Reklama

Reklama

Sladká Audrina: Dítě bez minulosti

(TV film)
  • USA My Sweet Audrina

Obsahy(1)

Audrina je mladá dívka, která žije ve viktoriánském sídle Whitefernu se svým otcem Damianem, matkou Luciettou, tetou Elsbeth a sestřenicí Verou.  Rodiče ji drží v izolaci, protože trpí poruchou paměti a protože se o ni bojí, její starší sestra, rovněž Audrina, byla znásilněna a zavražděna ještě před jejím narozením. Rodina každý týden navštěvuje její hrob v nedalekém lese. Vera Audrinu stále trápí. Dívku pronásledují zlé sny o její starší sestře, vynořuje se v nich i vzpomínka na znásilnění. Lucietta otěhotní, ale potratí a pak umírá. Aby si uchovala vzpomínky na matku, začne Audrina hrát na klavír jako ona a vymůže si u otce, že bude chodit na hodiny k učiteli hudby Lamaru Rensdaleovi. V lese se seznámí s chlapcem Ardenem, který ji pozve na piknik k jezeru, začínají se setkávat pravidelně. Arden je do ní zamilovaný, ale Audrina má panický strach z jakýchkoli intimností. Vera Audrinu stále pronásleduje... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Na taký malý film je Sweet Audrina celkom fajn. Spočiatku má tak akurát weird atmosféru, čomu vďačne pomáha aj prostredie starého sídla. Ani po čase sa nemení na nejakú prvoplánovú ducharinu a zápletka je mierne sofistikovanejšia. Samozrejme, že obsahom sú aj hluché miesta, nelogické pasáže atď, ale vcelku sa na to príjemne pozerá, dokonca aj postavy sú fajn. Jedine, treba byť pripravený na melancholické a plazivé tempo kde sa sprvu veľa zásadného nedeje. Za to ku koncu, sa deje piate cez deviate, čo z môjho pohľadu trochu uberá na vážnosti - zbytočne sa to tragikomicky zamotáva (alebo rozmotáva..).Čiže prvé tri tretiny ujdú obsahujú dostatok tajomna, aby diváka zaujala zápletka, ale v závere sa to veľmi nezvláda, čo je škoda. Každopádne, za mňa solídne 3*. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nakoľko som snímku nevenoval plnú pozornosť, ušli mi asi podstatné veci, ktoré by tento film spravili skvelým. Tak či onak, stále to je ale Bčkova polo ducharina, polo krimi. 2 z 5 ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

Deprese z toho od začátku kapaly a tak jsem to ve třetině vzdala než si sednou i na mě.Podle anotace jsem čekala něco úplně jiného. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Audrina žije v izolaci se svým otcem, svou matkou a starší sestrou, která ji nenávidí. Žije sama v podivné atmosféře, ve které se pomalu začne odhalovat děsivé tajemství. Televizní snímek s hororovými mysteriozními prvky poukazuje na vliv rodičovské lásky vedoucí až za hrob. Pomalejší komornější tempo vytváří děsivou psychologickou atmosféru, nad kterou nechává rozum stát. Scénář je pevný už v základech a tak zaujme svým postupným vývojem v odhalování daných skutečností a jejích následků. Velice silný příběh k zamyšlení, který by se s rozvahou mohl i stát. ()

Reklama

Reklama