Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Hrdinou příběhu je čtyřicetiletý Filip, opravdový „Single Man", který jím však být nechce a hledá pravou lásku. Již jednou ji měl - byla báječná, skvělá, nádherná, prostě dokonalá. Jmenovala se Ilona (Natalia Germani), ale bohužel to dopadlo tragicky. Přestože na ni Filip nemůže zapomenout, pokouší se najít novou lásku. Při hledání zažije desítky rande s komickými až tragickými konci. (Playtvak.cz)

(více)

Videa (10)

Ukázka z filmu 1

Recenze (39)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu nic předstírat, seriál mě zklamal a výslednou známkou jsem sám sebe nemile překvapil. No jo, ale když už to vyšlo jako průměrný výsledek, měnit to nebudu, otevřeně přiznávám, že dvě hvězdičky by mému dojmu odpovídaly mnohem lépe. Největší problém pro mě představoval fakt, že komediální seriál nepřinesl dostatek humoru. Našla se místa, která mě dokázala pobavit, ale bylo jich příliš málo, navíc mě Marek Taclík nedokázal přesvědčit k tomu, aby mi byl Filip jakkoli sympatický. 3*- ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvíc mě na tomto seriálu irituje ten laciný ústřední motiv. Pro podvodníky není nic jednoduššího, než zneužít důvěry člověka toužícího po lásce- dnes a denně jsou toho plné noviny. Jenom cynik v tom ale vidí námět na komedii. Jinak na prvním a posledním dílu si dali evidentně mnohem víc záležet, než na tom prostoduchém zbytku. Celé se to snaží tvářit vesele, mile a chytře, ošklivě to ale zapáchá. ()

Reklama

Daveoff 

všechny recenze uživatele

Zatím si neodvažuji hodnotit celý seriál, krátce bych shrnul stávající epizody (komentuji po epizodě "Oči pro pláč"). Prve chci vyzdvihnout humor, který prostřednictvím Marka Taclíka udeřuje "hřebíček přímo na hlavičku". Prostřednictvím vypravěčských odboček se můžeme dočkat vtipných, krátkých skečů, které však jakkoliv nenarušují lineárnost děje a skvěle pasují do dané situace (nemluvě o - v rámci české produkce - originálním napojením jednotlivých scén). Příjemně mě překvapila dramatická nota, kterou nám přinesl druhý díl a jednoznačně seriál pozvedla. Paradoxně je totiž pilot spíše slabší, protože se autoři snažili zaujmout hlavně humorem, děj však zoufale zaostával. Pro mě je to po "první třetině" zajímavá záležitost, kterou budu i nadále rád sledovat. Zaručeně se (na rozdíl od ostatních "seriálů" z produkce Playtváku.cz) jedná o to lepší, co česká internetově-krátkometrážně-seriálová scéna nabízí. ()

Adam Bernau odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno celé, s Taclíkem snesitelné. Doufám, že vzal účast na takové zoufalosti jen kvůli prachům, a vůbec nechci vědět, jak mu bylo třeba při větě "škoda tý nemoci". Niethustra to s těmi odpady někdy přehání, ale toto se nijak ocenit opravdu nedá. Pokud tedy nejste Tosim. On ten seriál totiž vypadá tak nějak fajn. Tváří se velmi cool, jenže akž takž cool jsou jen dva momenty v posledním dílu: "snový" závěr a finální Plodková. Škoda, že jsem si nevybral raději Single Lady, která je prý podstatně lepší, ale už do toho nejdu. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Za mě zklamání. Taclík vystřihl tak nesympatického hlavního hrdinu, že jsem vůbec nechápala, co na něm Ilona vidí. SPOILER!! Konec stál taky za starou belu ;) natočit klišé a pak tam hodit na posledních pár vteřin Sabinu, aby divák udělal WAU mi přišlo úsměvný. A pro toho, kdo neviděl Single Lady nicneříkající. ()

Galerie (78)

Reklama

Reklama