Reklama

Reklama

Goon: Last of the Enforcers

  • USA Goon: Last of the Enforcers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Ranař Doug Glatt (Seann William Scott) se stačil oženit, s Evou (Alison Pill) čekají dítě a právě dostal kapitánské céčko. Hned v prvním zápase však dojde k potyčce s Andersem Cainem (Wyatt Russell), záludným synem majitele Halifax Highlanders a po prohrané bitce si Doug odnese těžké zranění, které jej donutí předčasně ukončit kariéru. Jeho hrdost je pošramocena, je donucen začít pracovat v pojišťovně a co je nejhorší, majitel Halifaxu přivede do týmu díky výluce NHL pár nových hráčů v čele se svým synem Andersem, ze kterého udělá nového kapitána týmu. Zhrzený Glatt netouží po ničem jiném, než se vrátit zpět na led, a tak se spojí se svým bývalým sokem Rossem Rheou (Liev Schreiber), který jej znovu začne trénovat v bitkách a vrátí mu zpět jeho sebevědomí. To samozřejmě neunikne pozornosti jeho bývalých zaměstnavatelů i spoluhráčů a jeho návratu do klubu už skoro nic nebrání. Tedy kromě manželky Evy, která z toho není zrovna moc nadšená, a pak je tu samozřejmě ještě Anders Cain… (SOLOM.)

(více)

Recenze (66)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Goon byl roku 2011 super překvápko a tak, když se po šesti letech objevilo pokračování, těšil jsem se. No a nebyl jsem zklamán ani náhodou. Sice je to o kapku horší než jednička ale, ruku na srdce, to bývá drtivá většina pokračování. Seann William Scott mě umí stále rozesmát, potěšil i návrat Lieva Schreibera a celkově jsem si tuhle hokejovou řežbu krásně užil. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jedničku si moc nepamatuju,ale vím,že se mi svého času celkem líbila.U dvojky už je to slabší a že bych z ní byl úplně nadšenej se říct nedá.Nejvíc potěšil podobně jako v jedniččce Liev Schrieber,naopak hlavní "záporák" byl vyloženě pako.Je fajn,že tady stejně jako v jedničce nevypadá hokej úplně blbě,ale moc dalších kladů už tady není...50% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ci vyhras ci prehras, krv na lade musi byt - to dodrzal i William Scott. Tvrde to bolo, len nijak ...... a nicim zaujimave. Pravom zapadol film v sivom sedivom priemere, William Scottovi idu hlavne komedie   : 55 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nebejt několika celkem pěknejch krvavejch bitek,tak ten film je maximálně za dvě hvězdy.Jak hrozný herecký výkony,spolu s odpudivou manželkou Scotta,tak i příšerně poskládanej příběh se spoustou blbejch scén si nic jinýho nezlasloužej.Je to slabota.50%. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

I když to byla slušná prdel, i když to bylo o hokeji, i když tam hrál perfektní Stifler, tak mě to nebavilo, protože děj byl vykonstruovaná blbost, kterou už jsem viděl desetkrát a lépe v jiných sportovních filmech. Kdyby se Baruchel víc věnoval scénáři, mohla to být paráda, takhle jenom průměr. 50% ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Přehnaně brutální (hokejové bitky jak od Tarantina), přehnaně melodramatické a postava Jaye Baruchela aspiruje na nejotravnější postavu všech dob. Ostatní bylo fajn a jako nenáročná oddychovka to pořád celkem funguje. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, kolik znáte filmů odehrávajících se v nižších hokejových soutěžích v Severní Americe? Určitě jich moc nebude a proto má Goon nezpochybnitelnou výhodu. První Goon byl hodně fajn podívaná s překvapivě docela zajímavým hereckým obsazením, ale diváky, kteří se o hokej moc nezajímají, neměl moc šancí zaujmout. Pokračování je na tom úplně stejně s tím rozdílem, že podruhé už to prostě není tolik svěží. Baruchel scénáristicky nemá zas tolik, co říct, a celkově film působí hodně utahaně a těžkopádně. Není to úplně špatné, ale rozhodně o třídu horší než jednička. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

