Reklama

Reklama

Vampirina

(seriál)
  • USA Vampirina
Animovaný / Rodinný / Muzikál
USA, (2017–2021), 30 h (Minutáž: 24 min)

Tvůrci:

Chris Nee, Jeny Quine

Předloha:

Anne Marie Pace (kniha)

Hudba:

Layla Minoui

Hrají:

Isabella Crovetti, Jordan Alexa Davis, Lauren Graham, Mitchell Whitfield, Wanda Sykes, James van der Beek, ViviAnn Yee, Dee Bradley Baker (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(75)

Obsahy(1)

Nová koprodukce studia Disney nás seznamuje s holčičkou Vampirinou, která žila se svými rodiči v Transylvánii, byla oblíbená mezi duchařskými kamarády a vedla spokojený život, jak se jen na strašidlo sluší a patří. Dosavadní život ale vzal za své, jakmile se roztomilá upíří rodinka přestěhuje do Pensylvánie, kde si maminka splní sen a otevře si v lidském světě bistro pro neméně roztomilá strašidla, ať už to jsou příšerky, kostlivci či přízraky. Modrá dívenka s pronikavě fialovým kukučem a s perlově blyštivými špičáky to bude mít oproti mamince mnohem těžší. Musí se totiž vyrovnat se svou jinakostí, zapadnout mezi nové lidské kamarády, a přitom si zachovat svou upíří osobitost, což bude vyžadovat nejen pořádný kus odvahy, ale také oduševnělosti! (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

25/75 Vysloveně hezoučný nový Disney (Junior) seriál. Česky zatím vyšlo jen pár knížek (beletrie i aktivity pro nejmenší), ale na seriál se čekalo. Ona je to taková Addamsova rodina pro děcka a pokud je člověk mentálně stále mlád, tak se pobaví i ve vyšším věku. Já jsem si Vampirinu oblíbila hned, docela bych si prolistovala i ty původní knihy Vampirina Ballerina, ze kterých Disney vychází. Ale kdoví, jestli někdy budou k dispozici na českém trhu. ()

Adam Bernau odpad!

všechny recenze uživatele

Déčko dík. Markéta zase jednou viděla u příbuzných televizi, takže po týdnech se Sexy beruškou nastává temné obodbí s dalším polomuzikálovým zlem. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Klasické vzorečky masírované do hlav dětí: "je jedno jak blbě to uděláš, stejně jsi nejlepší", "tím že jsi jiný, jsi lepší"... Chápu, kam to má vést, ale dost se mi to příčí. Navíc animace zaspala tak 15 let dobu... Špatné. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Óoo, Vampirína, jsem modrásek, néé příšera zlá... GRLS power in action. Vše je tu naruby (kam ten svět spěje?). Upíři tu jsou hodní (takový modří dobří sousedé), kostlivci mají emoce, duchové jsou kamarádi v nesnázích a s Vampirínou si rády založíte dívčí kapelu. ()

MM1979 

všechny recenze uživatele

Děti (holky) to milují a moc se těší na další díl (teď to běží před spaním na ČTD - děkujeme za dabing). P. S. A koukal jsem na komentáře uživatelů, co dali hodnocení "odpad" :-) Bože, vytáhněte si hlavy ze zadku... Jste fakt narušení! Chudáci vaše děti. ()

Reklama

Reklama