Reklama

Reklama

RUCH: The Movie

Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2017, 10 min

Obsahy(1)

Nepříznivá finanční situace donutí mladíka jménem STN bloudit chladnou podzimní nocí za jediným cílem, vypátrat opilecký přízrak, který se zjevuje pouze na halloween. Sám to ale nezvládne a jeho společník Peťan se pro tuhle pátrací akci vymluvil. Proto je potřeba si na pomoc zavolat podobnou kapacitu. Někoho, kdo by mohl alespoň trochu tušit, kde se onen rumový duch (zkr. RUCH) po dobu halloweenské noci zdržuje. (e.peet)

(více)

Recenze (27)

Vonter 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jak koluch výborný mám sluch, viděl jsem Ruch, nedostavil se vzruch. Pak náhlý výbuch! Co je, čuch čuch? Abych snad neměl na zadku pruh, musel jsem vypustit svůj vlastní duch, na závěr přišel vhod lopuch, jenž zpuch a hle, kol zakroužilo tu hejno much. Tak zatím zdar, jdu na čerstvější vzduch. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Kluky (Peťana a STNa) sleduju rád už několik let, ale tohle se vůbec nepovedlo. Ono celkově už ty let's playe mě moc nebaví a tenhle krátkometrážní film také ne. Čekal bych od nich něco lepšího. Možná, že neměli finance, ale po tolika letech na youtube bych očekával, že se budou posouvat dále a tím pádem budou mít i vyšší rozpočty, tak jako je to u ostatních youtuberů. ()

Reklama

Hannynko 

všechny recenze uživatele

Chalani to v rámci toho čo mali v rukách zvládli bravúrne a určite sa nie je za čo hanbiť :) kamera super, postprodukcia super, scenár by možno zniesol zopár úprav, ale sú v ňom easter eggy a záležať si na ňom dali.... Akurát chápem, že niekto kto Peťana alebo STNa nepozná a nevie o čo ide bude maximálne zmetený a nepochopí. Za mňa ale pekných 8,5/10 :) nesklamalo :) Pri kraťasoch býva problém, že často nie su dokončené a je v nich veľa okatých chýb, no tu som žiadnu nenašiel za to veľký palec hore :) ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Problémem asi je především zainteresovanost. Pokud se na film podívá někdo, kdo nikdy neviděl Peťanovo video a speciálně jeho mini filmy, tak nebude vědět která půlnoc bije. Právě v tom to bylo asi ve výsledku "super". Že ten film byl zakomponovaný s tím, co vlastně Peťan dával dohromady. Což bylo něco jako Santuláš (a to je podle mě z těch "rádoby youtube" mrcasin jedno z nejlepších, co u nás existuje) a nebo právě onen Ruch. Ono to má i příběh. Jediné, co je, tak je asi konec. Budu tu ten z mnoha/z mála, co ten konec lehce odsoudí. Ne ani protože by nezapadal. Ale on je vyloženě blbej. Je blbej proto, že kluci tam budují skoro až svůj vlastní super vesmír se svým vlastním příběhem a ono se pak ukáže, že to vlastně bylo celé o ničem, protože si to jenom Petrklíč píše do pécéčka a STN na to jenom čumí jak vyoraná plyš. Ta atmosféra a příběh jsou dvě věci, které jsou celou dobu budovány a pak jedním ladným sfouknutím jako by se nechumelilo zbořeny. A to je ten problém. Jinak by za mě šlo o skvělý počin. Jenom to dokazuje to, že Petr a Petr mají co nabídnout, jen to chce čas a možná jenom větší práci na scénáři. Co se týče technického zpracování, bohužel ani super kamera nedělá práci za vás. Kluci to neodflákli. Jenom některé záběry byly dle mého zbytečně z detailu a nebo jinak. Šlo o to provést toho diváka jenom lehce jinak a tu vizuální cestu mu usnadnit. Jinak za mě kupodivu dobrý. Kluci to mají teďka blbý, že musí už jenom gradovat své kvality výš. Což bude těžké, ale oni to zvládnou. Musí. ()

TragyCZ 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu jsem sice tvůj fanda, ale zároveň chci bejt upřímnej... Ten film není špatnej, ale ten konec mě dost zklamal. Ten scénář je takovej nedodělanej :/ Ale když to vezmu po obrazový stránce a herecký, tak je to poměrně good :) Akorát jste mohli mít ještě jednoho herce, aby jste nemuseli toho smrťáka dabovat. To pak nebylo úplně ono, když ze čtyř postav jsi 3 mluvil ty :D ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Hodoníně. (Marpe)
  • Za celým projektem stojí youtuberská dvojice Peťan a STN. (honzik10)

Reklama

Reklama