíme zombies tančit společně s Michaeleam Jacksonem? ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ omlouvám se za spam, ale nevím jak jinak to vyjádřit :) nějak se mi nedostává slov ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

14 minut dnes už spíše úsměvného hororu s maskami, ovšem ale s jedním z nejlepších songů všech dob a klasický "zombie tanec" bude prostě vždycky patřit jenom Michaelovi. Geniální klípek. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Som pevne rozhodnutý, že sa nenechám strhnúť vlnou nového ČSFD trendu spočívajúceho v hodnotení hudobných videoklipov. Výnimku potvrďujúcu pravidli si však rozhodne zaslúži najznámejší, najprepracovanejší a pravdepodobne aj najlepší videoklip, aký kedy vznikol. Pretože tým všetkým Thriller od kráľa popu Michaela Jacksona nepochybne je. (100%) ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Tohoto hudebního genia mnozí nenávidí, i já bych k němu našel dost výhrad, ale jeho tanec, zpěv i celkové Image je tak unikátní a originální, že přízvisko Genius pro něj opravdu sedí!!! Viděl jsem jeho klipy z jeho dětství a musím uznat, že tento chlapec (muž nebo rozpadající se zombí) to měl celkem lehké, protože již ve svých 10 letech uměl tančit, zpívat a byl dokonalým šoumenem... ()

Sabiana 

všechny recenze uživatele

Když opomenu fakt, že Michaelův vlkodlak vypadá jako kočka sešitá s netopýrem,... ne, to se prostě opomenout nedá :D, tak písnička, nápad, zpracování i taneční kreace jsou prostě výborné! ()

Reklama

Reklama