Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ču Fu Lung (Donnie Yen) je horlivý policista s vymakanou postavou, který se své práci věnuje na 150 % a nikdy si nenechá ujít příležitost bít se za bezpečí nevinných. Jeho přítelkyně Kche Er (Niki Chow) to roky snáší, ale trpělivost jí dojde, když se Lung místo svatebního focení pustí za bankovními lupiči, a rozejde se s ním. Lunga navíc v práci přeloží do skladu důkazů, kde jen sedí, jí nezdravé jídlo a tloustne a tloustne. (LangiJ)

(více)

Recenze (17)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hongkong roku 2020! Příliš jsem tomu nedával velké naděje, ale je to jízda! Donnie Yen je ze začátku ještě štíhlý a fight v dodávce za jízdy je opravdu parádní. Obával jsem se, že jakmile nabere asi 120 kilo, tak to ubere i na akčních scénách, ale překvapivě tam předvádí takové akrobatické kousky, jaké jsem u něj ještě neviděl, což mi občas vyznívalo vtipně, ale zvykl jsem si . Děj je poměrně obyčejný, ale líbila se mi romantická linie, skvělý je záporák! ( Svými ostrými kopy mi připomínal Max Zhanga ze SPL2!) a akce je dost a je velmi inovativní ( kamera, ozvučení, choreografie, střídaní neobvyklých lokací) úplně jiný level, než jsem od HK zvyklý a při finále jsem vlastně zapomněl i dýchat. Donnie je záruka v každé poloze. Příběh***, Akce*****, Humor***, Násilí**, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 8/10. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční komedie, kde jsem prokoukl triky (vycpaný vlčák) a strašně okaté kulisy, celkově to působilo všechno hrozně uměle. Pokud zrovna neprobíhala nějaká bitka, byla to strašná nuda. Příběh bez komentáře. Hodně slabá trojka. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tim ze se tato akcni komedie posunula do subzanru crazy komedie to nepusobilo tak trapne smesne. Japonky se mi libi, jako pekne kocky, cinanky jsou velmi osklive. Nemyslim to rasisticky, ani xenofobne. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Za mňa skôr sklamanie. Dostal som priemernú komédiu s bláznivým humorom premenlivej kvality. Prdiace vtipy ma fakt neberú. Ale nájdu sa tu aj vydarené scény. Napríklad paródia mojej srdcovky Sha Po Lang alebo to jak nakoniec dopadol ten policajt s parochňou. Najväčším záporom je romantická línia. Vďaka tomu, že tá Donnieho priateľka je panovačná blbá mrcha a Donnie jej neustále ustupuje, tak som jej prial len to najhoršie a vôbec som si neželal, aby skončili spolu. Naviac je táto romantika zdvojená prakticky rovnakým párom v ktorom je za tučka Wong Jing. To, že je Donnie vyžratý nemá pre film príliš význam a prakticky to je zbytočné. Najväčším kladom filmu sú bitky. Je ich tu fakt veľa a aj keď sú predrátované a Donnie s vypchatým pupkom poskakuje svižnejšie a vyššie ako za mlada, tak sú choreograficky nápadité, dynamické a poriadne kontaktné. Niektoré chvaty som si pustil aj viackrát. Snáď len finálna bitka na veži do ktorej sa zapojil aj vrtuľník, bolo už príliš preplácané jak z videohry a mal som chuť ju pretočiť. Celkovo to je mierne nadpriemerná komédia s dobrými bitkami v Jackie Chanovskom štýle. Z cameo výstupov ma potešil veterán Anthony Chan ako inšpektor, ktorého Donnie takmer prizabije na aute. 6/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Donnie tentokrát bojuje nejen s jakuzou, ale i láskou a kily navíc. Myslela jsem si, že půjde o průměrnou, nenáročnou, ulítlou komedii, kterých v posledních letech vzniká v Číně/HK spoustu, takže to, co se mi dostalo, je hodně velký překvapení. Nečekala jsem, kam až to Donnie vytáhne. Přišlo mi, že si roli tlouštíka vyloženě užívá. Jeho grimasy, úsměvy, pohledy a gesta nemají chybu. Humor je povedený, nenásilný, některý scénky jsem si musela pustit víckrát. Akční scény jsou svižný, nápaditý, některý si taky zasloužily opáčko, a Donnie i s vycpávkami skáče jako gumídek. Potěšila i menší role Naoto Takenaky, který perlil nejen slovy a tvůrci mu nemohli vybrat lepší konec i s následnou poznámkou. Nemůžu se zbavit pocitu, že jsem ho už v podobné roli viděla. Plus mají lokace, hudba, zajímavé a vtipné bylo začlenění záběrů z Donnieho starších filmů. Přeloženo. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Za mimořádně "vtipným" názvem se schovává něco jako Donnieho Policajt ze školky, kterého remake v podstatě před 2 lety natočil taky. Tohle je prostě hra na jistotu, kde ho navlečou do tlustého kostýmu a nechají ho na komediální vlně dělat jeho tradiční kousky a v podstatě to asi i stačí, jen je to pro Evropana děsivě nevyrovnané. Na jednu stranu to má naprosto fenomenální choreografii, ale jako fakt! Třeba úvodní hromadná bitka v dodávce by rvala koule i v áčkové Marvelovce, neuvěřitelně nápaditá a vtipná. Akce se opakuje až do konce a třeba závěrečná bitka zase vrchol žánrů, ale místy to zklouzává do divného patosu. Odehrává se to netradičně v Japonsku a u toho bych se rád zastavil. To jak si Čínani dovolili zobrazit Japonce, to se jen tak nevidí Nejsem rád, když se všude možně vytahuje race card, ale tohle si to možná zaslouží. Ale takhle zkarikovaný národ od druhého jsem naposledy viděl hodně hluboko za studené války nebo někde u třetí říše ty animované pohádky o židech, to jsem nevěděl jestli se smát nebo si jít stěžovat na národní výbor. Ale akčních komedií je pomálu a tohle si se sešikménýma očima pro nějakých 7/10 dojde ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nejvíc se to blíží filmečkům s Jackie Chanem.Překvapivě i s nánosem umělýho tuku to bylo v akčních sekvencích celkem v pohodě,já ale volim spíš vážnější strunu.Škoda času , Donnie.50%. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Tlustý Donnie Yen? To může být vtipná kung-fu mela. Bohužel není a film jsem po cigánsku přetáčel pouze na bitky, které jsou jako vždy u Donnieho alespoň zárukou vytříbené noblesy. Čínský/asijský "humor" mi nikdy moc nešel a když už to musí být, tak v podobě Jackie Chana o kterého se tu Donnie Yen pokouší. Chápu, že po všech těch Ip Manech potřeboval změnu, ale tohle je film ryze pro asijskou klientelu a nebo pro ČSFD pubertální otaku. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Slušná oddechovka se ztřeštěným asijským humorem a hodně dobrými akčními scénami. Donnie Yen je opět výborný, na to že už taky není zrovna mladík řádí jako Jackie Chan zamlada. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Donnieho blazniva blbina. Od Red Force je to jeden z mojich najoblubenejsich martial arts hercov a Ip Man-om to dokazal i zvysku sveta. Ma pravo zablbnut si i v tejto haluzi. Obcas som sa i zasmial, nejde o beznadejnu tupost. Pobavili i odkazy na jeho predchodzie starsie filmy. Choreograficky si celkom zamakali, hoci obcas to zrychlenie a kamera netrafi. Mile. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tato akcna komedia mi pripomenula filmy s Jackie Chanom,pri ktorych som sa vzdy vyborne bavil a Donnie Yen bol tiez zabavny,aj napriek tomu,ze z neho urobili tucniaka,tak bojove sceny boli super,takmer vzdy sa nieco dialo a nebol cas na nudu...:-) ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

To je tak nehorázně praštěná volovina, až je to zábavně skvělý! Prostě obtloustlý majstr Donnie zajede do Japonska, kde se střetne s legendární Yakuzou... co více k tomu dodat? Jedná se asi o nejvíce ujetý film Donnieho Yena, který jsem kdy viděl a v tomto snímku to zandal úplně na pána a musím říct, že to byla opravdu jízda. Příběh je možná natvrdlejší než v podobných Jackieho filmech, které frčely před 30 lety, ale nabízí též super vtipné momenty a naprosto výbornou choreografii, a kombinace té akce a komedie je něco, co mě rozhodně zabaví! Je jasné, že některé CGI momenty jsou profláklé nebo za to může low budget, ale to v takové ujeťárně nevadí. Občas zahrála i skvělá hudba. Nic velkého, nic epického, ale je to sranda. Mé hodnocení: 6.5/10 ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Má to spád, má to nápad, má to vtip. Není to klasická hongkongská mlátička, přesto je to dobré. Tlouštíka je hrdinu kungfu romantické mlátičky jsem ještě nevidět. Jen to provedení občas pokulhává. Některé záběry čas od času křičí, že to je ateliér. Největší faux pas je ale scéna se psem, kde to při tom praní přímo řve, že je to plyšová napodobenina. Asiatům, co znají psa leda z jídelního lístku, to možná stačí, avšak nás v Evropě tím neoblafnou. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Crazy komedie alá Jackie Chan.Má svoje slabá místa,ale pokud od toho nic neočekáváte,tak je to na pohodu. ()

Reklama

Reklama