Reklama

Reklama

Conor McGregor: Notorious

  • Slovensko Nesmrteľný Conor McGregor (více)

Obsahy(1)

Dokumentárny film nakrúcaný v priebehu štyroch rokov sleduje súkromný život a profesionálnu kariéru írskeho šampióna MMA zápasenia, majstra zmiešaných bojových umení a boxera Conora McGregora od čias, kedy poberal sociálne dávky a býval s priateľkou v malej izbe u svojej mamy v Dubline, až po jeho raketový vzostup na samotný vrchol športovej kariéry, kedy dosahoval najväčšie úspechy, získaval majstrovské opasky a zarábal závratné deväťciferné sumy ako odmeny za svoje víťazstvá. Keď zápasí Conor McGregor, nemôže ísť o malé peniaze, súboje mu vynášajú stovky miliónov dolárov.  Vďaka výnimočnej možnosti filmárov nazrieť do súkromia Conora McGregora, dokument prináša doteraz nepublikované zábery nielen zo zákulisia profesionálneho MMA športu, ale zachytáva aj najvýbušnejšie chvíle prelomových zápasov tejto výnimočnej športovej hviezdy. (TV JOJ)

(více)

Recenze (50)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Pro někoho, kdo na vlak jménem McGregor naskočil až během fightů s Diazem, to bylo minimálně dobrý repeté a hlubší pohled do válečnický, skvěle sebevědomý mysli. Možná ale trochu škoda, že z toho nebyl ambicióznější projekt, než jen kompilace už známých a BTS záběrů, rád bych býval viděl i exkluzivní komentáře "z křesla" a podobně, zkrátka známky plnohodnotného filmu. I tak ale slušně poutavý a emotivní profil. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pro skalní fanoušky Conora je to samozřejmě povinnost. Ovšem v rámci dokumentů se jedná o průměr, protože jde z velké části o sestřih zápasů a tiskovek. Nejzajímavější je fakt, že někoho napadlo natáčet McGregora ještě v době, kdy byl na úřadu práce a nikdo ho neznal. Sice nepatřím mezi jeho obdivovatele, ale jedno mu upřít nelze. MMA komunita mu bude navždy vděčná za pozornost, kterou přitáhl a také za peníze, které si díky němu mohou jeho nástupci vydělat. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Ano, ze začátku, když jsem zjistil, že tento dokument vznikl a četl jsem si zdejší příspěvky, byl jsem trošku skeptický, ale stálo to za to. Conor McGregor je bojovník srdcem i duší a umí to prodat, proto jsou jeho zápasy tak žádané. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"We’re not just here to take part. We’re here to take over." Ani pořádně nevím v jakém roce jsem začal sledovat tohoto Ira. Už je to nějaký pátek, co jsem ho viděl poprvé v akci a věděl jsem, že se zrodila hvězda. Nový motivační vzor. Další Arnold. Conor je všechno a ještě víc. Mladý rváč, který měl kdysi sen. Představoval si budoucnost a měl jasnou vizi. A pak prohlásil, že bude nejlepším zápasníkem UFC, bude mít tolik peněz, že nebude vědět co s nimi. Také vám to připomíná jednoho rakouského chlapce? Nemusíte mít Conora rádi, dokonce věřím, že mnoho lidí má vůči němu averzi. Může vám vadit, jakým způsobem se prezentuje. Ale nikdo nemůže popřít, že Conor byl první. Proslavil tento sport a jen díky němu sleduje MMA miliony lidí. Dostat tento příběh do podvědomí stejně jako to Arnie udělal s kulturistikou. McGregorovi to však nestačilo a šel ještě dál. Je první v historii, co získal titul ve dvou váhových kategorií. A také se mu povedl neuvěřitelný knockout za 13 sekund. Nemusíte ho mít rádi, ale nemůžete popřít, že Conor je vlastně neuvěřitelný. Neuvěřitelný příběh kluka, který si šel za svými sny. Z Irska až na vrchol. Já osobně mám nakoukáno mnoho jeho zápasů a občas se dívám na ně i zpětně. Dokonce jsem si na něj i několikrát vsadil. McGregor je prostě ikona MMA jako žádná jiná. A tenhle film je pro fanoušky povinnost. Nová obdoba Pumping Iron. Scény z Dublinu, kde je Conor na sociálních dávkách jsou dnes už úsměvné. Scény z oktagonu. Scény z LA. Vše v jednom neuvěřitelném balíčku, který mapuje tohoto bojovníka. Za mě naprosto fenomenální dokument. Všechny palce nahoru. (100%) ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený dokument, který na konci trochu rychle ulítl. Podle mě tam mělo být i to, jak se připravoval na dva poslední fighty, které zde už jen prolítly. Takhle 80% :) ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument o svérázném a sebevědomém Irovi, který určitě za ta co dokázal zaslouží uznání. Dokument poukazuje jak vrcholy i pády a každodenní dril Conora. Jasně nechybí tu i jistá glorifikace tohoto sportovce, ale i tak spokojenost..9/10. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