První Goon byl taková zajímavá, ujetá a originální srandička. Ten druhý bohužel nebyl nic z toho a možná i moje průměrné hodnocení je až moc mírné. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Nejsympatičtější z hokejových vypatlanců užívajících hokejovou hůl téměř výlučně jako oporu při svém nevalném pohybu po ledové ploše či jako válečnou sekeru a disponujících vyjadřovacími schopnostmi retardovaného delfína, bojovný žid jako poleno, se vrátil absolvovat vkusnou derniéru plnou obdobně debilního humoru jako v jedničně, který systematicky zesměšňuje nejen všechny ty společensky tak určitě velmi prospěšné a jen nedopatřením obruslené potenciální laureáty Nobelových cen, ale i v podstatě všechny, kdo se kolem tohoto sportu motají. Ale je to půvabné tak, jak to máme rádi my, kteří chytáme mrtvice, infarkty a někdy i zvýšenou pozornost pořádkové policie z toho, když útočník oblíbeného týmu ze tří kroků o metr přestřelí odkrytou kasu. Ač jinak tyhle pouliční boxery na bruslích nemusím, tak nebýt zbytečně kýčovitě oslazeného závěru, bylo by konečné skóre 5:0. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Jakoby horsi nez 1ka..min forku ale nejaky sou proste skvely...scott je skvelej..vsechno slape..je to dobry ale neco tam chybelo..ale furt sranda a nejlepsi hokej ve filmu :D ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Oproti vybornému predchodcovi, toto bolo žalostne nezvládnuté snáď po každej stránke. Akcia je totálne neprehľadná (hokej aj bitky), tie kvantá cgi krvi nie sú ani smiešne, príbeh totálna zlátanina, chovanie postáv (hlavne toho záporáka)... ach JAJ! No a čo ma definitívne presvedčilo o ubratí na jednu: musíš byť génius, keď máš vo filme Scotta a Schriebera a režíruješ ich tak nahovno, že sa aj sami stratia a sála z nich ešte menej ako keby tam len stáli. Baruchelovi asi nešlo o to dokázať, že nie je len gašpar z Rogenových a Golbergových filmov. Teda dúfam, že bol len lenivý sa tomu adekvátne povenovať. Lebo v opačnom prípade sa usvedčil ako gašpar. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Goona dopadl asi tak, jako Elisha Cuthbert. Ze sexy svěžíhe pokoukání je tuctová oplácaná mamina. Jen Goon samotný, stařík Schreiber a trochu i nový záporák, drží film lehce nad vodou. Příběh nemá cenu komentovat. Ten je debilní, ale ani se tu žádný nečekal. Pohled na "hokej" je také jak z nějakého afrického filmu, ale ten také nemá být pilířem filmu. Tím hlavním měl být nadhled a zábava, ale obojí se oproti jedničce propadlo. Stejně jako příšerná vystoupení největšího kámoše Goona, Jaye Baruchela, který si tentokrát sedl na režisérskou židli, a asi hlavně on to všechno posral. Pár vtipných okamžiků, spousta trapností a lehké zavzpomínání na první díl. ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Stifmajster je po menší pauze zpátky na ledovém ringu. Už starší, opatrnější, zfotrovatěl a myslí na společnou budoucnost se svojí ženou. Ano, je to tak protože hned na záčatku dostane pořádnou face to face nakládačku ze, které se jen tak nevylíže a zahanbí svoje jméno ochránce týmu a největšího bitkaře. Nový bitkař týmu je totální kretén, který má rád jen slunečnicové semínka a po starší Rhei ukázal, že má ještě porád páru. Dávám 60% ()

mickyreed 

všechny recenze uživatele

Všude tam, kde první díl kraloval, dvojka neskutečně ztrácí. Celý je to divně natočený, situace jsou spíš trapný než vtipný, bitky a zápasy nepřehledný (podle mě vina nový režie a kamery), jediný co mě zajímalo byl ten příběh, kterej byl vlastně stejně slabej... ostatně je to krapítek předělanej Rocky 2, podle mě nejlabší díl Rockyho série. ()

