Reklama

Reklama

Happy! - Série 1

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Bývalý polda, alkoholik, který se živí jako nájemný vrah, se bojí, že mu přeskočilo, když ho komiksový jednorožec začne nutit, aby zachránil holčičku, kterou unesl Santa. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

přepálené,drsné,brutální,úchylné,vtipné a hlavně sakra zábavné.I když jsem Happyho zaznamenal už v době kdy to byla novinka,došlo na něj až teď a rozhodně nelituji.Je tu hodně vidět režisérský rukopis Briana Taylora,jemuž nic není svaté,ale zároveň je vidět že mu víc než prospělo,že k sobě neměl Neveldina,ale naopak někoho kdo ho dokázal usměrnit natolik,že z Happyho není nekoukatelná šílenost...80% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ztroskotaný, nadrogovaný, "nesmrtelný" polda pátrá po úchylném Santovi, únosci dětí, přičemž mu pomáhá imaginární přítel jeho dcery, o které dosud nevěděl, ukecaný, modrý, plyšový létající jednorožec Happy. A je to šílená, krvavá a nekorektní sranda / akce, jež se sice sem tam plácá v samoúčelné bizarnosti mnoha linek či záporáků, avšak spolehlivě nad vodou ji drží energický výkon Christophera Meloniho plus agresivně dynamický komiksový styl plný nápadů, cynických hlášek a vizuálních vtípků (dokonce s povedeným, neřkuli emotivním "happy" koncem). ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Když se potká extrémní, krvavé násilí s dětskou představivostí... vyleze z toho Happy! Bývalý policajt nyní nájemný vrah se sebedestruktivními sklony začne vídat imaginárního létajícího jednorožce své dcery, kterou unesl úchylný Santa Claus. Scenárista Grant Morrison se rozhodně nezapře, šílené nápady do sebe krásně zapadají v příběhu o ublížených dětech, které hledají své místo ve světě plném nepochopení. Nezvyklé partnerství nájemného vraha (skvělý Christopher Meloni) a jednorožce je katalyzátorem, ale i když se ti dva opustí nechybí šokující odhalení podpůrné skupiny pro opuštěné imaginární přátele nebo, akční inferno v garáži. Happy! určitě nesedne každému, ale bude to rozhodně jedna z nejoriginálnějších věcí na Netflixu. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál happy! priniesol celkom dobré duo. Keď si predstavím že hlavný herec bol dosť blázon, ak by tam hral Jack Nicholson, bolo by to ešte lepšie. Prvá séria je aj vianočná, čiže atmosféra nechýbala. Hudba je tu ozaj perfektná. Zápletka jednoduchá, niektoré časti boli nudné a zbytočné. Stopáž tak akurát, tých 8 dielov stačilo. Ak to porovnám s ostatnými seriálmi od netflixu, tento, patrí k tým lepším. 4* ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Happy! byl prostě novinka. I když s menším povědomým, i tak jsem se o něm plně dozvěděl úplně nedávno s příslibem toho, že jednoduše jde o seriál, kde "bývalý policista, který má problémy s alkoholem a drogami vraždí na objednávku a asistuje mu u toho imaginární kamarád". Tomu nešlo odolat. Věděl jsem, že půjde o lásku na první zhlédnutí. Ale nebylo to vyloženě tak. První díl nás jako obvykle spíše nastaví do děje, který začíná už lehce rozjetě a musíte vědět, o co půjde dál. Plus k tomu je zde klasické naznačení toho jaký humor zde asi přibližně bude. Hodně perverzní, bláznivý, kontroverzní a retardovaný. Přesně jak ho mám rád. Poté už to jde jednoduše spádem nahoru. Epizody nabízejí jasně danou linku příběhu, která má vždy, co říci. Plus k tomu je seriál v rukou technického štábu, který vytváří skoro až nový způsob natáčení a vyprávění příběhu, který k tomuto konceptu sedne jak umělý penis na Smoothieho. I když se v první sérii najdou jasně trochu zvrácenější a nebo jenom divnější momenty, jsem ochoten to přejít a akceptovat, protože tenhle seriál srší neuvěřitelnou nápaditostí, originalitou a humorem, který se dokázala tak dokonale využít až se z toho otevírá pusa. Ať už je to naprosto nadpozemský a geniální Meloni, autentický studiový Oswalt, nový Heisenberg Coster a nebo naprostý cvok Fischler. Ti všichni odvedli před kamerou tak neuvěřitelnou práci, že je s podivem, že seriál není dávno někde na piedestalu. A zjevně tam bohužel nikdy nebude. Je lehce únor 2020. A já už mám favorita na objev roku asi za sebou. "Hokus Pokus, motherfucker!" ()

Galerie (122)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama