Reklama

Reklama

Taxikář


Taxikářem proti své vůli (E01)

(epizoda)
  • Slovensko Taxikárom proti svojej vôli
Ukázka z filmu 6

Obsahy(1)

Karel (Václav Kopta) se po návratu z emigrace stává nedobrovolně a úplnou náhodou taxikářem. Dostává se tak do života více či méně bizarních lidí (Lukáš Pavlásek), se kterými sdílí jejich osudy. (Playtvak.cz)

Recenze (7)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu bohatě stačilo.Je hezký,že Kopta v rozhovorech povídá,že se to točilo v noci a měl toho plný trenky,ale je z toho všeho jen děsnej škvár.Sice první díl,ale místo aby to nakoplo,tak tam někdo prdne Pavláska s kytkou.WTF. ()

Daveoff 

všechny recenze uživatele

Tak tento pilot se nepovedl. Po komediální stránce to bylo prázdné, Lukáš Pavlásek předvádí několikrát viděnou scénku jako vystřiženou z Na Stojáka a nic jiného s komickým nádechem už není. Logika dává vale, hlavní hrdina nemá jakýkoliv motiv k tomu, aby ukradl taxík a někam s ním odjel. Na začátku sice tvrdí, že urgentně spěchá na schůzku, následně se však podle toho absolutně nechová. Seriál mě svým pilotním dílem naprosto odradil od dalšího sledování. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tam nestůj, debile, no ni? Já věděl, že „neježdění“ bude mít důvod. Jó tak to je smolík, čéče. Zdá se, že Franta vzal dráhu… A už se veze – teda vezou… To ten stand-upák nehraje normální lidi, ale pochybný existence? Mám obavu, že o normální roli by nezavadil – zlatej – no tak třeba Kohák. Zásah zhůůůůry? Taxikář a nezná Prahu? Mě poser… Ale proč né?? Já bych mu šanci dal. ()

Reklama

Reklama