Hugo01 

všechny recenze uživatele

Je hrozná škoda, že už se S.W. Scott poslední dobou tolik neobjevuje. Podle mě na to pořád má a dvojka Goon to potvrzuje. Jay Baruchel, ač ho zas tolik nemusím, podle mě sequel zvládnul velice dobře, ale jsem rád, že strávil víc času za kamerou než před ní. Příběh byl sice poměrně jednoduchý, ale já se velmi dobře bavil a konec byl taky uspokojivý. P.S. Když jsem se v závěrečných titulcích dozvěděl, že ve filmu hráli Michael del Zotto a Tyler Seguin, docela jsem koukal :O. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

První Goon byl svěžím vánkem mezi moderními sportovními komediemi a ačkoliv se pokračování zdálo zbytečně, díky sympatiím k jedničce jsem se na něj těšil. Očekávání nicméně nebyla naplněna a dvojka trpí spoustou neduhů. Humoru je tu poskromnu a často se zdá, jako by se tvůrci o humor po dlouhé minuty ani nesnažili, což se překvapivě děje i ve chvílích, kdy prokazatelně nemá jít o vážnější scénu. Good 2 bohužel zkouší hrát také na city a na rodinnou kartu a hrubě mu to nevychází, neboť i když je hlavní hrdina sympatický, chceme ho vidět spíše v humorných a brutálních situacích a ne v dojemných momentech. Naštěstí aspoň ta hokejová brutalita tu funguje pořádně, ale to je tak všechno, zbytek jede přinejlepším na půl plynu. ()

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Komu sa páčil Goon, tomu sa hádam bude páčiť aj pokračovanie. Ja som si prišiel na svoje, aj keď som veľa neočakával a viac-menej som to bral ako oddychovku. Humor síce bol taký neslušno-perverzný, ale Baruchel je tým známy. Nečakal som, že Amíci si urobia zo Slovákov hokejistov takýto žart, no v rámci srandy sa to dá tolerovať. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Prisambohu to bolo utrpenie pozerať tento film. Že to má sympatických hercov ešte neznamená, že ich stačí hodiť s nefunkčným scenárom na scénu a čakať, že z toho vyjde niečo pozerateľné. A to je ďalšia vec - film snáď nemá jediný funkčný vtip! ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

První Goon byl překvapivě super odreagovávačka z hokejového prostředí, proto jsem si s chutí pustil i díl druhý. Dle očekávání byl slabší. Nastavovaný příběh se tvůrcům sice vymyslet podařilo, ale asi se jim nezdál úplně nosný a tak přidávali i tam, kde nemuseli. Viz naprosto zbytečné a neskutečně trapné vsuvky s moderátory. Přibylo také více stupidního a sprostého humoru, asi na vyplnění slabších míst. No a Jay Baruchel mohl zůstat jen za kamerou, vždy když se objevil přímo ve filmu, jeho hodnocení u mě pokleslo. Toho všeho je škoda, protože dle mě mohl být nosný i samotný příběh stárnoucích hokejistů. Liev Schreiber i Seann William Scott to hrají skvěle (i když Stifler nemusel být až takový blbec) a jejich snaha o to, zůstat ještě chvíli na výsluní, mě bavila velmi. Zejména hokejové rvačky bez hokeje měly něco do sebe, a pokud už něco takového v reálu nefunguje, brzo to někdo zrealizuje. Opět je to za tři hvězdy, tentokrát jsou ale o hodně menší než u jedničky. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Jednička byla pohodový překvapení a dobrý pokoukání i pro nefanouška hokeje jako jsem já, z tohohle je už ale cejtit trochu kalkul a jde o relativně zbytečnej film kterej končí úplně stejně jako začíná a je v podstatě parodií neboť počet hloupejch postav se navýšil z "jen někdo" na "uplně všichni". ()

Reklama

Reklama