Reklama

Reklama

Goon: Last of the Enforcers

  • USA Goon: Last of the Enforcers (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ranař Doug Glatt (Seann William Scott) se stačil oženit, s Evou (Alison Pill) čekají dítě a právě dostal kapitánské céčko. Hned v prvním zápase však dojde k potyčce s Andersem Cainem (Wyatt Russell), záludným synem majitele Halifax Highlanders a po prohrané bitce si Doug odnese těžké zranění, které jej donutí předčasně ukončit kariéru. Jeho hrdost je pošramocena, je donucen začít pracovat v pojišťovně a co je nejhorší, majitel Halifaxu přivede do týmu díky výluce NHL pár nových hráčů v čele se svým synem Andersem, ze kterého udělá nového kapitána týmu. Zhrzený Glatt netouží po ničem jiném, než se vrátit zpět na led, a tak se spojí se svým bývalým sokem Rossem Rheou (Liev Schreiber), který jej znovu začne trénovat v bitkách a vrátí mu zpět jeho sebevědomí. To samozřejmě neunikne pozornosti jeho bývalých zaměstnavatelů i spoluhráčů a jeho návratu do klubu už skoro nic nebrání. Tedy kromě manželky Evy, která z toho není zrovna moc nadšená, a pak je tu samozřejmě ještě Anders Cain… (SOLOM.)

(více)