MMA sledujem uz nejaky ten rok a conora som prvykrat zaregistroval ked Na moje prekvapenie porazil Maxa Hollowaya ktoreho som povazoval za buducu hviezdu UFC(momentalne Sampion Featherweight). Pozrel som si nejake Conorove stare zapasi a hovorim kamosom v krcme co tiez MMa sleduju ze tohoto si pametajte...ten to moze dotiahnut daleko. Popravde som neveril ze niekedy moze byt Sampion kedze Featherweight bola a je dost nabita divizia ale prekvapil ma znova:) Teraz k dokumentu: Ako hovorim poznal som celu Conorovu put v UFC takze ma tam nic moc neprekvapilo.Tesil som sa na zabery zo zakuliasia a z treningov. PS1: podala mna mal byt druhy zapas s Natom remiza PS2: Posledny zaopas Conora mimo UFC bol s nasim Ivanom Buchingerom ktoreho tiez zlozil KO a aj sa tie zabery mihli v tomto dokumente ()

zette 

všechny recenze uživatele

McGregor asi zadna mozkovna nebude, ale v tom co dela bude dobry. Dokument datuje pouze kratke obdobi tohoto zapasnika, za to podstatne. Pro fanousky MMA povinnost, ostatnim to taky nemuze uskodit. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

