Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jeden príbeh, jedna noc a desiatky osudov. Václav Kopta, ktorý sa stal na jednu noc nedobrovoľným taxikárom, preniká do života viac, či menej bizarných ľudí. (RTVS)

Recenze (12)

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kopta je fajn, epizodni roličky Jeřábka nebo Pogodový nebo vlastně i toho Mikluše jsou skutečný bomby, kdy si to ti herci dávají s chutí a sebeironií. Jenže celý je to blbě napsaný. Že to nemá pointu, to vůbec nevadí, ani nevadí, že si to nemůže rozmyslet, jestli to bude (sebe)parodie, (sebe)ironie, nebo jestli se to bude celý brát vážně, protože se v podstatě pořád jedná jen o levnej jednodenní webseriál. Co ale vadí je prostě to, že dialogy se psaly po notný dávce marihuany a že to celý působí dohromady absolutně nepromyšleně. Prostě se vzal jen jeden charakter Koptova nedobrovolnýho taxikáře, a nalepily se k tomu postavičky bez toho, aby to dohromady mělo vlastně nějakej smysl. Ale žral jsem to celý neskutečně a chci druhou řadu, klidně i s tou pizdou z Óčka! ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako první problém je třeba zmínit, že je tu uveden žánr "Komedie" ale vtipného tady fakt nic není.. Budiž, to by se dalo ještě přeousnout, ale to už se překousnout nedá, že seriál postrádá jakoukoliv logiku (Chování hlavního hrdiny) a děj (Mini příběhy extérmně slabé a hlavní příběh z větší části nedotažen). Ve výsledku velká zoufalost, u které si budete říkat, za jakým účelem vlastně vznikla. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší hrůzu, ale nakonec to šlo. Kopta je fajn a jednotlivé příhody/cestující občas i pobaví. 50% ()

dEst28 odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak jsem to nepochopil. Je to v podstatě takové nic. Žádný vtipy, žádné drama, žádná akce. Nic. ()

radeckator 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý pokus několika oslími můstky navázat na celkem úspěšnou sérii Single lady. Myslím, že smysl v tomto v budoucnu nějak pokračovat není. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo. Další seriál, který dává na obdiv amatérismus a totální odfláknutost s tím, že divák to přece odpustí, protože je to prostě jen tvůrčí záměr. Ve skutečnosti je to ale jenom lenost a neschopnost. Kdybych natočil náš stůl v hospodě po pár pivech, jak vede vtipné řeči, mělo by to hodnotu úplně stejnou, ne-li větší. ()

Benigni 

všechny recenze uživatele

Alespoň jednu hvězdu za Koptu. Pavlásek přece nemůže hrát dramatickou roli. To to je jedno, psát jsem něco dalšího by byla ztráta času. ()

Reklama

Reklama