Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Minifilm k veleúspešnému hitu Michaela Jacksona sa považuje za prvý videoklip natočný cinematickým prístupom a ako v prvom sa tu vyskytujú herecké pasáže takže akoby sme sa nepozerali na klip ale na krátky filmový muzikál. Thriller v 90tych rokoch vyhral cenu MTV za najlepší klip a dodnes je jedným z najoceňovanejších videoklipov vôbec. (JohnFarst)

(více)

Recenze (156)

wooozie 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť Jacksona nemusím, ale tento videoklip je opravdu dokonalý a řekl bych, že je to asi jeho druhá nejlepší skladba vůbec (hned po Black or white). V poslední době zaplavila csfd spousta hudebních videoklipů, ale tento si to jako jeden z mála opravdu zaslouží. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tady byly položeny základy moderních videoklipů, o hudbě ani nemluvím, protože ta je dokonalá. Poprvé se totiž klip natočil v podstatě jako film s nemalým rozpočtem. No a pak už to jelo... ;) ()

Sancty 

všechny recenze uživatele

Videoklip všetkých videoklipov. Alebo hororový kraťas, v ktorom nie je popová pieseň na škodu veci. Rovnaký tým, aký sa stretol už pri o dva roky staršom An American Werewolf in London (hriech prekladať) vytvoril nezabudnuteľné a, snáď ma nikto neukameňuje ak použijem aj slovo kultové, dielo. Landis zúročil svoje vtedajšie režisérske skúsenosti a spolu s Rickom Barkerom úspešne zopakoval famóznu premenu človeka na netvora. Výborná atmosféra v hranej časti dotvorená hudbou Elmera Bernsteina, neskutočne charizmatický hlas Vincenta Pricea, poctivá práca maskérov, odkazy na horové filmy a zvlášť zombie subžáner, a v neposlednom rade ešte pôvodný Michael so skvelou tanečnou choreografiou. Ja beriem Thriller ako ozajstnú poctu klasickým hororom, pretože stačí naozaj iba trocha zapátrať a zistíte, že sprvoti aj bezvýznamní herci ukrývajúci sa pod tonami mejkapu nie sú ľudia, ktorí išli práve okolo a len tak náhodne zakopli o príležitosť. Tu sa pracovalo s ozajstnou vášňou. ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce co chce, pro mě je Micheal jedna z největších hudebních ikon na světě. Je to neuvěřitelný tanečník a zpěvák. V tomhle klipu to dokazuje. Pamatuji si ho už jako kluk, že jsem ho hltal. Je to film na jeho jeden z nejlepších tracků. Mě tohle prostě baví a bavit dlouho bude. Z filmového hlediska je to dokonalost. Skvělá atmosféra a skvělá taneční synchronizace. Nemůžu jinak než za 5*****. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Největší Jacksonova hitovka.Já nikdy moc Jacksona neposlouchal, ne že bych ho rád neměl, ale já ujížděl na jiných peckách, ale tohle bylo hlavně horrorově dost skvělé a dost nahánějící hrůzu.Alespoň do doby, než se začalo zpívat.A písnička to také nebyla špatná.No dobrá být musela, když se jedná o jeho nejlepší song.http://www.youtube.com/watch?v=sOnqjkJTMaA ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Absolútna bomba, ktorú som videl snáď 50-krát a stále ma baví. Skvelý videoklip, jeden z najlepších v histórii populárnej hudby, výborné triky, masky, tanečná choreografia, humor a v neposlednom rade skvelá hudba, ku ktorej sa už Michael neskôr veľmi nepriblížil. ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

Michaela jsem nikdy moc nemusel, jeho smrt na tom takřka nic nemění, ale tomuhle klipu, se opravdu nedá co vyčíst. Neuvěřitelná klasika, která zatraceně nadchne i po letech. ()

jilda 

všechny recenze uživatele

Tak v tanci byl Jacson naprostá jednička! Jeho videoklip je prostě super, album Thriller je dodnes nejprodávanější deska všech dob. A poprávu, kdo viděl klip dá mi za pravdu ()

klokyn 

všechny recenze uživatele

Najväčším pozitívom tohoto videoklipu je to, že mi v ňom Michael Jackson pripadá normálny. Toto nie je len taký obyčajný klip... ()

Ondrej120 

všechny recenze uživatele

Když jsem býval malej kluk kluci já měl sen. Sníval jsem ho každý, každý den. A teď vážně, když jsem měl tak 3-4 roky tak jsem viděl tenhle klip a několik nocí jsem nemohl spát, bylo to hrozné. Pak jsem ale vyrostl do slušného věku a podíval jsem se znova. A musím fakt uznat že nic lepšího co se týče videoklipů není než klipy od Jacksona. Vždyť i po skoro 30 letech není žádný klip který by tomuto dosahoval aspoň po paty. Skvělé a jedinečné. ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí klipu jsem se kouknul na hodnocení a nevěřil jsem svým očím. Však příběh klipu je absolutně o ničem a i na devadesátá léta jsou efekty docela špatné. ()

Reklama

Reklama