V zásade musím povedať, že MMA je mi osobne relatívne ukradnuté, ale za ľudí, čo to žerú už úplne chápem prečo majú tohto fella na samotnom olympe. V niečom mi to pripomenulo Muhammada Ali. Áno, poprehrával ku koncu, čo sa dalo, ale kultom osobnosti to bol práve on, kto bežnú verejnosť dotiahol k záujmu v Box. Doba sa mení, Conor spustil éru tzv. thrashtalku, čo celý ten šport vlastne vytiahol na svetlo sveta. Ale inak je to sympaťák ako svet. A keď som si pozrel teraz zo záznamu jeho posledný dlhoočakávaný zápas, čo skončil po pár minútach a on prišiel za dezorientovaným súperom, niečo mu tam šepkal a dal mu pusu na čelo kým šiel sláviť. Kult znásobený. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Viac sprievodné PR ako poriadny dokument, čo asi v tomto štádiu McGregorovho života aj stačí. Nejde sa do hĺbky čo sa týka detstva, rodiny, vzťahov, biznisu, peňazí, slávy, ničoho. Všetko vo veľmi jednoduchej rovine. Vidíme viac-menej to isté ako vo väčšine McGregorových rozhovorov a promo materiálov - pozitívneho, ambiciózneho, chytrého mladého spratka, ktorý sa šplhá hore. Názory protivníkov či iných zainteresovaných ľudí absentujú, skrátka sa len chronologicky rekapituluje McGregorova posledná mimoriadne úspešná päťročnica. Z dokumentu je podľa mňa dobre vidieť ako je celá McGregorova arogantná, nafúkaná persóna len show. Trošku pozlátka, trošku herectva, trošku jeho samého a sebavedomie naschvál v žiari reflektorov vytočené na maximum, aby to bežným pospolitým ľudom a statusom quo v UFC zamávalo. Bol to chytrý kariérny a marketingový ťah, pričom celá zostava z UFC by dnes tipujem dala čokoľvek, aby to prv napadlo ich a aby to vedeli zrealizovať rovnako dobre ako McGregor. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Milujem sledovať MMA a fighterov, tréningy, stratégiu bojov. Conor síce nie je moj favourite ako u mnohých iných, ale to jeho “Fok this, fok that”...😁tento mrštný ryšavý Ír si získal asi každého❤️priamy, drzý, charizmatický a s poriadnou držkou😁a navyše rýchly, agresívny a sebaistý bitkár. Čo viac si priať? Len málokto sa môže pochváliť tým, že si vybojoval lambo vlastnými rukami...rešpekt tomuto chlapíkovi, ten posledný súboj bol neuveriteľný...NOTORIOUS&LEGENDARY ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem porozuměla tomu, proč nodí ty obleky a saka...;) Conora znám, ale úplně se o něj nezajímám. Pěkný vhled na zrod člověka, který má určité odhodlání, touhu, nicméně jsem byla i moc ráda z tu porážku a způsob, jak ji přijal...Protože to mě zajímalo vlastně asi nejvíc...Je to určitým způsobem blázen, ale žije život tak, jak chce...sice je dokument už cca 6let starý, ale i tak pro mě byl přínosný...Ta dřina, kterou tam vidíme je neuvěřitelná ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Ale tak ukazuje to tréninkové, zápasové a hlavně duševní procesy tohoto bojovníka. Mě sympatický nikdy nebyl. Má nesporné přednosti, ovšem je sebedestruktivní, což se ukázalo nakonec v jeho "autobusovém" skandálu. McGregor je taková polobláznivá, tvrdá irská šlacha a už začíná pomalu praskat...72%. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Tohle na mužích obdivuju - odhodlání. Neskutečnej frajer a jeden z mála, komu ten úspěch a lacinej luxus přeji. Je to Ir, kdo jinej by měl být lepší bijec! 🍀 ()

NifKor 

všechny recenze uživatele

Řeknu to takhle nikdy jsem tenhle typ sportu nesledoval a nikdy mě ani nezajímal. Poprvé jsem ho viděl jen, když byl velký zápas mezi Conor McGregorem a Floydem Mayweatherem. V té době mi přišel Conor jako úplný debil u kterého jsem si říkal: Toho nikdy nebudu mít rád a nic se na tom nemění. Má ale ode mě respekt za to co dokázal. Zajimavý dokument a já mu dávám 4 hvězdy. 8/10 ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Pohled do zakulisi velkych fightu byl zajimavy. Ale o Connorovi jsem se toho moc nedozvedel. Kamera ho jen sleduje, bez jakychkoli otazek, bez vysvetleni, bez konceptu. Radsi jsem si mel znovu pustit jeho fighty, zabavil bych se vic. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Komu jinému by mohl pomoct Universal Pictures udělat profesionální dokument o svém předrahém já nežli McGregorovi, který toho do třicítky stihnul opravdu dost od obyčejných smrtelníků. A to je taky ten paradox, Conor není nesmrtelnej on jen uvěřil v sebe sama. Nechtěl zkejsnout opravováním hajzlíků a vejkendovými kašemi v místním irském pajzlu. Pokud se rozhodnete a tvrdě si za tím jdete, můžete být čímkoliv. Jako fanda UFC ho člověk může nenávidět, obdivovat, milovat, takhle rychle se zapsat na main card celé slavné organizace bojových umění není jen o leštěným pozlátku v TV, je to i o obrovské dřině a odhodlání žít svůj sen....´´víte jak vím, že to dělám dobře, chodí s váma zmrd, co vám drží deštník´´ :) 85% ()

Reklama

Reklama