Recenze (66)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Rodinný problémy a vtipy nic moc. Co se ale povedlo byla linka se stárnoucíma bitkařema, kteří se stále perou o svoje místo na výsluní. Postava Lieva Schreibera mě bavila asi víc než samotnej Dougie. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DĚLÁM VŠECHNO, CO MŮJ TÝM POTŘEBUJE. BUDEME PRO TO KRVÁCET!“ /// Z Douga je pojišťovák, mimčo na cestě, hokejová kariéra v prdeli. Aspoň že Patovi se vždycky postaví… Naštěstí pro nás – nic netrvá věčně (teda kromě toho péra), takže na Douga čeká další hokejová výzva… Fóry vo (dvojitý) penetraci (tvojí) mámy mě nikdy brát nezačnou. Ale i tohle prostě k příběhu Douga patří. Já si z toho vypichuju to vo tý sportovní vášni a snahu vysvětlit ženský, že TÝM JE VÍC NEŽ JEN HOKEJ. Pro ně tady bude hodně emotivních proslovů a pro hokejisty zase málo hokeje. Zato bitek… vlastně nejde ani tak vo to zvítězit, jako vyhrát K.O. Bohužel to není ani tak vtipný (jako jednička) což mě teda trochu sere. Takže jednou kouknout a ... „JO, VY ŠULÍNI!“ /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem fanda „Zmlácenejch a Potlučenejch“. 2.) Doma mi říkaj: „A neper se!“. 3.) Thx za titule „arilka“ a „Honze“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Trošku zbytečný film, který vlastně nic moc od prvního dílu nenabízí. Rvačky jsou pořád fajn a finální je slušně krvavá, ale jinak jsem se už tolik jako kdysi nebavil. 55% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Komu se líbila jednička a nemá nějak přehnaný cinefilní nároky, bude mít radost. Správný kanaďan Baruchel věděl, že má v rukou fandovský zlato, nijak nespěchal a šel do toho od srdce - vrátil všechny oblíbený postavy, obsadil pár skutečných rváčů (Parros, Orr, Prust, Laraque, Angelstad, PP od Violent Gentlemen) a vychrst ještě větší litry krve. Papánek Cain má jako záporák něco do sebe, srandy je tu kopec, snad jedině ubrat těch všech sračiček s rodinou... V součtu ale hezky vděčný sequel. Kdokoli rád hokejový násilí + název "poslední z bitkařů" mi jednoznačně evokuje, doslova upalujte pro loňský dokument ICE GUARDIANS. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V druhém zápase série se pozice head coache ujal Baruchel a utkání poněkud prokaučoval. Dění na hřišti a v šatnách plných vybraně se chovajících gentlemanů ještě ujde, ale to ostatní mimo led je jako bruslení se zlomeným nožem. Na Dougiem Glattovi se už začaly nemilosrdně projevovat časté údery do hlavy, jeho rodinné trampoty narušují tempo, sám kouč je na pomyslné pozici třetího centra za naprostého idiota a tak jediné štěstí je, že se veterána Schreibera stále drží forma (respekt za to, že jako uznávaný divadelní herec přijme roli i v takové bejkárně a ještě ji pozvedne). Mám jisté obavy, že halifaxští Highlanders ve volbě „evolve or go extinct“ směřují k tomu druhému.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Původní Goon byl pro mě jako zjevení. Vůbec jsem nečekal takovou pecku a pamatuji si, že jsem si jí před několika lety hrozně užil. Na tomhle sequelu je hrozně znát, že přišel po delší odmlce, herci už jsou starší a už jim to na ledě moc nejde. Lieva Schreibera jsem viděl rád, ale jeho postava v pravdě pro příběh nedává extra smysl a Jay Baruchel mě vyloženě iritoval (za kamerou to ale kupodivu šlo). Celkově jsem si docela užil i druhý díl, v tom sentimentu jsem se totiž docela našel, ale myslim, že odpůrci prvního dílu u tohodle umřou. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Až neuveriteľných šesť rokov trvalo, než dorazilo pokračovanie, ktoré je vo výsledku vlastne úplne zbytočné. Goon: Last of the Enforcers neprináša skoro nič nové a vsádza na podobné fórky ako v prvom diele. Nemôžem povedať, že by som sa nenasmial, ale už to nebola taká sranda ako predtým. Každopádne pribudlo krvi a absurdných momentov. Doug Glatt je snáď ešte väčší hlupák než bol, ale stále dokáže zasadiť tvrdú ranu. Cez všetky výhrady priznávam, že som sa dobre pobavil a preto dávam 3 hviezdy. Toto pokračovanie síce nedosahuje kvalít prvého dielu, napriek tomu sa jednalo o dobrú prehliadku, ktorá nenudila. Musím uznať, že v tomto filme je rozdaných viac rán než v Rockym, ale bavilo ma to. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Katastrofa. Debilním scénářem počínaje a neherci končíce. V podstatě všechno co se odehrávalo mimo led bylo na poblití. Objektům na zvracení s velkým náskokem dominovala Alison Pill. Dlouho jsem neviděl tak šeredné stvoření. Každý film mají tvůrci v druhém, nejpozději ve třetím dílu tendenci zprasit nějakou debilní rodinnou vsuvkou. Do tohoto snímku se to prostě nehodilo. Všechny scénky, kde se motala ta zrůdička, byly jednoduše odporné. Stejně tak návštěvy pojišťovny. Ze snímku bylo určitě cítit, že se u něho hodně pilo a fetovalo a nálada během natáčení byla rozhodně velmi dobrá. Jen se ji tak úplně nepodařilo přenést na plátno a dát ji ochutnat i divákům. Potenciál snímku byl vyčerpán již v předchozím dílu.Tento díl byl nanejvýš zbytečným. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Už to nebyla taková pecka, jako první (5*) Goon, ale i tak celkem důstojné zakončení. Potěší vidět znovu všechny postavy a parádní krvavou bitku v závěru. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Je to free...na sobotní odpoledne, kdy venku chčije a vy zrovna nemáte co dělat, je Goon fajn. Není to sranda k popukání, ale ty lidi nejsou jak osiny v zadku a občas jsou různé situace úsměvné. Mám rád Seanna, i ta holčina pak nebyla marná. A je to o hokeji...přesněji, točí se to kolem hokeje...a je to v zimě. Zimu mám rád. :-) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film který má nedostatek energie, vtipu, je předvídatelný a je to druh projektu, který neměl vůbec vzniknout. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bohužel musím souhlasit s tím, že je zde vidět oproti jedničce podstatně menší kvalita samotného příběhu, ale i celkového pojetí filmu. Sice je tu k vidění pořád spousta slušných pěstních soubojů a krev poteče mnohem větším proudem, ale ta omáčka okolo mi lehce lezla na nervy. Spoluhráči tu zas až tolik prostoru nedostanou a když už, tak je to většinou hromada až trapných sraček (mám na mysli určité hlášky). Najdou se samozřejmě i humorné situace - Elisha Cuthbert jasně vedla, ale ty bláho já ji v první moment ani nepoznal – rozhodně jsem jí už viděl mnohem atraktivnější. Seann William Scott a Liev Schreiber coby dva odpadlíci si nevedli opět vůbec špatně - Wyatt Russell mi moc sympatický nebyl a jeho hvězdní rodiče jsou mnohem lepší herci, ale tak i on si jakžtakž odvedl svoje. Bohužel ale dvojka sklouzla do absolutního průměru, který stačí vidět jednou. To jedničku si rád pustím někdy znovu. 50% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Fakt sešup dolů, prakticky ve všem. Nebýt Elishy Cuthbert, je to úplně zbytečný film. Jay Baruchel svou trapnou postavu z jedničky dotáhl do ještě trapnějších smrdutých bažin. Ale právě Elisha Cuthbert mu ukázala, jak se podobná postava dá vystřihnout z grácií. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nadšení z jedničky jsem moc nechápal a tohle je ještě o stupínek horší. Hlavní hrdina je pořád tím jednoduchým blbcem, čímž mi lezl neskutečně na nervy a proti němu se tentokrát jako hlavní záporák postaví úplně vymleté hovado, které má ale narozdíl od Scottovy postavy IQ větší než 50. Příběh sám je pak klasickou báchorkou o pádu a vzestupu. Hokejové záběry na mě dojem neudělaly, bitky také nic moc, což platí i o té závěrečné a nic jiného tu vlastně nebylo. Rozesmál mě akorát tupý televizní komentátor, Wyatt Russell jako padouch ušel a Liev Schreiber mě nezklamal ani tady, ačkoliv ho bylo málo. Nejlepším hokejovým filmem tak pořád zůstává Newmanův Slap Shot. 30% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Dost slabota oproti prvnímu filmu, ale celkově spíš průměrný film, ve kterém toho k zasmání moc není. Za mě 50% :) ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Jednička byl parádní nářez a dvojka jde v jejích stopách. Sice mírně škobrtá, ale statečně si drží tempo, takže v součtu, součinu a rozdílu jde stále o parádní Dougovu jízdu, kde má opět proti sobě pořádnýho klacka a po boku zbytečného Baruchela a výborného Schreibera. Škoda, že ubyly vtipné scénky, protože právě od Baruchela bych čekal nějakou speciální nálož. Bohužel krom pár fekálií toho moc nebylo a tak se celý film nese v takovém mírnějším, lehce melancholickém duchu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bohužel tohle pokračování nepřináší skoro nic, co by mohlo zaujmout. Jediné, co se vymyká, jsou sakra krvavé bitky, které se mi líbily. Jinak ale ta nostalgie a melodramatičnost, které zde jsou, nejsou ničím, protože se s těmi postavami prostě tak dobře nepropojíte. Jay Baruchel pak v tomhle filmu neměl vůbec hrát, měl raději zůstat jen za kamerou. ()

Reklama

Reklama