Reklama

Reklama

Kousek

  • USA Slice (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve strašidelném městečku je při práci zavražděna skupina poslíčků s pizzou a dva odvážní přeživší (Zazie Beetz a Chance the Rapper) se rozhodnou dopadnout pachatele záhadného zločinu. Celovečerní debut režiséra Austina Veselyho, který natočil videoklipy Chance the Rappera k písním "Sunday Candy" a "Angels". (Cinemax)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (12)

Tft 

všechny recenze uživatele

Wannabe 80‘s hororový béčko, kterýmu se jeho záměr občas i podaří, ale po většinou stopáže je spíš podprůměrným pokusem o napodobení přestřelených hororových komedií let osmdesátých, z kterých očividně režisér Austin Vesely čerpal inspiraci. Slice se odehrává ve městě Kingfisher, kde vedle populace lidí žije i populace duchů v „originálně nazvané“ části města Ghost Town. K tomu se přidává Chance the Werewolf, kult čarodejnic a jedna podprůměrná pizzerie. Ve směs to na papíře vypadá zajímavě, tedy aspoň v rámci toho, čím se snaží Slice být, problém je ten, že Vesely nedokáže tuhle skvadru postav ukočírovat a celé se mu to pod rukama rozpadá. Do krátké stopáže pouhých 83 minut (na druhou stranu si nedokážu představit, že by film byl jen o minutu delší) se toho snaží vměstnat až moc a na výsledku je to sakra vidět. Postavy, které by měli dostat více prostoru, aby jejich činy dávali smysl, ho nedostávají a naopak se tu objevuje hromada naprosto zbytečných postav, které se dali úplně v klidu vyškrtnout. Film tak působí jako rozkouskovaný televizní sketch, který vypustí některá americká televize během Halloweenu. Nejhorším prohřeškem Slice je nefunkčnost většiny vtipů, které jsou spíš trapné a na každý jeden dobrý vtip je jich tu pět suchých. Film tak neplní ani svojí žánrovou povinnost hororové komedie, hororových pasáží je tu taky poskrovnu a funkční jsou asi tak stejně jako ty komediální. Celé to trochu zachraňuje synťákový soundtrack a některé herecké výkony, ale je to zatraceně málo na to, aby Slice zanechal alespoň kousek dobrého dojmu. A24 se tentokrát moc netrefilo a je vidět, že si to i oni sami uvědomují, podle propagační kampaně filmu, která vlastně ani neproběhla. 39% ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

No, tak ne všechno, v čem má prsty A24, se ve zlato promění. Ze Slice se bohužel vyklubala naprosto nesnesitelná "hororová" "komedie", která mi nesedla vůbec v ničem. Tohle je imho přesná antiteze dobrého vkusu, působí to trochu jako poslední filmy Kevina Smithe (Yoga Hosers). Hvězdičku utrousím za hezké úvodní titulky, víc ani ťuk. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Na papire to vypadalo jako moje novr GP, ale realita divaka vyfackuje. Slice chce dost mozna byt o chlup vaznejsi Kung Fury, ale snaha o replikaci osmdesatkoveho cheesu vyzniva dost krecovite a vubec cele je to scenaristicky i rezijne zbabrane natolik, ze mi dalo praci tenhle 'film' vubec dokoukat. Melo to byt zabavne spatne, ale je to bohuzel akorat spatne. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama