Reklama

Reklama

Nestvůra

(seriál)

Epizody(7)

Mladá dívka je nezvěstná a její chlapec mrtvý. Policejní inspektorka Hedda Hersougová je zpátky ve svém rodišti, aby zde vedla poklidný život, ale je nucena spolupracovat se samotářským komisařem Joelem Dreyerem na chytání sériového vraha. (Filmbox)

Recenze (3)

emma53 

všechny recenze uživatele

Atmosféra byla jako vždy u seveřanů výborná, ale jinak budu hodně dlouho přemýšlet za co dostal tenhle seriál tolik ocenění? Za casting? To silně pochybuji, já byla otřesená. Za scénář? To už vůbec pochybuji, maximálně za tu scénu v bažinách. Ocenění by měli dát mně, že jsem to dala poctivě celý. Lituji, ale za mě velké zklamání. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Atmosféra výborná, děj zmatený a místy velmi hloupoučký. Postavy mdlé. Jsou tam i vyloženě WTF scény (souboj nahých dědků je jak z Borata). Člověk místo detektivovi spíš fandí tomu, aby už to brzo skončilo. ()

omega_SK 

všechny recenze uživatele

Horko tazko dopozerane, bo tie baby tam hruuuuuuuza. Ked fakt kazda Norka je taka skareda ochechula, tak to je ine obludarium ta krajina. Inu hehe asi preto sa volaju Norsko, ze tam kazdy z nory vyliezol :D ()

Reklama

Reklama