Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cara Cooková (Jacqueline Byersová) je chytrá a sportovně založená studentka vysoké školy, která zmizí beze stopy. Pět dní je zde nahlíženo ze tří různých perspektiv. Nejprve očima Cařiných zhroucených rodičů, kteří přemítají o tom, co se stalo, a odmítají si připustit, že už svou dceru možná nikdy neuvidí. Následně představuje svůj úhel pohledu detektiv pověřený nalezením Cary, jehož osobní život je jeden velký zmatek. A ve třetím dějství konečně vyjde najevo, co se Caře vlastně přihodilo. (Cinemax)

(více)

Recenze (6)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Od solidního dramatu přes fajn detektivku až po hutný... no a to poslední žánrové zařazení by už bohužel bylo spoilerem, ale právě za vypocený herecký výkon ve třetí části nakonec zvedám hodnocení. Trio režisérů dělá z jinak obyčejného (hehe) mysteriózního snímku zajímavě konstruovanou historku o jednom neobyčejném (ha! fakt sem musel) zmizení. Od třicáté minuty regulérní napínák. HBO mi s těmihle no name zapadlými filmíky občas dělá ohromnou radost. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné prekvapenie z Kanady. Sledujeme tri uhly pohľadu na okolnosti zmiznutia jednej devätnásťročnej slečny, a to očami matky spoločne s otcom, vyšetrovateľa a samotnej zmiznutej. Každý je podozrivý, ale film sa viac upriamuje v prvom prípade na prežívanie rodičov, ktorí ohlásia zmiznutie dcéry, v tom druhom okrem pátrania sa dej dotkne trochu zbytočne aj súkromného života policajta a v tom treťom ide v podstate o všetko a divák je tak buď prekvapený tým, čo za zmiznutím v skutočnosti stojí, alebo si povzdychne niečo v zmysle "A to je všetko?". Vďaka krátkej stopáži a šikovnému rozdeleniu filmu na rovnocenné tretiny Obyčajné dni stoja rozhodne za pozornosť. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Dobre natočené, takmer nič sa tam nedialo. Keď je asi štvrtina filmu sústredená na jedného človeka v aute, tak mám tendenciu pozerať sa všade inde, len nie na obrazovku. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Začátek slibný, celek ale příšerná nuda s množstvím nadějných zápletek, které ale vyšumí aby nakonec zbyla pouze úmorně dlouhá závěrečná šeď. 1/5 ()

Reklama

Reklama