Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Čerstvě čistý Nick se během Velikonoc snaží věnovat rodině. Pořád ale hrozí, že podlehne vlastním démonům. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak u druhé řady tvůrci více "blbli", bohužel dějově to bylo trochu...jalové. Psychedelická aranže sice i tady byla skvělá,ale rozdrobila se do několika částí, které ne vždy spolu ladily,hlavně ve vztahu k dějové lince. Faktem je, že pořád je řada scén skvěle vypointovaná a v souhrnu dokáže seriál pobavit. Vánoce se sice nekonaly,ale Velikonoce jsou taky good. PS.Ještě, že v posledních epizodách se tempo vrátilo do kolejí první série (bitka v osmé epizodě je parádní) a Nick začal opět řádit. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Happy přišel ve velké epice a ve velkém pádu zase odešel. Je skoro až s podivem, jak se z něčeho naprosto skvělého a nového stalo něco naprosto nevtipného a nevýrazného. Jediné, co si vysvětluji je kompletní změna tvůrčího týmu. Happytotiž rozhodně není úderný jako dřív, vtipný jako dřív, novátorský jako dřív. Nic. První série hrála skoro v podstatě na určitou amatéřinu a experimentální způsob natáčení, který ale fungoval skvělým způsobem. Občas se naleznou momenty, které připomenou staré dobré časy, ale poté je tu jenom rádoby napodobení něčeho, co prostě už od prvního dílu nefunguje. Škoda. Neuvěřitelná. Z objevu roku se stal v celku silný průser. To se ani nedá mluvit o tom, že seriál nemá ani nějaké společné zakončení. Prostě nic. Neuvěřitelná škoda. Průser. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V haluzních šílenostech či perverzních zvrácenostech se ještě přitvrdilo a několik roztříštěných úvodních epizod trvalo se s tím srovnat – postavy jako Sax na kraji příčetnosti (kvůli beznadějné abstinenci a snaze sekat „otcovskou“ latinu), odepsaný Blue s krvežíznivým polobohem v těle či maniakální parchant Sonny zachraňující Velikonoce („Make Easter great again!“) to člověku zrovna neulehčovaly. Ovšem s nápady při realizaci tvůrci neskrblili (i když sem tam bylo záhodno spíš ubrat), takže nakonec OK. Škoda celkové neuzavřenosti, o Halloweenu mohla být sranda taky. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jak už to tak bývá,tak druhá řada je slabší,ale že by to byl až tak propastný rozdíl jak by se dalo čekat dle některých komentářů.to zase ne.Pořád je to ujetá šílenost,ve které se dějí věci,které jsem doposud nikde jinde neviděl.Koneckonců kde jinde by se dal vidět sex imaginárního jednorožce s jinou imaginární bytostí,jehož vyvrcholením je duha?Každopádně je ale škoda,že ke konci začne Happy trochu kulhat a závěr nebyl zrovna uspokojující...70% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako, asi jediný seriál s veľkonočnou tematikou. Ale bolo to o dosť slabšie ako prvá vianočná séria. Neporovnávam teraz sviatky, obe sú skvelé a majú niečo do seba. Ale tvorcovia si v tej druhej museli robiť srandu z kresťanov. Ako inak liberálny netflix. Dĺžka epizód sa dala, no počet mohol zostať ako pri prvej, lebo minimálne v dvoch epizódach sa toho moc neudialo. Záverečné epizódy ale boli fajn. Samozrejme hlavný herec bol zase totálny blázon a bol zárukou dobrej akcie. Takisto aj kreslený modrý koník Happy. Odkaz v závere ma dostal. 3* ()

Galerie (91)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama