Reklama

Reklama

Singularity

  • USA Singularity (více)
Trailer 1

Píše se rok 2020 a Elias van Dorne (John Cusack), výkonný ředitel VA Industries, největší světové továrny na robotickou techniku, představuje nejnovější vynález – Kronos, superpočítač vyvinutý k ukončení všech světových válek. Když je Kronos uveden do provozu, rychle pochopí, že lidstvo samo je největší hrozbou světovému míru a spustí útok robotů s cílem zbavit svět lidské „infekce“. O 97 let později přežívá už jen malá skupina lidí, roboti ji ale neustále pronásledují. Mladý chlapec Andrew (Julian Schaffner) a dívka Calia (Jeannine Wacker) musí vytvořit nečekané spojenectví, aby se dostali do nového světa, o kterém se proslýchá, že v něm lidé žijí beze strachu z robotů. Ale existuje tenhle svět doopravdy? A budou žít dost dlouho, aby se do něj dostali? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (39)

duchovny odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně nudná a po všech stránkách zoufalá pseudosci-fi ve které je účast kdysi celkem obstojného Cusacka zhola zbytečná. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Nebudem zatracovať snímok, ktorý sa podobá v niektorých momentoch na iné. Povedzme to takto, že je to lacné sci-fi, ktoré ma príbehom veľmi neoslovilo. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

DOST HROZNÁ PŘEDSTAVA , že by vznikl nějaký citový vztah , či dokonce láska, mezi člověkem a strojem . FAKT HRŮŮŮZA !! Nemohu se však zbavit dojmu , že robotizace je na vzestupu a člověk HOMO STUPIDO na to dojede . A jěště na to bude pyšný . J. Wacker bude zřejmě nový objev , která tedˇ bude hrát určitý druh dívek , teda asi .Jo a také měla luk a šíp jako představitelka z Hunger Games . Opravdu ,, netradiční a zajímavý nápad ´´ . Fotˇák Polaroid fungoval jěště skoro po sto letech . TVL . Vypadá to , že kvalitní scifi filmy už byly asi natočeny a kvalitní scénaristé , asi , také už vymizeli . Tohle se nějak nepovedlo a doufám , že to byl pouze slabší scénaristický výplod z hlavy Roberta , jenž se mu nevydařil . No a soudě podle seskupení bojového ,, letectva ´´ , která má směr k Auroře , bude i dvojka . A až dojde k výstřelu z AURORY jako kdysi , nastane nová éra a lepší zítřek pro celý vesmír . ()

DJMaroko odpad!

všechny recenze uživatele

Totální hovadina. John Cusack s růžovou rtěnkou a záběry přírody jako v nějakém dokumentu (na to se alespoň dalo koukat). Herecky za všechny totální propadák jen Jacob Carter to trochu zachraňuje. Začátek 5min. a konec 3min. slibný, možná mohli ten prostředek vypustit. Česká stopa ve filmu je nevymazatelná Alpa to zabila. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Ta Jeannine Wacker je pěkná holka. To je tak asi všechno. Tak nudnou a amatérsky natočenou sci-fi jsem už dlouho neviděl. Působí to jako laciná televizní sračka, kde by i pornoherci zahráli lépe než ten šupák v hlavní roli. A přesto tu máme spoustu velkolepě vypadajících hezky barevných full HD digitálních záběrů kosmických lodí a jiných hovadin, takže se to tváří děsně sci-fi. Pořád je to ale jen taková Ordinace v růžové zahradě. ()

Drkolnov odpad!

všechny recenze uživatele

prosím, prosím, prosím a to už i klečím ... uuuuuuuž neeeeeee !!! Když morgo a Katnis nahání a jsou naháněny v českých lesích, procházejí vesnicí, která je 100 let bez obyvatel, ovšem ve stavu včerejšího exodu, pokud hlavní postavy jsou oblečeny o 100 letech výpadku civilizace jak ze žurnálu, pak si tvůrci o nás musí myslet své, a nebo já si myslím hodně špatného o tvůrcích. Úchylný obtáhnutý scénář, vykradené postavy, špatné vše kolem triků, atd. Zabitý čas !!!! ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Tak to zase máme jeden z "konzumních" filmečků na sobotní odpoledne (na večer bych to do TV nedával ;-) zas tak kvalitní a hodný primeTime to není ;-). Začátek, kde do cca 10min vše sci-fického zhrne co se vlastně dělo je asi to jediné co je zajímavé... Paxe náhla ocitneme v nějakém lesíku za českou vesničkou Černovice, kde nějaký chalan a nějaká chalanka pobíhají sem a tam, při tom kecají v podstatě o nesmyslech až dorazí kamsi, kde je ukrytá (kým?) vesmirná lod, která je dopraví na Zemi2. Celé je to nudné jako Farmář hledá ženu a proto film potřeboval v notných částech "urychlovat", bo zbytečných pasáží o ničem bylo mnoho... Takže jsem nakonec rád, že za 35min bylo hotovo a já mohl napsat tuto recenzi s povzdechem, jak se máááálo v tomto roce urodilo kvalitních scif... :-( ()

thoreau 

všechny recenze uživatele

Jó, to byly časy, když jsme s klukama spali ma Choustníku a na vyhlídce byl Chýnov a ne robotí města... Ale 28%? To je kruté. Prostě takový céčko, něco skoro jako amatérskej film, co náhodou dostal trochu finanční injekci. Mladej, českej, ambiciózní kluk, příště natočí trhák. A doufám, že si vezme jiného hlavního představitele, tenhle divísek mu to dost kazil. ()

Matrix44 odpad!

všechny recenze uživatele

Príšerný scenár, dialógy, katastrofálne herecké obsadenie a rovnaké herecké výkony a dialógy, proste des! A ešte som zabudol na "excelentné" digitálne efekty :( ()

Gridd odpad!

všechny recenze uživatele

Už není moc horších filmů, než je tento počin. Možná to někoho trošku zasáhne, ale pro mě to je absolutní ztráta času. ()

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Kdo je proboha Bobeš Kouba a kdo mu na tuhle slátaninu dal prachy? Nezáživná neoriginální nuda, která se táhne jak sliz a občas před kamerou stojí a čumí John Cusack - tohle mohla "zahrát" i jeho vosková figurína. Holka s lukem a vykulenej robotek míří na Auroru, která má být jedinou spásou lidstva - to už tady taky bylo, a jakej to byl průser. Závěrečná scéna, kde oba řeší, jestli odletí nebo neodletí, je čirým utrpením. Pěknej les. ()

Sylviiik odpad!

všechny recenze uživatele

Co to má být? To je jako parodie na Transformers, Hunger games a další? Nebo prostě jen tvůrci neměli vlastní nápady a tak vykradli tyhle pecky?? Nudné, zdlouhavé, nezáživné, ohrané a ještě k tomu herci neherci...Panebože, do čeho jsi to duši dal!!! ()

Mrliš odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokoukal jsem. To prostě nešlo. Efekty často nehezké. Ústřední dvojice jsou příšerní ne-herci. Nejhorší je asi ten hošan - jak pořád trapně kulí oči a dělá nepřesvědčivě vyděšeného :) A jejich rozumy a dialogy snad raději nebudu zmiňovat. Sakra, to dneska může ve filmu hrát i poleno :) No popravdě v takovémto paskvilu to možná snad ani nevadí. Proč toto vzniklo opravdu nechápu. ()

peproch 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku jsem dala jen proto, že možná mi unikla nějaká dost nosná myšlenka, která by tomu dávala nějaký smysl. Protože pokud by tu ten unifikující smysl nebyl, pak je to jedna singulární slátanina, jejíž slátání mi uniklo. Nevím, co ti dva mladí dělají pronásledování transformery a loupežníky. Asi vhodné pro dospívající, kteří se táží a prožívají svoji jinakost, opuštěnost, being single ve světě, který je potutelně a někdy i zlotřile řízen tvůrci životního světového sw, ()

Reklama

Reklama