Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jeden príbeh, jedna noc a desiatky osudov. Václav Kopta, ktorý sa stal na jednu noc nedobrovoľným taxikárom, preniká do života viac, či menej bizarných ľudí. (RTVS)

Recenze uživatele Alagaesie k tomuto seriálu (8)

Taxikář (2017) 

No tak poznává osudy druhejch a řeší s nima svý trable... Jenom si nevzpomínám kde jsem tenhle námět viděl - Jo možná Gump. ()

Taxikářem proti své vůli (2017) (E01) 

Tak tam nestůj, debile, no ni? Já věděl, že „neježdění“ bude mít důvod. Jó tak to je smolík, čéče. Zdá se, že Franta vzal dráhu… A už se veze – teda vezou… To ten stand-upák nehraje normální lidi, ale pochybný existence? Mám obavu, že o normální roli by nezavadil – zlatej – no tak třeba Kohák. Zásah zhůůůůry? Taxikář a nezná Prahu? Mě poser… Ale proč né?? Já bych mu šanci dal. ()

Marie (2017) (E02) 

Jó, zvykej si. Lidi budou jezdit často, Karle. Brácha je mrtvej? Ahá – tyvole, děkujte taxikáři. Tamagoči (atd.) Ženská a najednou se dozvídáme víc z Karlova backgroundu. Jo, muziku už ne… A doprdele! Tak tohle by bylo možná i na plnou palbu za díl. O jednu, míň - sorry, Kájo - uvidíme, jak dál. Kurva, Karle… ()

Kdo je úchyl? (2017) (E03) 

Co toho stánkaře „bolelo“ ? Divná holka, ještě divnější plastika. A nekoupil flašku Karel? Tak má bejt ráda, no ni? Známej předchozí pasažérky? A udělal z ní sochařku – no a? A kupoval její plastiky. Aspoň je jasný, kdo je úchyl. Příhody maj hlavu i patu. Zas aby to řešil Karel. Průhlednější to bylo, no... ()

Tři čárky (2017) (E04) 

Čárkovej kód! Naivky blbý. Nebejt Karla, budou úplně v prdeli. Tlustá nebo blbá… - Blbý jste obě. No nazdar… Obětujem Vás obě a bude po prdeli, no ni. Blbý a ještě děvky, chudák Karel. Krávy! Krátká? Ex pasažér? Karel to vystih! No, vidíš, jak pomůžeš. ()

Holka (2017) (E05) 

A doprdele. Co to je za krávu? „Ty nemáš rád Magnum?" „To je revolver.“ Není třeba se bát, někomu uděláš radost. Nevypadá jako SMA. Jaká noc, kurva? Co to děvče hulilo? A co scénárista? Kopta dobrý, Řehořová odpad. ()

Férová rajda (2017) (E06) 

Šišková dost nahovno. Pogodová v tomhle díle vede. Doslova. Taky bych jí nevodvez. „Mi svedla manželku.“ Tlak ze dvou stran. ()

Revival pitomců (2017) (E07) 

Rádio Kiss. Náhoda? A poslední se nevejde? „Jsem se možná trošku posral.“ Prej nekoupí… Jeřábek si to fakt dával. Ale Plodková taky hezky. ()

Reklama

Reklama