Reklama

Reklama

Conor McGregor: Notorious

  • Slovensko Nesmrteľný Conor McGregor (více)

Obsahy(1)

Dokumentárny film nakrúcaný v priebehu štyroch rokov sleduje súkromný život a profesionálnu kariéru írskeho šampióna MMA zápasenia, majstra zmiešaných bojových umení a boxera Conora McGregora od čias, kedy poberal sociálne dávky a býval s priateľkou v malej izbe u svojej mamy v Dubline, až po jeho raketový vzostup na samotný vrchol športovej kariéry, kedy dosahoval najväčšie úspechy, získaval majstrovské opasky a zarábal závratné deväťciferné sumy ako odmeny za svoje víťazstvá. Keď zápasí Conor McGregor, nemôže ísť o malé peniaze, súboje mu vynášajú stovky miliónov dolárov.  Vďaka výnimočnej možnosti filmárov nazrieť do súkromia Conora McGregora, dokument prináša doteraz nepublikované zábery nielen zo zákulisia profesionálneho MMA športu, ale zachytáva aj najvýbušnejšie chvíle prelomových zápasov tejto výnimočnej športovej hviezdy. (TV JOJ)

(více)

Recenze (50)

loliti 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik bratov Diazovcov som k dokumentu pristupovala s určitou nevôlou, musím však skonštatovať, že spracovanie je výborné. Malý zrzek s velkým egom ma síce nikdy neuchvátil, zato dostatočne pobavil.. oproti tomu Nate Diaz a jeho obrovská pokora ma presvedčili, že u muža neexistuje príťažlivejšia vlastnosť ako skromnosť a pokora. Aby som to skrátila - v porovnaní s nagelovanými futbalistami, ktorí si počas pobehovania po ihrisku a hraniu sa s loptou kontrolujú účes, teším sa, že je možnosť fandiť aj ozajstnému športu. Alebo návod pre chlapcov o tom, že k bohatstvu sa dá aj prebojovať. Doslova. ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Především oslavný dokument. Jsou nám naservírovány dobře známá fakta i záběry ze slavných fightů. Bohužel jen to. Dobře se na to kouká aspoň. Druhou stranou mince je, že by nás spíše zajímal jeho současný život, po prvních dvou velkých porážkách. Každopádně pro nezaujaté to je fajn rekapitulace a možnost pochopit, že tyto kontroverzní celebrity a bojové sporty obecně jsou vlastně o něčem jiném a mají hlubší podstatu. 6.5/10 ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Sportovní novináři usilují o jediné. Nalepit na sportovce příběh a pokud možno vytvořit ikonickou legendu. Ta přináší do byznysu peníze pro všechny zůčastněné. Pohádka o cestě chudýho irskýho tajtrdlýka ke slávě a bohatství je určitě jednou z nejvydařenějších a nejčtenějších v současnosti. Conor má obrovský charisma a na film se dobře dívá. Působí tak trochu jako energetický suplement. Koment zrovna píšu v době, kdy možná Joanna Jedrzejczyk a Rose Namajunas v UFC odstartovaly nové vyprávění. ()

Luxocculta 

všechny recenze uživatele

Dokument soustředěný jen na poměrně krátký (byť významný) úsek života výjimečného profesionálního zápasníka. Pokud jste dosud nenarazili na X jemu podobných videí na YouTube, stojí za zhlédnutí. ()

jiriks 

všechny recenze uživatele

No něco mi tenhle dokument asi dal. Po jeho zhlédnutí jsem jel na kole do práce a zajel konečně pod 25 minut :-). ()

Mngwa 

všechny recenze uživatele

Osobně nechápu, co někteří lidé na tom otravném, uřvaném a nesportovním irském skřetovi vidí. Nedejbože, že by to snad měl být něčí vzor. Ale na dokument jsem byla zvědavá, protože se o MMA zajímám. Jenže tento "dokument" je spíše neuspořádaná a chaotická směs záznamů z různých časových období. Nic, co by chytlo i někoho jiného než McGregorovy skalní fandy. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek, takže možná to vidím trochu zkresleně. Každopádně je to velmi dobře sestříhané a vidět třeba Conora na socce bydlet s přítelkyní v podkrovce u rodičů a jeho raketový vzestup je neskutečné. UFC s Whitem ho samozřejmě tlačí do záře reflektorů, protože je to jejich cashcow, ale nikdo nemůže popřít, že si to všechno "Notorious" neodedřel sám se svým týmem, ať už je to trenér, sparingy, přítelkyně, rodiče. Výborný pozitivní a sebevědomý mindset velkohubého Ira, který mě nejvíc baví v okamžicích mimo mainstream - přetržený křížový vaz z 80%, neustálé výměny soupeřů, obrovská vůle, srdce a tvrdá dřina. Conor je velká inspirace, lidé vidí jenom pozlátko, nikdo nevidí to, co pro to musel obětovat. Respekt, moc mu to přeju, ikdyž v poslední době má nějaké blikance. Alou zpátky do oktagonu. ()

Toshio 

všechny recenze uživatele

Pitomec McŘehoř 90 minut řve do kamery, že je nejlepší. Prakticky nic jinýho z něj nevypadne. Když na to koukám s odstupem pár let, kdy v posledních čtyřech letech měl Řehoř čtyři zápasy, z toho tři prohrál, tak je to směšný. Ale jako dalo se to vidět. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele

Love him or hate him, McGregor dokázal zmeniť UFC a vďaka svojim schopnostiam a charizme posunúť tento krvavý šport na väčšie výslnie. Dokument však pôsobí pomerne neucelene. Jeho začiatky ma ako fanúšika UFC, ktorý už má nejaký ten zápas napozeraný, zaujímali najviac, no dokument sa im venuje len veľmi povrchne. Prakticky hneď skáče do obdobia pred titulovým zápasom proti Aldovi, z ktorého sa neskôr stal súboj s Chad Mendesom. Oceňujem početné zábery zo zákulisia a tréningu. Prekvapujúco tvorca opomína jednu z najvýraznejších charakteristík Conora, ktorou je masívny predzápasový trash talk. Aldovi sa týmto spôsobom dokázal dostať do hlavy a je sklamaním, že sa Fitzgerald mnohým štipľavým Conorovým výrokom vyhýbal. Prekvapením je tiež expresne zbúchané zdokumentovanie vyvrcholenia kariéry, teda zisk druhého majstrovského titulu v ľahkej váhe, ktorému bolo venované len veľmi strohé pripomenutie... ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Úplne prirodzený Conor vyobrazený z pohľadu ambícií a očakávaní, vždy dosahujúci ciele, ktoré bežne nikoho ani nenapadnú... To všetko na podmaze jeho životnej filozofie a vzťahu k blízkym. No určite ešte zo seba vrchol nevydal. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Pro fanouška MMA by to měla být povinnost,jen je horší,že právě ten fanoušek už skoro půlku dokumentu viděl.Dokument samozřejmě jede z trochu jiné perspektivy a z mládí Conora tu máme fakt tak pět minut čistého času.Sice tu tvůrci aspoň mají pár záběrů z archivu,ale určitě šlo udělat o mnohem více.Občas mně přijde,že jednou ani nehrál rok,ale možná byl jen záběr udělán později v dokumentu než měl být,což laik nedokáže poznat.Vlastně tu máme hlavně Conora a jeho charisma v plné síle.Jeho tým,rodiče a hromady záběrů už z UFC,který je aspoň protknutý záběry tvůrců.Škoda je,že tu moc informací nemáte,je tu fakt čistě nějaký ego,vůle,touha po penězích a být tím nejlepším.Jak říkám,začátek je velký přeskok z chudého Conora,který cvičí den co den v Irsku a bydlí u své matky s přítelkyní a pak rychlý střih a už tu svítí UFC.Na druhou stranu dost záběrů na jeho tréninky,na jeho smysl pro humor jako člověka,který se pořád směje a jeho motivace. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Nejvíc ze všeho se mi líbily záběry ze zákulisí zápasu a tvrdý trénink Conora. Už teď je to legenda bojových sportů, který si avšak svoji slávu pečlivě vybojoval. Dokumentu dávám 80%, čtyři hvězdy. ()

diccon 

všechny recenze uživatele

Conora McGregora netreba predstavovat. Tenhle dokument je self-made man story o jeho vyslapu z dublinskyho vejminku na vrchol MMA. Osobne me nejvic dostalo, jakej je to cistokrevnej vidlak, ovsem s naprosto neuveritelnym tahem na branu. Vyborny je, kdyz za nim do xset-metrovyho apartmanu v Las Vegas prijede jeho rodina z predmesti Dublinu a cumej na ten prepych jak puci ;) ()

JohnCoffe 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, že jsem nahlédl až do kuchyně. Jednoduchej kluk co si vše vydřel a za nic se neschovává. Prachy na 1.místě. ()

hematop92 

všechny recenze uživatele

Conor je ikonou fenoménu jménem MMA a zaslouží si, aby se taky k němu ikonicky všichni chovali a vylízali mu jeho Irskou prdel. Dokument mapuje zlehka jeho skromné začátky, kdy žil v zablešené cimře, ale díky svému talentu a proříznuté hubě se dostal až na samý vrchol bojového Olympu. Žije si svůj SWAG život a právem. Jednou bych taky chtěl být jak on, ale zatím jen mluvím a frkám jak on. Mám tě rád Conore! ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Je Conor vybouchaný vymašťenec nebo odhodlaný bojovník s citem pro tvorbu image? To je po shlédnutí snímku jasné, škoda jen té marketingové nálože, kterou převyšuje tryskající sebevědomí. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Conor McGregor se pro mě navždy zapsal jako legenda UFC. Nejen výborný bojovník, ale pro mě převážně nezapomenutelný showman, který to vzal po svém a drze si ze všech utahoval a svou povahou si taky získal spoustu fanoušků včetně mě. Jeho tiskovky byla vždy radost sledovat, protože vždy pobavil, ale zpět k dokumentu. Velice se mi líbil. Do hodiny a půl se toho vešlo dost a já se bavil celou dobu a vlastně jsem ani nechtěl, aby to skončilo. Rychle to pro mě uteklo. Tempo mi přišlo rychlé. Pěkně natočené. Líbilo se mi, jak se vždy ukazovala příprava a následný boj pak měl grády. Hudba taky v určitých momentech fungovala tak dobře, že jsem měl husinu. Jsem opravdu spokojen. Pro fanoušky McGregora tohle bude nejspíš jistota. Nevím, co bych vytkl. Snad jen škoda, že to nebylo delší, ale pak by to možná byla nuda. Jen říkám, že to uteklo fakt rychle, když jsem se díval. Bavilo mě to. Za mě dobrý dokument, který fandům McGregora doporučuji, popřípadě milovníkům MMA. 7,5/10 ()

Reklama

Reklama