Reklama

Reklama

Goon: Last of the Enforcers

  • USA Goon: Last of the Enforcers (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ranař Doug Glatt (Seann William Scott) se stačil oženit, s Evou (Alison Pill) čekají dítě a právě dostal kapitánské céčko. Hned v prvním zápase však dojde k potyčce s Andersem Cainem (Wyatt Russell), záludným synem majitele Halifax Highlanders a po prohrané bitce si Doug odnese těžké zranění, které jej donutí předčasně ukončit kariéru. Jeho hrdost je pošramocena, je donucen začít pracovat v pojišťovně a co je nejhorší, majitel Halifaxu přivede do týmu díky výluce NHL pár nových hráčů v čele se svým synem Andersem, ze kterého udělá nového kapitána týmu. Zhrzený Glatt netouží po ničem jiném, než se vrátit zpět na led, a tak se spojí se svým bývalým sokem Rossem Rheou (Liev Schreiber), který jej znovu začne trénovat v bitkách a vrátí mu zpět jeho sebevědomí. To samozřejmě neunikne pozornosti jeho bývalých zaměstnavatelů i spoluhráčů a jeho návratu do klubu už skoro nic nebrání. Tedy kromě manželky Evy, která z toho není zrovna moc nadšená, a pak je tu samozřejmě ještě Anders Cain… (SOLOM.)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (66)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nadšení z jedničky jsem moc nechápal a tohle je ještě o stupínek horší. Hlavní hrdina je pořád tím jednoduchým blbcem, čímž mi lezl neskutečně na nervy a proti němu se tentokrát jako hlavní záporák postaví úplně vymleté hovado, které má ale narozdíl od Scottovy postavy IQ větší než 50. Příběh sám je pak klasickou báchorkou o pádu a vzestupu. Hokejové záběry na mě dojem neudělaly, bitky také nic moc, což platí i o té závěrečné a nic jiného tu vlastně nebylo. Rozesmál mě akorát tupý televizní komentátor, Wyatt Russell jako padouch ušel a Liev Schreiber mě nezklamal ani tady, ačkoliv ho bylo málo. Nejlepším hokejovým filmem tak pořád zůstává Newmanův Slap Shot. 30% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jedničku si moc nepamatuju,ale vím,že se mi svého času celkem líbila.U dvojky už je to slabší a že bych z ní byl úplně nadšenej se říct nedá.Nejvíc potěšil podobně jako v jedniččce Liev Schrieber,naopak hlavní "záporák" byl vyloženě pako.Je fajn,že tady stejně jako v jedničce nevypadá hokej úplně blbě,ale moc dalších kladů už tady není...50% ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

I když to byla slušná prdel, i když to bylo o hokeji, i když tam hrál perfektní Stifler, tak mě to nebavilo, protože děj byl vykonstruovaná blbost, kterou už jsem viděl desetkrát a lépe v jiných sportovních filmech. Kdyby se Baruchel víc věnoval scénáři, mohla to být paráda, takhle jenom průměr. 50% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DĚLÁM VŠECHNO, CO MŮJ TÝM POTŘEBUJE. BUDEME PRO TO KRVÁCET!“ /// Z Douga je pojišťovák, mimčo na cestě, hokejová kariéra v prdeli. Aspoň že Patovi se vždycky postaví… Naštěstí pro nás – nic netrvá věčně (teda kromě toho péra), takže na Douga čeká další hokejová výzva… Fóry vo (dvojitý) penetraci (tvojí) mámy mě nikdy brát nezačnou. Ale i tohle prostě k příběhu Douga patří. Já si z toho vypichuju to vo tý sportovní vášni a snahu vysvětlit ženský, že TÝM JE VÍC NEŽ JEN HOKEJ. Pro ně tady bude hodně emotivních proslovů a pro hokejisty zase málo hokeje. Zato bitek… vlastně nejde ani tak vo to zvítězit, jako vyhrát K.O. Bohužel to není ani tak vtipný (jako jednička) což mě teda trochu sere. Takže jednou kouknout a ... „JO, VY ŠULÍNI!“ /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem fanda „Zmlácenejch a Potlučenejch“. 2.) Doma mi říkaj: „A neper se!“. 3.) Thx za titule „arilka“ a „Honze“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Katastrofa. Debilním scénářem počínaje a neherci končíce. V podstatě všechno co se odehrávalo mimo led bylo na poblití. Objektům na zvracení s velkým náskokem dominovala Alison Pill. Dlouho jsem neviděl tak šeredné stvoření. Každý film mají tvůrci v druhém, nejpozději ve třetím dílu tendenci zprasit nějakou debilní rodinnou vsuvkou. Do tohoto snímku se to prostě nehodilo. Všechny scénky, kde se motala ta zrůdička, byly jednoduše odporné. Stejně tak návštěvy pojišťovny. Ze snímku bylo určitě cítit, že se u něho hodně pilo a fetovalo a nálada během natáčení byla rozhodně velmi dobrá. Jen se ji tak úplně nepodařilo přenést na plátno a dát ji ochutnat i divákům. Potenciál snímku byl vyčerpán již v předchozím dílu.Tento díl byl nanejvýš zbytečným. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Po titulcích, které obsahují nepovedené záběry, následuje ještě jedna scénka. (MATADOR)
  • Ve filmu má camea i pár skutečných hokejových bitkařů – Brandon Prust, George Parros, Georges Laraque, Mel Angelstad, Tyler Seguin nebo Michael Del Zotto. (Lumberjack)
  • Kouč Ronnie (Kim Coates) na tréningu predstaví svojho brankára ako Petrova (Petrov má aj na drese), avšak na skrinke v šatni a aj v záverečných titulkoch je uvádzaný ako Petr. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama