Reklama

Reklama

Ruská vojenská technika

(seriál)
  • Rusko Target Range
všechny plakáty
Rusko, 2013, 68x26 min

Obsahy(1)

Poznejte jednotlivé složky ruské armády, její výstroj a výzbroj, způsob, jakým se staví pontonový most, či jak funguje letadlová loď... Seznamte se s moderními vojenskými vynálezy, pokročilými bojovými strategiemi, novými typy zbraní a hypermoderní výzbrojí, kterou používá jedině ruská armáda. Veřejnost se o nich dozvídá jenom málo. Ale inovace vyvíjené ruským zbrojním průmyslem mají tak neomezený potenciál, že vás ohromí. Připravte se na návštěvu skutečné střelnice, kde se testuje nová vojenská technika a kde to všechno uvidíte na vlastní oči. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Další z řady propagandistických rádoby dokumentárních seriálů, kterými válečné mocnosti, v tomto případě Rusové, ukazují, jak úžasná je technika v jejich armádě. Zapálený moderátor bez špetky nadhledu a odstupu téměř fanaticky vyzdvihuje sovětský šrot do nebes. Občas se i dozvíte něco zajímavého, ale jen za cenu toho, že přetrpíte tu horu žvástů, trapných chvilek a zinscenovaných bojových scén, když například neohrožený "Ivan" osedlá BVPéčko a naturalisticky naznačí celému světu, že levnému nábytku IKEA odzvonilo a proti takovému stroji nemá žádnou šanci. Lidem, kteří se skutečně zajímají o vojenskou techniku, bych tento "dokument" rozhodně nedoporučil, ale protože takových moc není, zvláště o ruské technice, asi jim nic jiného nezbude. Já se tomuto kýčovitému paskvilu do budoucna rád vyhnu. 15% ()

harycek 

všechny recenze uživatele

Každá liška si chválí svůj ocas , ale tento seriál je nicméně zajímavý a divák se dozví i lecos nového, takže zaplať pánbůh za takové to snímky!!!! ()

mnx 

všechny recenze uživatele

Zajímavá přehlídka ruských Ivanů (podle vizáže je min.polovina z nich posílena vodkou) a jejich nadupaných vozidel i zkušeností. Jen nevím, proč něco takového musí cpát Prima Zoom do svého vysílání. To už rovnou může vysílat severokorejskou vojenskou propagandu :) ()

Harv 

všechny recenze uživatele

Takový ten typický macho seriál co si točí rusové, amící, frantíci, angláni. Ukážou jak skvělé mají zbraně, ale o skutečné bojové hodnotě se toho moc nedozvíme. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Super seriál o ruské armádě, který ukazuje jednotlivé zbraně, výzbroj, techniku a mužstvo ;) Natočeno bez keců či zkreslování... Od minulosti po budoucnost. Prostě pro každého má rád zbraně, armádu či techniku prostě pohodové koukání, které je navíc kvalitně natočené :P 5 hvězd a 100% ()

ludvik2 

všechny recenze uživatele

Souhlasim s Harvem, zajimavy je brekot nekterych nad ruskou propagandou, zbytek sveta dela taky propagandu, tak nebrecte nad stylem prezentace ruska :-) ()

Reklama

Reklama