Reklama

Reklama

Jako dáma

  • USA Lady-Like
Trailer

Obsahy(1)

Snímek Jako dáma sleduje Allie (Stephanie Simbariová), užvaněnou dryáčnici a současně geniální introvertku, která se snaží najít své místo na prestižní univerzitě. Allie, kterou v rozletu brzdí její sklony chodit v teplákách, objednávat si domů jídlo s donáškou a sledovat Netflix, se zdárně daří v životě vyhýbat překážkám – dává přednost drbům a humoru před tvrdou prací a hledáním konkrétních řešení. Když však její nejlepší kamarádka a "společenská berle" Kort (Allie Galleraniová) začne chodit s novým studentem, Allie se o sebe musí postarat sama. A tak pije, randí a sprostě nadává na své cestě k ženství, a to s taktem a elegancí buldozeru. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Keď sa chcete veľmi rýchlo dostať sa do obrazu, o čom je film, tak si prečítajte prvú polovicu komentára užívateľky Suzie05. Len by som dodal, že film je dobrým príkladom toho, ako by sa jednotlivé slečny nemali chovať. Škoda za niekoľko slabších a zbytočných scén, pretože inak by to mohlo byť dobrým zakriveným zrkadlom pre dnešných mladých ľudí (pre dnešnú generáciu). Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Lady-Like" najprv pôsobilo ako film, ktorý nemá šancu na mňa urobiť dojem. Mal som pocit, že hlavná hrdinka bola poriadne otravná, vychádzala z toho veľká dávka klišé a nevedel som sa na to chytiť. A fakt to bolo hlavne vďaka našej hlavnej hrdinke Allie. Postupne sa však film trošku civilizuje a začne byť aj trošku zaujímavejší. Čo ho vyťahuje je fakt, že tu má niekoľko skvelých hlášok, ktoré ma pobavili. A nie, že som sa pousmial. Naozaj som sa zasmial. Takže dávam filmu v tomto smere kredit. Allie Gallerani tu hrá Kort, ktorá je veľmi sympatická a milá. Pôsobí až príliš normálne na tento film, no má príjemné vystupovanie a to sa mi páči. Celkovo druhá polka, keď vidíme ako Allie bojuje so svojou žiarlivosťou, cíti sa sama a potrebuje si upratať sama vo svojej hlave sú podľa mňa celkom zaujímavá. Pretože občas to potrebujeme urobiť všetci. A keď sa na svoju kamarátku tak veľmi naviazala a zrazu na ňu nemá vôbec čas, tak pre ňu sa tým celý svet mení a nevie si nájsť svoje rituály. A toto sa tu ukazuje dobre. Na jedno pozretie mi to stačilo. Vracať sa k filmu určite nebudem, ale som rád, že som ho videl aspoň raz. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Text distributora se chytře tváří, že jde o existenciální drama, ale hlavní postava ve skutečnosti nemá žádný zásadní problém. Pouze se jedná o arogantní krávu, která závidí své nejlepší kámošce. O komedii také nemůže být řeč a závěrečná křeč to zabije úplně. Jediným pozitivem je tak sympatická představitelka Kort. ()

Warmachine69 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla hrůza! Zakázal bych ten film už jen z důvodu kolik užitečných vecí se za těch 79 minut dalo dělat. Nezasmál jsem se ani jednou, jen jsem se celou dobu koukal na přiblblé puberťačky které mluví celý film jako kanály! Tohle snad ani nikomu nemůže připadat vtipný. Místo označení “komedie” bych napsal spíše “k pláči”. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalší grcanec, v ktorej po pár prvých vetách, doslova po prvej pesničke a dvoch minútach, zistíte, že tu sa vôbec nejedná o dámy, ani komédiu. Ide o hnusné prisprostalé puberťáčky, ktoré sa vyjadrujú horšie ako klampiar po 12 borovičkách. Už chápem, prečo tak prudko stúpa homosexualita v západných krajinách. O takéto prasačky by nemal záujem ani najzúfalejší hetero masturbant. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama