Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cara Cooková (Jacqueline Byersová) je chytrá a sportovně založená studentka vysoké školy, která zmizí beze stopy. Pět dní je zde nahlíženo ze tří různých perspektiv. Nejprve očima Cařiných zhroucených rodičů, kteří přemítají o tom, co se stalo, a odmítají si připustit, že už svou dceru možná nikdy neuvidí. Následně představuje svůj úhel pohledu detektiv pověřený nalezením Cary, jehož osobní život je jeden velký zmatek. A ve třetím dějství konečně vyjde najevo, co se Caře vlastně přihodilo. (Cinemax)

(více)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné prekvapenie z Kanady. Sledujeme tri uhly pohľadu na okolnosti zmiznutia jednej devätnásťročnej slečny, a to očami matky spoločne s otcom, vyšetrovateľa a samotnej zmiznutej. Každý je podozrivý, ale film sa viac upriamuje v prvom prípade na prežívanie rodičov, ktorí ohlásia zmiznutie dcéry, v tom druhom okrem pátrania sa dej dotkne trochu zbytočne aj súkromného života policajta a v tom treťom ide v podstate o všetko a divák je tak buď prekvapený tým, čo za zmiznutím v skutočnosti stojí, alebo si povzdychne niečo v zmysle "A to je všetko?". Vďaka krátkej stopáži a šikovnému rozdeleniu filmu na rovnocenné tretiny Obyčajné dni stoja rozhodne za pozornosť. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Začátek slibný, celek ale příšerná nuda s množstvím nadějných zápletek, které ale vyšumí aby nakonec zbyla pouze úmorně dlouhá závěrečná šeď. 1/5 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Od solidního dramatu přes fajn detektivku až po hutný... no a to poslední žánrové zařazení by už bohužel bylo spoilerem, ale právě za vypocený herecký výkon ve třetí části nakonec zvedám hodnocení. Trio režisérů dělá z jinak obyčejného (hehe) mysteriózního snímku zajímavě konstruovanou historku o jednom neobyčejném (ha! fakt sem musel) zmizení. Od třicáté minuty regulérní napínák. HBO mi s těmihle no name zapadlými filmíky občas dělá ohromnou radost. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Dobre natočené, takmer nič sa tam nedialo. Keď je asi štvrtina filmu sústredená na jedného človeka v aute, tak mám tendenciu pozerať sa všade inde, len nie na obrazovku. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama