Reklama

Reklama

Tos neviděl!

(pořad)
Česko, 2017, 22 min

Účinkují:

Tigran Hovakimyan (moderátor)

Obsahy(1)

Už jste viděli to video? Prohledali jsme internet a posbírali nejhloupější, nejodpornější a nejsměšnější online videa. Roztřídili jsme je podle témat a Tigran Hovakimyan vám je teď pustí. Uvidíte od všeho trochu: děti, dovolená, svatby, domácí mazlíčci, sporty nebo třeba příhody v práci. Věřte, že se nepřestanete smát. (TV Prima)

Recenze (18)

EllienPM odpad!

všechny recenze uživatele

Tigran je pěknej. Pěkně chlupatej. Ale to je všechno. Je strašně suchej. Trapně suchej. Suchotrapnej. Už v Comedy Clubu části s jeho vystoupením přepínám, celý pořad s ním je utrpení. Možná by pomohlo mít funkční sebekritiku. Sebereflexi. Tohle mu nespolknou ani malý děti. Měl by začít natáčet naprosto jinej druh pořadů. Dával bych je taky po 22.00 hod. Rozhodně by slavil větší úspěch a dalo by se to (možná) dokoukat až do konce. ()

Alan_Shearer odpad!

všechny recenze uživatele

Ty píčo, už se mi asi potřetí stalo, že mi po bloku animáků skočil tenhle pořad. Komentování videií už predváděl Kotek s Mádlem a byla to taky píčovina. Takovejhle koncept možná mohl být vtipnej v dobách vytáčecího internetu, kdy ještě všemožných kompilací videií nebylo jak nasráno. Vlastně ne, dost podobná záležitost existovala v podobě Neváhej a toč a Natočto, což i na danou dobu byla kokotina (jako malej jsem na to koukal, ale to jsem koukal na všechny sračky). Takže se tážu, do prdele, co to zas TV Prima vyplodila? Fakt se nepřestávám divit, co jsou někteří mamlasové z vrchních pater televize vymyslet. Tigran mě občas pobavil v Comedy Clubu, ale tady je na přes držku. Pejorativně Vám, milá Primo, sděluji, že jsem dlouho tak zbytečnou vyjebanou zhovadilost dlouho neviděl a pevně veřím, že zas dlouho neuvidim. ()

gorerated odpad!

všechny recenze uživatele

Nazev to v podstate vystihuje. Protoze fakticky "tos nevidel". A uz asi nikdy neuvidim, protoze jsem kompletne prisel o zrak. Tohle z rohovky nevokrouhne uz ani paprsek smrti vyvinuty severni koreou. ()

draxxi odpad!

všechny recenze uživatele

Mam fakt rad tyhle videa plna ciziho nestesti, padu apod. Ale ten otresnej radobyvtipnej moderator me hodne rychle zahnal od tv.... Aspon jsem spal o pul hodky dyl.... ()

Lovin odpad!

všechny recenze uživatele

Tohodle týpka jsem měl docela rád v CC byl docela vtipnej ale tady mu natrhne prdel i Éda Hrubeš z kozlovky. Zrušte to prosím... ()

Nyron odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem to viděl... Tylhle pořady musejí mít něco navíc aby to stálo za to. Tigran to bohužel netáhne a jeho "humorné" komentáře jsou sušší než mušlička lesby sledující ***gayporno***. Když řeknu, že novácký STAHOVÁK z roku 2009 s Kotkem a Mádlem, který nestál za moc byl 100x lepší, asi si mnozí uděláte obrázek o tom co od toho čekat. Řiďte tě tedy názvem pořadu a vězte, že pokud jste to ještě neviděli, asi to bylo proto, že nestálo za to to vidět. :D ()

eMejla odpad!

všechny recenze uživatele

Za ty roky co funguje internet jsem naopak většinu už viděl a i když je Tigran v CC vtipnej, tady ty jeho kecy nestojí za nic. Fakt mi nejde do hlavy kdo v dnešní době, kdy má každej smartfoun a projetý snad všechny vtipný fail videa na YT, postaví pořad na výběru těch nejprovařenějších. To je jako pro důchodce, kteří nemají, nebo nerozumí internetu? ()

Reklama

Reklama