Reklama

Reklama

Aiyaary

  • Indie अय्यारी (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Bolo to celkom dobré, Sidharth to ťahal smerom hore. Zápletka tiež nie je zlá, akurát na politickú drámu, ktorá by mala mať spád to bolo dosť rozvláčne a stopáž 157 minút vo filme, kde nie sú piesne a tance, ktoré by to oživili je dosť veľa. Do drámy by sa samozrejme nehodili, takže jediná cesta skrátiť. Sú tam miesta, ktoré sú hluché a nemuseli tam byť. Ale napriek všetkému a vďaka Sidharthovi, na ktorého sa naozaj dobre pozerá to bolo dobré. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Špionážno politický thriller s pididávkou akcie (asi tak 2-3 minútky nejakých výstrelov). Na jednej strane sa tam všetci tvária vážne, ale je to typický Indicky absurdné. Podriadený donesie svojmu šéfovi namiesto nábojov vitamíny, pretože ho zle pochopí. WTF? Naviac je to strašne chaotické. Viac ako pol hodinu trvá, kým dej začne dávať zmysel a aj potom to úplne všetko nesedí. Hlavná línia príliš nestrhne a k tomu tu je kopa vedľajších, vrátane povinnej romantiky. Ale žiadna z nich poriadne nefunguje. Tentoraz film nezachránil ani Sidharth. Zaujme len pár vtipnými prevlekmi. Najviac ma pobavil ako vykŕmení chlapík s vaničkou sadla namiesto svojho typického pekáča buchiet. Na druhej strane ako dlhovlasá blondínka pôsobil fakt divne. Po hereckej stránke ale inak nič extra nepredvádza ani on, ani nikto iný. Celkovo nudný film. 4/10. ()

Reklama

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Prodej předražených zbraní z nekalé České republiky do Indie dá místní tajné vojenské jednotce pěkně zabrat. Jak je známo a nikdo se tím netají, včetně Indů samotných, tak je míra korupce v této zemi něco jako pravidlo a zákon. Pravidlo a zákon to být může, ale jsou i tací, kteří stále věří ve spravedlnost a čestnost, a tak to má být. Agenti tedy stojí proti síti mnoha a mnoha lidí na vysokých místech, obchodníků a všech možných zájmových skupin. Celý příběh se řešila zakázka zbraní a s ní spojená korupce, intriky a problémy ve vlastních řadách. Tato kauza nakonec vyvrcholila na nelegálním navýšení pater u jedné budovy, což mi přišlo takové suché. Je pravdou, že se vše točí jen okolo tohoto případu a na větší akci nebyl prostor, ale dle mého největší problém přeci představoval ten hlavní obchodník se zbraněmi. Takový člověk prodá všem všechno a hranici určuje jen síla peněz. Takto se sice jedna věc vyšetří, pár lidí to odnese, poté přijdou další a pojede se z vesela dál. Jednotka samotná měla navíc svých starostí vskutku dost, tak chápu, že řešili priority. Nebylo to vůbec špatné, ale místy zbytečně natahované, takže to ztratilo náboj. Líbila se mi jedna myšlenka, která byla ve filmu uvedena. Byla ve smyslu, že pokud problém, zde myšlena válka a jiné bojové střety, někomu vyhovuje, tak ho neřeší, ba naopak ho udržuje, protože je to jeden velký obchod. Zde byl myšlen Kašmír, ale tyto výbušné zóny jsou po celém světě. Válka je prostě hnusný kšeft, protože kdyby někomu šlo opravdu o mír, tak je problém takřka kdekoliv vyřešený za krátký čas, i když ochránci práv lidí a zvířat by měli asi špatné spaní, ale to je až ta poslední možnost. Základem je nepodporovat konflikt, protože každý náboj musí někdo zaplatit. Ono to totiž z nebe samo od sebe nepadá. V pár bodech příběhu si myslím, že by nebyly možné a uskutečnitelné v reálném životě, ale dobrá, dějí se různé věci, tak proč ne. Herecky jsem neměl problém s nikým. Obsazení solidní, takže je tu i jistota, že vše bude tak, jak má být. Musím proto vyzdvihnout herečku Rakul Preet Singh, kterou jsem viděl poprvé (a doufám, že ne naposledy), neboť její přirozený projev se mi moc líbil. Hodnotím za čtyři hvězdy, ale zde s dovětkem, že slabší. ()

PiXELpm 

všechny recenze uživatele

Filmy Neeraje Pandeyho jsou známé především pro sílu hereckých postav a Aiyaary se v tomto ohledu neliší. Manoj Bajpai je tak věrohodnou a schopnou páteří celého filmu. Nicméně snímek obsahuje poměrně málo letargických scén a když už tu jsou, pak v neúnosné délce a jako nepříliš důležité pro příběh nebo vyplnění postav. Složitost zastřešujícího scénář umožňuje jakousi expozici, ale ve výsledku sám skáče přes palubu a často ztrácí tempo. Filmu by pomohl přísnější dohled nad dramatičností... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Kontrašpionážní motanice, kde jsem chvílemi ztrácela přehled, o co vlastně jde. Příběh komplikuje zbytečně moc odboček a vedlejších motivů, které vlastně ani nejsou důležité. A tak se mi zdá, že si armádní kontrarozvědka vůbec nedělá hlavu s nějakými zákony a kosí to, jak ji napadne. Oceňuji ale maskovací schopnosti kontrarozvědky, kdy její členové nepodceňují při kamufláži ani takové detaily, jako je vytrhané a upravené obočí - v případě, kdy se muž maskuje za ženu, nebo různobarevné duhovky - když se důstojník převlékne za vesnického blázna. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama