Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není jablko jako jablko. Některé je kyselé, jiné zase sladké jako med a další může být klidně i kouzelné. Co se může stát, když se takové jablíčko dostane do špatných rukou? Jaké následky to může mít pro celé království? O tom je pohádka vyrobená Divadlem Rynek, z.s. (ČSFD.cz)

Recenze (5)

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Když jsem vydýchala  to deklamování, které snad už ani ti ochotníci ..no, tak když jsem to nějak překousala, tak to bylo celkem fajn, rozhodně to bylo jiné a to se cení. Závěrečná písnička taky pěkná. A když jsem si přečetla, co je to za film, musím opravdu hluboce obdivovat a cením si tohoto počinu.  na celé tři hnězdy a možná i plusíček navíc! ()

RyonMathrin 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná pohádka. Dobrá zápletka, pěkné výkony herců i neherců, kteří zjevně převažovali. Na regionální amatérský film poměrně povedené triky a efekty. Za mě zasloužených 80%, hvězdička navíc je za to, že jsem z Klatov a místa, na kterých se natáčelo, jsou mi více než blízká. ()

DK197 

všechny recenze uživatele

Amatérský film a takhle dobře udělaný? Nápad, zápletka, kamera. Mně se to líbilo. Jen někteří divadelní herci přehrávali, jak jsou zvyklí z pódia. Ale kamera potřebuje trochu ubrat plyn. Tohle rááa zkouknu ještě jednou. ()

a-ja 

všechny recenze uživatele

Pochvala za kameru, výpravu, lokace i triky, na amatéry všechna čest... Prima muzika k závěrečným titulkům a díky za uvedení míst, kde se natáčelo... Na druhou stranu: Přehnané deklamování bylo hrozné (i na amatéry), stopáž je děsně přepálená, takže se to všechno strašně vleče... Krále štvou ztracené trepky proč (když tam leze bos od začátku pohádky)? Taky by asi nejhezčí z žen neměla být čarodějnice a z chlapů ten největší záporák, žejo... :-) Ale jo, asi se ráda podívám na další počin Divadla Rynek, protože profesionálové zejména z České lživize točí kolikrát daleko horší osloviny (a ještě tím otravujou na vánoční svátky)... ()

Reklama

Reklama